שניצל מוכן.... מותר?

האחיינים שלי הולכים להתנחל אצלינו בבית. .. בני 7,9,11. כ"פתרון אוכל" חשבנו לקנות להם שניצלים מוכנים. האם זה בכלל מוצר בריא? מה עדיף עוף טוב או מאמא עוף ? מה יותר בריא משניהם? אתם מכניסים את המוצרים האלה הביתה? איזה מוצר מומלץ? בו זוגי טוען שבכלל עדיף לתת להם טבעול..אבל זה בלי בשר? זה מזין? אני בכלל לא נוגעת במוצרים האלה... שהייתי קטנה כהם נחשבו כמוצר לא איכותי בלשון המעטה. וזו התחושה שאני מרגישה היום.... מה אתם ממליצים ? תודה:)

לילך87

New member
אוכל

בן 2.5 נכנס לגן לפני כחודש. הוא לא אוכל את הפרוסה של הבוקר בגן , לא רגיל לאכול פרוסה (אלא אם זה עם שוקולד אז ישר מסכים, וזה לא הרגל מהבית) בבית היה אוכל חביתה עשירה מאוד במרכיבים. הוא רזה אחוזון משקל נמוך ושומר עליו . ניסיתי לשלוח אותו בלי לתת כלום בבוקר ולא עזר, את ארוחת הצהריים לטענתם הוא אוכל טוב וגם כשבא הבייתה נותנת לו שוב א.צהריים ואוכל דיי טוב. מה עושים עם הבוקר? נתתי היום 2 פתי בר ואכל אותם , מה אפשר לתת שיהיה מזין ובריא יותר מפתי בר? ביצה כבד לו על הבוקר מוקדם הוא לא רוצה, ניסיתי. תודה

רוני75

New member
שאלה למי שנותנות שוקו בוקר

איך אתן נותנות אותו? אני מכינה אותו מאבקה ונותנת בבקבוק של הסימילאק השאלה אם זה בסדר? פתאום חשבתי שזה משהו שיכול להפריע בהליך גמילה מבקבוק בשלב יותר מאוחר... זה פשוט הכי נוח, האופציה הבטוחה לזה שזה לא יישפך... יש רעיונות אחרים?

מאמא עוף דווקא לא רע

אנחנו לא קונים פשוט כי זה כ"כ פשוט להכין שניצל עוף בבית - וגם אין בעיה להקפיא. חוצמזה המוכן יקר נורא (40 ש"ח ל-700 ג' בערך, חזה עוף חתוך ודפוק עולה אצל הקצב 25 ש"ח לקילו). טבעול פחות מוצלח. אבל כמה הם זמן יהיו אצלכם? את לא יכולה להאכיל אותם רק שניצל
(ומה ההורים שלהם חושבים על זה? הם אוכלים דברים "כאלה" בבית?)

mAmA MiSiSiPi

New member
אנחנו עוד לא גמולים מבקבוק

וזה יותר נוח לנו בבוקר לא נשפך לא מתלכלך לא צריך להחליף בגדים. הוא שותה לרוב תה אבל אם יש שוקו בבית { יוטבתה} אני מוהלת אותו בחלב כי זה מתוק מידי.

mAmA MiSiSiPi

New member
הוא עוד מעט בן 3 בשביל מה תמ"ל?

הוא אוכל ארוחת ערב ואח"כ שותה את התה הראשון אח"כ יש עוד בקבוק שהוא בעיקר לפינוק כי הוא כמעט ולא שותה ממנו אבל מחזיק אותו כדי להרדם, בקבוק ריק לא עבד הוא חייב להחזיק אחד מלא.

אילתית 2

New member
אצלי עם שני הילדודס

כל עוד לקחו בקבוק היה בו רק סימילאק ברגע שנגמלו מהתחליף חלב נגמלו מהבקבוק ואז עברנו לשוקו/תה וכו.. שותים מכוס / בקבוק ספורט / אבל בעיקר מבקבוקי שוקו הקטנים של יטבתה שוקו לרב של יטבתה / אם אין בבית אז מכינים משוקולית

חמודבה

New member
../images/Emo207.gif שאלת גמילה מבקבוק ../images/Emo36.gif

איך עושים את זה??????? נועה בגיל שנתיים וחצי עדיין שותה בבוקר ובערב סימילאק (מדולל) ולא עושה שום סימן נכונות להפסיק. כרגע אני לא מתעקשת כי גם היא בהסתגלויות לאחותה הקטנה וגם עדיין בגמילה מחיתולים (שלא הולכת על הצד הטוב ביותר) אבל איך מתקדמים לכיוון??? היא גם לא מוכנה שישימו לה בבקבוק משו כמו שוקו או תה או חלב רגיל כי היא פשוט לא אוהבת, שותה רק מים.

אני פשוט הפסקתי לתת

הוא לא היה צריך את זה ממש,זה היה רק פינוק. בהתחלה הורדתי את בקבוק הלילה והגדלתי את ארוחת הערב כדי שלא יהיה לי ספק שהוא לא רעב. אחר כך הצעתי בבוקר שוקו במקום הבקבוק ומאז הוא שותה רק שוקו בבוקר,בכוס כמובן.

אילתית 2

New member
../images/Emo45.gif ככה היה גם אצלנו

אצלנו גם כמו שכתבה אמא עמיתית
הוא לא היה צריך את הבקבוק וזה היה סתם הרגל/פינוק (אומנם אף פעם לא דיללתי את התחליף..כששתה בקבוק נתתי רגיל ולא מדולל, לא אוהבת לדלל מינונים)

חמודבה

New member
זהו שהיא לא אוכלת

ארוחת ערב טובה. היא מאוד לא מגוונת במה שהיא אוכלת ואם אכלה משהו מספר פעמים אין ערבון שהיא תאכל אחר כך, לא תמיד היא בכלל מסכימה לאכול משהו לארוחת ערב. ירקות היא לא אוכלת בכלל ופרוסה רק בלי כלום (בגן היא עוד אוכלת לפעמים חומוס - רק לפעמים) ביצה היא אוהבת העניין הוא שבדרך כלל לא מתלווה אליה כלום וגם ארוחות כמו פסטה וכו' זה רק לפי הקריזה....

Morane Chocolat

New member
באיזה גיל הפסקת<? וגם

האם זה בסדר להעביר לחלב רגיל בלילה ולא לשוקו? (נעם אוהבת לשתות חלב ככה כמו שהוא ולא בהכרח שוקו) את השוקו אני שומרת לפינוק של הבוקר אם צריך... אבל האמת שבבוקר היא לא רוצה חלב, היא קמה סביב 7-7:30 וב- 08:15 יש כבר ארוחת בוקר בגן ואין לה שום בעיה לא לשתות את החלב היא גם לא מבקשת, היא יודעת שהיא תאכל ארוחת בוקר בגן. ואגב שוקו, אצלי כמובן בגלל העיסוק זה לא שוקולית (וסליחה מכולכן,זה ממש ה"איכסה" של השוקולד... למרות שזה מאד טעים)אלא אבקת קקאו משובחת עם מעט סוכר וזה כ"כ טעים.(אגב, גם אתן יכולות, מדובר באבקה הולנדית שאפשר לקנות בלא מעט חנויות כבר) . ה"בעייתיות" היא רק בערב- לא משנה כמה היא אכלה... היא ממש התרגלה לבקבוק חלב... ולפעמים כשהיא קמה בלילה כי באיזה פיק גדילה כלשהו (למרות שהשבוע היא קמה ב-4 וביקשה לאכול קציצה
) בקיצור אתן חושבות שיכול להיות שהיא עדין לא מוכנה להיפרד מהבקבוק בערב? או שזה באמת צורך אמיתי של הגוף? (כאמור, נעם בת שנה ו-7)

efratga

New member
למה זה מפריע לך?

בקבוק פורמולה מדולל אינו מזיק, לא מתוק ולא ממכר, בוודאי זה יותר בריא מבקבו פלסטיק שאמור להיות חד פעמי של מים מינרליים או שוקו. למה לא להמשיך כל עוד היא רוצה?

למעלה