צרות עם האוכל

רונית י

New member
לא אוכלת? ../images/Emo2.gif

היא אוכלת יפה מאוד ועוד את נותנת לה בערך כל שעתיים. היא לא צריכה לאכול יותר מזה. ברוב המקרים ילד אוכל כמה שהוא צריך.

כי אני רואה דוגמאות מבנות אחרות

בפורום שאומרות שהבן/בת אוכל/ת בצהריים 2 פולקע או 4 קציצות ותוספת, ובארוחת ביניים סנדוויץ (שזה 2 פרוסות) עם ממרח, ואצלי שאוכלת רק חצי פרוסה במקום, או קציצה אחת, זה נראה לי מעט. אין לי דרך אחרת לדעת כמה צריך לאכול, רק מדוגמאות של ילדים אחרים ולפי הדוגמאות שאני קוראת בפורום אז היא אוכלת מעט. אולי זאת טעות שאני משווה ....

רונית י

New member
רוב הילדים בני שנה לא אוכלים 4 קציצות

ובאמת עדיף לא להשוות, כל ילד זה משהו אחר. כל עוד הילדה עולה במשקל יפה, שבעה אחרי הארוחה, אוכלת פחות או יותר מגוון אז אין מה לדאוג.

נראה לך שזה הרוב?!? חחחחח

שני הילדים שלי ביחד אוכלים מה שהילדה שלך אוכלת
ברצינות אצל הגדול חצי מלפפון ו-2 ביסים מפרוסה זה א.ערב
אצל הקטן 4 כפיות של פירות משביעות אותו שהוא בקושי מסיים 120,וגם זה אחרי שעה וחצי מהפירות כעלק.. אז אין צורך להשוות,הגדול שלי מוציא אנרגיות כאילו אוכל כל היום
והקטן אומנם מאוד רגוע ושליו,אבל מפותח
בהתאם לילד שאוכל, ולא מנשנש כמו ציפור
הילד שלי אף פעם לא אכל יותר מ-2 קציצות קטנות,ולא מסיים פולקע והוא בן 2.7.

פ ו ש י ת

New member
הבן 3 שלי לא יאכל 2 פולקה ו- 4 קציצות

בצהריים - אני לא בטוח יאכל את זה, ואני אוכלת!!!!! לפי מה שרשמת הילדה אוכלת יפה מאוד והבקושי מסיימת, אני מניחה באמת בגלל שזה כל שעתיים.

חמודבה

New member
נשמע דוקא שהיא אוכלת מצויין

הבת שלי לא תמיד אוכלת את הכמות הזאת והיא בת שנתיים וארבע

אחיות טיפת חלב על הפנים ../images/Emo31.gif

ראו שהמשקל שלה עומד כמעט אותו דבר כבר 3 חודשים , עלתה 300 גרם ועוד הציעו לי לחסן אותה 3 חיסונים באותו יום, שאחרי חיסונים היא חסרת תיאבון כמה ימים. כמובן שלא הסכמתי ופרסתי את החיסונים.

אב ל בגיל הזה

הם מוציאים המוןם אנרגיות, עסוקים בדברים אחרים חוץ מלאכל ובאמת העליה במשקל היא מאד קטנה אחרי גיל שנה. אני לא חושבת שיש לך מה לדאג ומציעה לך לא לעשות עניין מהאוכל. כל עוד היא אוכלת ולא מדלגת על ארוחות ועולה (אפילו מעט) במשקל אין סיבה לדאגה. מה שחשוב שכשהיא כן אוכלת, לתת דברים בריאים ומזינים.

gallish

New member
בדיוק עכשיו פרסמתי מתכון קל קל וטעים

פאי רועים. את מוזמנת לקרוא בבלוג שלי

בלת"ק, גם הקטנה שלי ככה, לא מוכנה לעוף ובשר

בכלל, רק נכנס לפה והיא יורקת הכל ומנקה את הלשון. אז מצאתי שיטה לתת לה מבלי שתרגיש, היא מאוד אוהבת פסטה ברוטב עגבניות, אז אני מכינה רוטב בולונז ואז טוחנת אותו עם המקל בלנדר, או אתמול לדוגמא, הכנתי רוטב עגבניות והוספתי את חתיכות עוף מהתבשיל של שבת, אח"כ טחנתי את הרוטב, היא אכלה יפה תודה לאל ולא הרגישה שום דבר שונה.

תתכונני לצמחונית קטנה

זה מוכר לי מאיפשהו.... עד היום אני צמחונית וזה בעיקר בגלל שהמרקם של הבשר מגעיל אותי

למעלה