תגידו,

akane

New member
כחול-לבן ../images/Emo45.gif

ואלו גם הצבעים של אמאי-טאן :]

akane

New member
אני לגמרי בעד! ../images/Emo45.gif

אמג אני חיה XD סוף סוף הצלחתי להתחבר לתפוז ואני לחלוטין בעד. בכנסי עבר ניסיתי לברר את המחירים של זה וזה היה די יקר לכאלה מוכנים שהם מסאטן ולא מסתם פלסטיק, אבל מעולם לא חשבתי על להכין לבד ם,ם בהחלט תומכת ברעיון,הדבר שהכי שימח אותי בשקית מתנות שקיבלתי היה הסרט הזה. היו שם DVD ווולבקרול וחולצות, והדבר שהכי שימח אותי היה הסרט הזה *^O^* ח"ח קורל! טוב לדעת שעתיד הכנסים והקוספליי בידיים טובות כשאת שם :]

coral chan

New member
../images/Emo210.gif אז ככה מקבלים שם פרסים~ ם:

חשבתי שפה יהיה כדאי שבעת הכרזת הזוכים בוריס פשוט יושיט לכל אחד את הסרט שהוא זכה בו, ומי שהלך או לא היה בהכרזת הזוכים, הסרטים ישמרו לו בדוכן אמא"י ולאחר מכן יועברו לאוטאקו (ביחד עם התלוש לפרס הכספי שינתן בטח לחלק מהקטגוריות או לא יודעת איך הם מתכננים את זה) ו-וואו, תודה רבה. ^^;;;;

coral chan

New member
../images/Emo210.gif מתי שלא אלך לקנות את החומרים -

נכון שכחול-לבן זה השילוב האידיאלי, ולכן לפי דעתי שווה לשמור אותו לתחרות הכי גדולה בפורים. אני כנראה אקנה אדום-ירוק כהה או שילוב אחר של סיילור פוקו, אבל לא כחול לבן. אל תהרגו אותי. >: או שתשכנעו אותי אחרת, באמת חשובה לי דעתכם~

innocence

New member
למה שזה לא יהיה צבע קבוע?

יש באמת צורך לשנות בכל פעם? זה כאב ראש לשנות כל שנה או כל כנס צבעים. לדעתי.

innocence

New member
למה שזה לא יהיה צבע קבוע?

יש באמת צורך לשנות בכל פעם? זה כאב ראש לשנות כל שנה או כל כנס צבעים. לדעתי.

coral chan

New member
../images/Emo210.gif באמת?

אבל אז מה יהיה השוני בין הכנסים, התאריך שכתוב בתוך הסרט? במקום "גאקוון 2008" "פורים 2009"? זה נראה כאילו לוקחים את השאריות מהכנס הקודם, שמים תאריך אחר, ו-וואלה! יש סרטים גם לכנס הבא.

את האמת אני בעד לשנות את הצבע כל כנס...

ואפילו כל שני כנסים... או משו.... אבל פעם בשנה? HURRAY לגיוון!!! (לא שיש כל כך הרבה כנסים בשנה, אבל לדעתי צריך להיות הבדל מפורים לכנסים אחרים) כאילו אנשים... זה משעמם כל פעם אותו דבר... דעתי לפחות P=

למעלה