סכמ"ש!

Kienai Negai

New member
מסכמש"ת!

משהו טוב שקרה השבוע? עברתי דירה, מפגשוטס, מצאתי את אהוב ליבי!!! 3333> (XDDD תאיר וחופית) משהו רע שקרה השבוע? המון. יתושים. עוד לא התקינו לי רשתות בחלונות >: שיר השבוע: This Is Love - Utada Hikaru סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דררר. סוף סוף השלמתי >< ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הוליק, בגלל עדי המשכתי Oo בילוי השבוע? מפגשוטס, חופית תאיר והקוריאנים, סנטר, מעבר דירה. ציטוט השבוע? אממ... לא זוכרת XD קוספליי השבוע? סתיו ושרון בתור באדו והיינה! תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התחלתי בגזרות לפלאגסוט וסיימתי את הקוספליי לראנקה XD למה מצפה בשבוע הבא? שופינג, יום הולדת!!!, שהפאות יגיעו. תמונה? אן, כוסית שכמותך 3> (לא אני!! השניה!! :מרגישה נרקיסטית:)

Blackice

New member
מסכמ"ש עוד בשבת? הייתכן?

משהו טוב שקרה השבוע?אההה... כל השבוע? פריX, שוטס, ליל הסדר, רוקי והמון המון טרי
משהו רע שקרה השבוע?המון צביעה של בדים במקום ג'יירוק סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: רוקי\אורן הוסט קלאב\מרלין\דיג'ימון3 (בהתאמה) ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?לא ממש הספקתי לקרוא השבוע, יותר מדי דברים לעשות... בילוי השבוע? ר' סעיף 1 ציטוט השבוע? "יהיו לי 2 חרבות בקוספליי!" "כן, אבל לי יהיו 2 ידיים" "טוב, אז שלך יותר שווה" קוספליי השבוע? הולי (שיט) [טרי: אנג'מון] תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עוך, אל תזכירו לי את זה, טוב? בואו נגיד לתפור עניבות ונדחיק את השאר
למה מצפה בשבוע הבא? מילואים, וטיול לירדן (לא בהכרח בסדר הזה) תמונה? בקשע

Serf SaN

New member
כן, זה קצת הפריע לי. XD;

למרות שאני קורא לא מגנה אנג'מון. הולי אנג'מון זה השם ביפנית, אבל יש על השם הזה גם דיג'ימון אחר ושונה לחלוטין.

TerryKasper

New member
אני גם קורא למגנה-דראמון הולידראמון.

בדרך כלל גם אני פונה לשמות האמריקאים שלהם [מה לעשות, חתולמון נשמע טוב יותר מזנבמון]...

Didsy

New member
סיכמו"ש! :)

משהו טוב שקרה השבוע? פגישה אישית עם המדריכת פסיכומטרי, פסח, פעמיים גלאמ!! מנצ'קין-דאבל-דייט והשרשרת המהממת שלי הגיעה! ועברתי לסגול, נמאס לי מהורוד.. D:
משהו רע שקרה השבוע? ממ... לאדעת. לא באמת קרה משהו *רע*. :)
שיר השבוע: קחו כל שיר, תהפכו אותו לגרסאת-צ'יפמאנקס. זה.
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Alvin and the Chipmunks - The Squeaquel!
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? האות מ'.
בילוי השבוע? גלאמ-או-גאגא ביום ראשון וגלאמ-או-צ'יפמאנקס אתמול! טירוף.
ציטוט השבוע? לא מצליחה לחשוב על אחד!
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שמלה שתפרתי ואז זרקתי לפח, טלפון מעיסת נייר ועיתונים, חצאית ועניבות!
למה מצפה בשבוע הבא? פסיכומטרי מתחיל ברביעי. אומייגוד. O: אה וגם הולכים לראות קיקאססס! וגם שולחים פרטים לחברת נסיעות ((:)<
תמונה? הריצפה מהבלוק אתמול D: זה חדש!

Apushu

New member
סכמ"שון!

משהו טוב שקרה השבוע? מפגשוטס! משהו רע שקרה השבוע? OVERLOAD של משמרות. אני שונאת צרפוקאיים!! שיר השבוע: ~~ סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: KICK ASS ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? S (יאוי ;; ) בילוי השבוע? בעבודה =3=; ציטוט השבוע? "are you from the bride side or the groom side?" "neither, I'm here for the food" קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הקוספליי למפגש ; למה מצפה בשבוע הבא? קורס אחוו"ה של קרן אביחי!! D: תמונה? קרדיט לשרון 3>

innocence

New member
גם אני אסכם!

משהו טוב שקרה השבוע? אני ביפן, מה יכול להיות יותר טוב מזה? משהו רע שקרה השבוע? המזג אוויר לא כל כך טוב ואני די קופאת מקור רוב הזמן :( שיר השבוע: יש איזה שני שירים שתמיד מנגנים בכל החנויות שנאחנו נמצאים בהם, אני לא יודעת איך קוראים להם אבל... סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: כל החיים פה זה סוג של סרט @_# ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? רק ספר תיירות של יפן. בילוי השבוע? הלכנו היום להנאמי יחד עם חבורה של תלמידי אוניברסיטת וואסדה בטוקיו. היה קפוא, אבל נחמד. וגם המון קראוקה והסתובבויות עם מאיה ופיליפ:) ציטוט השבוע? אייל: כשהייתי קטן היו מאכילים אותי עם 2 כפיות כי הייתי בוכה בין כפית לכפית. פיליפ: כשהיינו קטנים היו מאכילים אותנו בשתי סטירות כי היינו בוכים כל הזמן. קוספליי השבוע? הקוספליירים של דיר אנ גריי על הגשר *_* תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? גיהוץ נחשב...? המגהץ פה איום ונורא. למה מצפה בשבוע הבא? בסוף השבוע אנחנו נוסעים לקיוטו ויוצאים מטוקיו הנחמדה והידידותית למשתמש, אני פוחדת ;_; תמונה? כל התמונות שלנו גדולות מדי ואין לנו איך להקטין, אז אין הפעם:(

CibiHeart92

New member
מודה XDDD

אחרי שמעלים 894937 תמונות ביום צריך משהו להטריל בתגובות

Unit02

New member
גם אני מסכם!!!! למרות שמאוד מאוחר :]

משהו טוב שקרה השבוע? - מפגשוטס!!! משהו רע שקרה השבוע? - פסח O_O שיר השבוע: BOYSTYLE kokoro no chizu סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: FMA :ם ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מדריך של samsung LCD :p בילוי השבוע? מפגשוטס D: ועבודה -_-" ציטוט השבוע? ואנחנו נוסעים D: קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/1675530/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? http://i49.photobucket.com/albums/f253/shinji02/ace.jpg למה מצפה בשבוע הבא? סרט!!! ובחזרה לעבודה =3=" תמונה? יצאנו כאלה חמודים ^___^

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif נו טוב...

משהו טוב שקרה השבוע? עולמות! וביגור. בעיקר ביגור. משהו רע שקרה השבוע? הממ, הייתי עצובה בגלל דברים. שיר השבוע: גבעת הגובלינים / צבי הים סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ממ הממ ללא ספק הקומנטרי מיוזיקל של ד"ר הוריבל בעולמות :) ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אה, שוב השורה ע"פ ישו. אני אסיים את הספר השבוע. בילוי השבוע? הממ, הופעה של צבי הים בביגור-בחימום של חיה מילר ואז לילה לבן עם פיצה באשכול פיס ובסביבה שלו עם אנשים מצויינים ציטוט השבוע? לו הייתי זוכרת... קוספליי השבוע? הו, אני לא מצליחה להחליט, ראיתי המון מצויינים שלכם מהפוטושוטס. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ממ... לא תפרתי כלום. למה מצפה בשבוע הבא? אה, להתחיל למצוא מלגות וקרנות ולעבוד על לסדר לעצמי תיק עבודות. תמונה? כנס עולמות...

akane

New member
כרגיל, איחור של מספר שנים

משהו טוב שקרה השבוע? כמו אורה - עולמות~ משעמם, חסר אנשים, אבל המשכורת החודשית בעקבות זה עדיין קיימת :] משהו רע שקרה השבוע? עדיין לא הספקתי ללכת לראות אווטאר! ;( שיר השבוע:Her Morning Elegance - Oren Lavie סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לעבר הטרה - חמוד, אני אמשיך. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Sky Doll, קומיקס חביב, ורוד למדי ומצוייר מדהים *O* בילוי השבוע? מפגש משפחתי מטורף עם אנשים שלא ראיתי כבר 20 שנה לפחות. היה מאוד נחמד. קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2488473/ טירוף זה יפה, אפילו כשזה קצת גרוזיני. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כובעים, אנימציה. אכן, חיי מלאי הפתעות. למה מצפה בשבוע הבא? לסיים שני פרוייקטים ענקיים שמכבידים על נשמתי מאוד ~_~ תמונה? תודה לליאור ודן שצילמו את הדוכן D:

למעלה