|כשר לפסח|

איזה עוגיות?

אולי תשתפי אותנו המתכון.חעע אני רוצה להתחבר לצד של אחותי.חעע היא תחגוג באנגליה את פסחא כי היא גרה שם..חיחי

yaeloolik

New member
תקראוD:../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

אממ טוב היה ממש ממש ממש משעשע. באמת ציפיתי למשהו דיי לא כיפי כי אח שלי הגדול לא היה (הוא בצבא לשבועיים
) ו-2 בנות דודות ודוד אחד.. אבל הכל היה ממש חפיף
. בהתחלה כולם השתדלו שזה ייזרום כדי שנגיע לאוכל ואחרי שאכלנו והיו צריכים להמשיך לקרוא אז אף אחד כבר לא הקשיב
בקשר לאפיקומן- בן דוד שלי הכי קטן בכיתה ח'
. אז בעיקרון כל הבני דודים בני ה-18, 22, 27 וכו' לא בדיוק רצו אחרי האפיקומן
. בן דוד שלי היה היחיד שחיפש (איזה קטע הוא גם מצא
) כי לאף אחד לא היה כח לקום (למרות שכל שנה סבא שלי מחביא באותו מקום
) היו המון המון קטעים מצחיקים. לפני משהו כמו שבועיים היינו אצל סבתא שלי ואחותי חיפשה משהו. וסבתא שלי שומרת את כל הדברים שהכנו איי פעם אצלה באיזו קופסא
. ומצאנו שם איזה מכתב שבן דוד שלי כתב לבן דוד אחר שלי לפני איזה 20 שנה><. וסבתא שלי נורא התלהבה ממנו משום מה
. היה רשום: "לבן דודי היקר!" והיה כתובת ותאריך וזה... והם היו בני איזה 8... ואז היה קטע ממש מצחיק: לירן(הבן דוד שכתב): ישב שם והסמיק בעיקרון
. תומר(הבן דוד שאליו נשלח): "אתם יודעים מה הקטע? שישבנו אחד מול השני וכתבנו את המכתבים"
. רוית(בת דודה): "והמכתבים עדיין לא הגיעו?!?!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אכשיהו הכל תמיד נשאר אצל סבתא שלי
והיה עוד קטע מצחיק שדוד שלי ניסה להשתלט על הסדר והוא התחיל להקריא. ואבא שלי אמר לו באיזשהו קטע שלא אמורים לקרוא. ודוד שלי אמר לו "בסדר" והמשיך להקריא" ואבא שלי אמר שקוראים את זה בלב ושלא יקריא. ואז דוד שלי אמר (בכעסXDDD): "ככה הלב שלי קורא!!!!111" והמשיך להקריא. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וגם בן דוד שלי כל הזמן דיבר על משחקי הפריזבי שלו (וכולם צחקו עליו
). ואז הוא אמר (בקול דיווה כזה
): "תיכנסו ל-www.frizbi.co.il זה מה שאני אומר" (בטח ככה לא כותבים פריזבי אבל לא משנהXD) בכל מקרה זה היה ממש מצחיק
. היה ליל סדר מעולה. הקינוחים היו מעולים. כולם אהבו את החולצה שלי ומאוד נהנתי
.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהמכתבים מצחקים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש לך בת דודה שקוראים לה רוית עם ו' אחת? הו, זה נדיר

למעלה