|כשר לפסח|

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo6.gif נשמע מגניב D:../images/Emo23.gif

משעשעת
שמחה שנהנית

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהיה חביב למדי.

דילגנו על חלק גדול מהאגדה כי רצינו לאכול
ובני דודוים שלי שרו את כול השירים P: לא היה אפיקומן כי אני בני דודוים בני 5 זה לא כוחות אז כולם קיבלו משו. קיבלתי חולצה חמודה. ובכלל היה ממש נחמד פסח שמח :)

אצלנו היה מאוד כיף:]

היו הרבה קטעים מצחיקים כשקראנו את ההגדה,למשל יש קטע בהגדה שהולך ככה:ולא זכיתי שתאמר יציאת מצרים בלילות עד שדרשה בן זומא
ודודה של אבא שלי קראה את זה ככה:ולא זכיתי שתאמר יציאת מצרים עד שדרשה בן זונה
אמממממ ויש את השיר הזה והיא שעמדה,אז אבא שלי אמר במקום והיא שעמדה והיא שהעמידה
אמממ אצלנו לא מחביאים את האפיקומן אלא קושרים אותו על היד של הילדים הקטנים,והמבוגרים צריכים לקחת אותו ואמממ אחותי קיבלה ממתקים והיא נתנה גם לי:]

lady blak

New member
:p../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif|און|תתקשרי אלי כבר:D

או שתעני לטלפונים פליז....

Black Pearl666

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif היה מעולה!!!

התיישבנו כל המשפחה הרוסיה שלי מסביב לשולחן, פתחנו בקבוק וודקה... שמנו בדיוידי ת'סרט "דיק וג'יין עושים את זה" שתינו וודקה, אכלנו פטריות, תפו"א אפוי, סלטים שונים, קצת עוף, קצת חזיר..... ואז העפנו ת'שולחן וראינו מלחמת האופל 1+2
זה היה ליל הסדר הכי טוב בעולם!!!!!

טובנו אני אספר קצת..

אני ערכתי את השולחן כי הסדר הי אצלנו.. כולם הגיעו וממש התפעלו מהשולחן ושמחתי=]] התחלנו לקרוא את ההגדה וממש מיהרנו עם זה כדאי להגיע לאכול=] בלה בלה..אוכל ממש טעים של אמא.יאמ.. ואז ישבנו כולם דיברו צילמתי וכאלה.. ואז הקינוח..היו איזה 5 עוגות והיינו רק 10 אנשים.. ואיזה עוגות הדברים הכי טעימים שאכלתם בחיים שלכם.חעע וזהו לא היה אפיקומן..אבל היה נחמד=] ואחד מהבנים הוא כבר בצבא וזה אבל הוא ממש חתיך..ויש לו חברה=[ חעע

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאוקי, היינו אצל דודים,

מצד אבא, כמו שהיינו בכל החמש שנים האחרונות אה, חוץ משנה שעברה כי הדודה עברה ניתוח בפסח. היה די מעפן, והאוכל לא משהו :\ בת דודה שלי התחילה לעשן ואסור לי לספר להורים כי היא רוצה שסבא וסבתא לא ידעו. איכ זה כזה מסריח ואיכ, איכ. אה יצאתי עם אותה בת דודה בסיבוב באוטו, היא קיבלה רשיון לפני שנה ורק עכשיו פעם ראשונה שהיא הסיעה אותי^^ יש לה אוטו חמוד^^ טוב לא לה ממש, אבל לה
יש לה חברים מפחידים:S מממ אה כן הם חתכו את כל האגדה וזה כזה מעצבן :\ אני אוהבת לקרא את ההגדה זה כזה לאיודעת, כיף. והם כולם "נו יאללה, מדלגים על השלושה עמודים הבאים" :[ ואיכשהו אני הגעתי לערוך את הסדר.
התחלתי לקרא את ההגדה ממש מהר כדי שהם לא יוכלו לעצור אותי
אבל אז אמא ודודה כלשהי התחילו להשתלט;[
ואישהו יצא שיצאנו מהבית שלהם רק ב-2 בליהלה!?!?!?!?
באמאשלמישהו, אין לי מושג מה עשינו שם כל כך הרבה זמן
זהו, זה הסדר שלי :] חג שאאאמח לכולן! [וסהר?
^^]

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifממ, והנחמדים

חיפשו את האפיקומן בדיוק כשנסענו עם הבתדודה לסיבוב, אחותי מצאה:\
זה רק בגלל שאני לא הייתי
אני נחמדה אה?

היה מעניין

הגענו בשלוש בצהריים, התלבשנו, התחלנו לעבוד, בשלוש בלילה הלכנו להסעה, בשלוש וחצי היא באה, ב4:45 הגעתי הביתה לישון.

Arisu

New member
הסדר הכי מעניין!

לא היה בכלל. אני לא יהודיה XP

Arisu

New member
אהא.

אני לא בדיוק דתיה הדוקה, לא אכפת לי מכל המנהגים והשיט. שיהיה, פסחא. ולמה את חושבת שאני נוצריה? אני יכולה להיות מוסלמית!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכי בא לי שתהיה נוצריה../images/Emo2.gif

יש בעיה?!?!?~???!@?$%!
רייגע, אז תסבירי לי כבר משהו שתמיד מציק לי, מה את עושה בארץ?
:)) כאילו זה קדוש גם לכם ומשהו, אבל אין זכות השיבה ליהודים או משהו כזה?

למעלה