תגידו,

coral chan

New member
../images/Emo210.gif תגידו,

[בתנאי שאצליח לשדל את התקציבנית של הכנס, סיכוי לא סביר שהיא תשתכנע] מה דעתכם אם יהיו סרטים (פחות מפוארים) סטייל אנימה אקספו לזוכים בקטגוריות השונות? ממש מתחשק לי להכין כאלו. X3

Keitarou

New member
לגמרי בעד~

נראה לי שלקבל סרט כזה יעשה לכל קוספלייר טוב על הנשמה~ ^_^

innocence

New member
בעד! זה סוג של פרס,

וזה ממש גורם לך להרגיש טוב, אפילו שזה לא שווה הרבה כסף.

gogatsu

New member
אוי כן! לגמרי!!! ../images/Emo45.gif

זה כל כך פשוט וחמוד! וזה עושה כזו הרגשה נהדרת!~ הבעיה היא להדפיס על הסרטים... אבל לדעתי להדפיס על מדבקה ולהדביק על זה יהיה לא פחות טוב ^^

לגמרי בעד! ../images/Emo45.gif

אם היו שואלים אותי מה הייתי רוצה לקבל אם הייתי זוכה, זה בהחלט סרט כזה..... לדעתי זה מה שעושה לקוספלייר טוב באמת..... P=

coral chan

New member
../images/Emo210.gif וואו! יש אישור מאמא"י. ^O^

נראה לי אני אכין את זה צמוד לכנס בעוד חודש ככה~ והתייעצות: בגלל שזה כנס בי"ס, להכין את זה בצבעים אדום-ירוק כהה או אולי אדום-כחול? זה בדר"כ הצבעים של סיילור פוקו לכן חשבתי עליהם.

כל הכבוד!! ^^

אם את צריכה עזרה, אני אשמח לעזור בכל דרך ^^ ואני בעד אדום-ירוק כהה, אבל תאמת לדעתי יהיה מגניב לעשות אותם בצבעים שונים, לכל קטגוריה צבעים אחרים P= (אלא אם כן זה מסובך מדי XD;)

coral chan

New member
../images/Emo210.gif חשבתי לקנות שני סלילים לשני צבעים

לקנות עכשיו מטרים בודדים לכל צבע זה בע. \: יקר מאוד וגם יהיה מעצבן להכין. אם אני אצטרך עזרה תסמכי עלי שלא אהסס לבקש. P:

צודקת!

לא חשבתי על זה.... כאילו חשבתי על סרטי סאטן משום מה XD ואין בעייה, בכל דבר אני אשמח לעזור.. דברי איתי אם את צריכה ^^

coral chan

New member
../images/Emo79.gif גם אני חשבתי על זה!

אבל לא כדאי לשמור את השילוב הזה לכנס פורים שהוא חסר נושא? אני מעדיפה שאת הפטריוטיות נשמור לכנס המרכזי, ולכנסים עם נושאים אני מעדיפה להיצמד לנושא.

innocence

New member
בכל מקרה סיילור פוקו מתקשר לי עם כחול-לבן.

וגם צהוב ואדום. אבל אולי זה כי התמונה שעולה לי לראש היא שואיצ'י מגרביטיישן >> (כשהוא לבוש בסיילור פוקו עם סרט אדוםוחמניה על הראש...)

למעלה