אפשר להכין מאפינ'ס

מעוגת גזר וסתם מכל מיני ווריאציות, אפילו סתם עוגת ווניל פשוטה.

אצלינו קצת יותר גדולים ובכל זאת

אוהבים מאוד פתית עם גבינה פרכיות אורז עם דבש פנקייק עוגיות מרוקאיות עם תה

dikli28

New member
דייסת קווראקר

אצלינו בת כמעט 3 אוכלת דייסת קוואקר עם קקאו וסוכר או עם דבש.2 דק' הכנה (כמובן הכנה לבד ולא אינסטנט) אם לא מתחשק לה אז היא בדר"כ מבקשת בננה.

נאגטס

New member
אקטימל, יוגורט, דניאלה

במקרים נדירים ביותר - קורנפליקס "פשוט" (לא ממותק) בשקית. במקרים עוד יותר נדירים (כששכחנו למלא את סטוק המעדנים) - חצי פיתה עם שוקלד... שוקו של יטבתה היא מקבלת רק בשבת בבוקר, אצל סבא וסבתא שלה (ישנה אצלם בשישי בערב לבקשתה).

מאמא עוף/טבעול

אין לי זמן להתעסק עם הכנת השניצלים. מה זאת אומרת מאמא עוף שהוא לא רק- בטעם? (הילדים שלך אוהבים את זה?) בבריאות? למה את חושבת שטבעות פחות מוצלח. ההורים שלהם בדרך כלל מכינים להם שניצלים טריים לי אין את הפריבילגייה.... תודה.

טלטוש

New member
אני אוהבת את השניצלים של עוף טוב

בשקיות הירוקות יש שניצלים אמיתיים (אפילו נראים כאלו ולא מעיסת עוף) עם כל מיני ציפויים מעניינים. אצלי אוהבים את השניצלונים שלהם

בגיל הזה

למה שלא תתני להם לאכול פשוט מה שאתם מתכוונים לאכול בבית? ובמקביל, למה שלא תתייעצי עם ההורים שלהם מה הם רוצים שתאכילו אותם, במגבלות שלכם, כמובן. טבעול זה סויה. אני לא ממש מבינה בשביל מה זה טוב אם הילדים אינם צמחונים. שניצל מוכן בוודאי פחות בריא משניצל ביתי נורמלי, אבל אם את אומרת שאת לא יכולה להכין שניצלים בעצמך, אז הם יאכלו קצת מוכן. לא נורא. אבל את יודעת, עד כמה שאומרים שילדים אוהבים שניצל, הם לא יכולים לאכול את זה בוקר צהריים וערב. תצטרכו בכל זאת לגוון קצת.

n o a p

New member
אולי שאמא שלהם תכין למקפיא שלך?

לא יודעת מה הארוע ומה התכיפות אבל אולי אם לך אין זמן שאמא שלהם תכין להם אוכל ותעבירו למקפיא שלך ואת רק תפשירי. שתכין את השניצלים חתוכים ועם הפירורים ותכניסו למקפיא. חוץ מזה שעוף טוב הירוק גם אצלי זכור כמשהו איכותי יחסית.. טבעול זה אמנם סויה אבל אם זה סויה לא מהונדסת אין בזה שום רע לאכול מידי פעם (לא יודעת אם כתוב על זה איזה סויה זה, צריך לבדוק). מקסימום תקני את שניהם, שיהיה להם גיוון :)

למעלה