סכמ"ש!

Kienai Negai

New member
../images/Emo209.gif סכמ"ש! ../images/Emo209.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? תמונה?

Ayelet chan

New member
עונה~

משהו טוב שקרה השבוע? הג'יירוק. 3> משהו רע שקרה השבוע? הסדר שיר השבוע: שירים רנדומליים בקורייאנית... ;_; סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: על טבעי. 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כל מה שכתוב במייט אנד מאג'יק ששיחקתי כל השבוע בדיאס~ בילוי השבוע? ג'יירוק. D: ציטוט השבוע? 'מה השיר הבא?' קוספליי השבוע? http://cepiapon.deviantart.com/art/DOBATO-T-T-159061278 תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אין~ למה מצפה בשבוע הבא? עוד פרק של על טבעי. 3> תמונה? תמונת פרופיל חדשה לפייסבוק~

evening rose

New member
קצת מאוחר, מקווה שלא כתבתי שטויות. D:

משהו טוב שקרה השבוע? חופש. :) איזה כיף זה חופש. משהו רע שקרה השבוע? מניחה שהסדר. לא רע, אבל בטח לא טוב. D: שיר השבוע: מה שמתנגן באוטו בדר"כ.. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אה.. כלום. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? "החלל הריק". שיעורי בית לחופש, החבאתי מאחורי ההגדה בזמן הסדר. כן, זה לא בסדר. אבל זה עדיף מההרגלים האחרים של המשפחה שכוללים לגנוב דברים מהצלחת של מי שיושב מולך כשהוא לא מסתכל.. בילוי השבוע? המסיבה, הפוטושוטס, קניות. ציטוט השבוע? יותר מדי, כנראה. ואני כרגיל לא זוכרת. קוספליי השבוע? אני מקפידה לשמור לי לפחות לינק אחד כל שבוע, אבל הפעם לא שמרתי כלום. עצלנית. P: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הקוספליי שבסוף בכלל לא לבשתי? למה מצפה בשבוע הבא? עוד קצת חופש.. לסיים את השמלות להגשות שאחרי החופש, לתפור קוספליי חדש כי ממש בא לי וקניתי היום בדים. תמונה? ..

S.Riddle

New member
פוווווו~~

משהו טוב שקרה השבוע? פוטושוטססססססס
משהו רע שקרה השבוע? יותר מדי מיגרנות, אני חייבת לחזור לאכול כמו שצריך x_x שיר השבוע: TABOO - Koda Kumi
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: גורן לאגן FUCK YEAH + פרק ראשון של עונה שנייה של אופורי *____*
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? פיניקס רייט 1 נחשב? עם כמות הטקסט שיש שם......... P: בילוי השבוע? פוטושוטס DDDD: ציטוט השבוע? "Your drill is the drill that's gonna bust through heaven and earth and even tomorrow!" + "Just believe in yourself! Not in the Simon that I believe in, not in the Kamina that you believe in, just believe in the Simon that believes in you!" - כי קאמינה הוא פאקינג גבר. קוספליי השבוע? שרון וסתיו כ-DOGS אומג *______* תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? *מסתכלת על ערימת המאמרים של ספרות אמריקנית* ........עבודות אקדמאיות בגרוש? למה מצפה בשבוע הבא? חגיגות יום-הולדת 18 לאלה + מימונה~ תמונה? UKE POWER!

XannieChan

New member
~~~~~

משהו טוב שקרה השבוע? כסף, הגיעו משלוחים של שטויות 3: משהו רע שקרה השבוע? מיגרנה שנמשכה 4 ימים ~_~; שיר השבוע: כלמניי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: פרינג' היה טוב ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ~ בילוי השבוע? דיי אקראי כזה, אני מניחה שלעשות פירסינג חדש נחשב לבילוי אצלי... ציטוט השבוע? <_<; לא. קוספליי השבוע? ~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תפרתי 3 חולצות/ג'קטים קלילות כאלה לקיץ שלא צילמתי.. XD למה מצפה בשבוע הבא? עוד כסף ושטויות.. תמונה השבוע: 3:

Mana Sama

New member
אמג,אני כל כך עייפה T.T

משהו טוב שקרה השבוע? גלאם או רמה~!! *-* אמג היה כל כך כיף (חוץ מזה שהתחילה איתי לסבית מטרידה והחליטה שבא לה לקחת אותי הצידה ולנסות לחרמן אותי X__X),ליל הסדר היה חביב,גיליתי שהחברה הכי טובה שלי בהריון!! אמג אמג אמגג ^__^ (מקווה שהיא בכל זאת תעשה איתי את הקוספליי לקיץ..מעו) והמפגשוטס כמובן,שבסופו של דבר אני שמחה שלא ויתרתי עליו ^^ משהו רע שקרה השבוע? אחותי החליטה להשאיר את אחיינים שלי פה מליל הסדר,והם חפרו לי במוח. לפחות מחר הם חוזרים~ שיר השבוע: הרבה הרבה ליידי גאגא DD: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: נזכרנו בפיסת הנוסטלגיה הזו: http://www.youtube.com/watch?v=rRcdmL2M18s ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כל מיני ספרים שקראתי לאחיינים שלי XD בילוי השבוע? גלאם ומפגשוטס ^^ ציטוט השבוע? אוף,היו לי מלא וכרגיל שכחתי >< "happy b...happy bir...now??? nooowww??" קוספליי השבוע? כרגיל עצלנית לחפש תמונה X.X תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התחלתי לעבוד עם השמנע שלי על הכובע לקוספליי שלה,נחשב? XD למה מצפה בשבוע הבא? פיצה. וארוחה יפנית שהחלטתי שממש בא לי להכין D: (מממ גיוזה בטטה *-*) תמונה? 3:

SunsRequiem

New member
היו ברווזים...

משהו טוב שקרה השבוע? סיוון, פוטושוטס משהו רע שקרה השבוע? צבא, קוספליי שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=CYizsgIerjc&feature=related ועוד רשימה שלמה של..... גומי. אני לא מאמינה שהתדרדרתי לשפל כזה סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ריווץ' לMacross Frontier ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קריאה מחדש של Full Metal Alchemist בילוי השבוע? פוטושוטס ואוכל הודי ציטוט השבוע? היו כל כך הרבה..... קוספליי השבוע? אני הולכת להתלהב קצת מהתמונות של עצמי, לשם שינוי תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? יותר מדי תפירה עכשיו צריך לחזור לחולצה ולשמלת ערב... למה מצפה בשבוע הבא? לפגוש אנשים בנחלה~ תמונה? ^_______________________________^

string chan

New member
עונה 3>

משהו טוב שקרה השבוע? אררררר.... הכל בערך! חופש, לא נגעתי בדברים של לימודים כבר בערך נצח, ישנתי מספיק ובכללי יש לי מצב רוח. משהו רע שקרה השבוע? ציינתי שאני שונאת לנקות? >> שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=-1AyyA9XJ0E לא באמת.... אבל בכ"ז >.< סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: המון "איך פגשתי את אמא".D: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לא קראתי כלום ._. בילוי השבוע? מפגשוטס, ויומולדת לחברה אחרי D: ציטוט השבוע? When I am sad, I stop being sad, and start be awesome instead! נראה לי מעכשיו זה המוטו שלי. קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2325782/ אררר... כן. :) תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? נכון, הייתי צריכה לסיים את הזיגזג על משהו שהתחלתי, אבל הייתי פדלאה :) למה מצפה בשבוע הבא? להתחיל ולסיים את כל העבודות והשיעורים. בצפר. באסה. ;;;

Lightning9

New member
מסכמ"שת ^~^

משהו טוב שקרה השבוע? מפגשוטס כמובן!!~ ושני חזרה ^~^ והיה מלא בחברים שכזה משהו רע שקרה השבוע? לצבוע שמונה שעות עד 1 בלילה, זה מייאש תחת >>" שיר השבוע: "Dear Maria, Count Me In" - All Time Low סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: וואע לא יודעת X: בית הבובות אני מניחה ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? צילה של הרוח, חזר אלי סוף סוף בילוי השבוע? מפגשוטס אלא מה? D~: ציטוט השבוע? "אל תקרבו אלי יותר צבע בד בחיים!" הממ...הממ... ^^" קוספליי השבוע? הקאסט היפיפה שלנו!~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? צביעת הרבה יותר מידי בד ואז תפירה שלו... זה מספיק למה מצפה בשבוע הבא? להשלים שעות שינה, קורס חונכים במד"א, מפגשחודשי, לסיים את מאגנט עם שאן ולעשות שיעורים, כי צריך. תמונה? תמונת שמשששש

CibiHeart92

New member
*ניפוף ידיים*

את לא מבינה כמה אני מתלהבת כרגע, ארבעה אנשים כבר שמו תמונות שלי בשרשור הזה X3333

WayToDawn

New member
אמג אמג ישראל ם:

משהו טוב שקרה השבוע? חו"ל? לול ולחזור הביתה. משהו רע שקרה השבוע? חו"ל? ולחזור לערימה של שיעורים ם_ם שיר השבוע: עד אתמול זה היה בעיקר הפסקול של "מותק של פסטיבל 2", אבל היום אני יכולה לקבוע בביטחון שזה הפתיחות האמריקאית והאירופאית של W.I.T.C.H סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הדבר היחיד שראיתי היה שלגייה. אמ....אני יכולה לומר וויטץ' למרות שלא איתי את זה? ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? "הסמל האבוד" של דן בראון. מצויין ♥ בילוי השבוע? אמ.......חו"ל מן הסתם. ציטוט השבוע? בטח היה משהו ם_ם קוספליי השבוע? לא באמת. אולי כולכם במפגש שלא הייתי בו >: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? החלטתי לעשות קוספליי לקורנליה מW.I.T.C.H [אח איטליה איטליה] למה מצפה בשבוע הבא? שום דבר ם_ם תמונה? עם כל הכבוד לפסלים מהאממים ולנופים המדהימים.....זה הדבר הכי יפה שראיתי באיטליה ♥

Grell

New member
D:

משהו טוב שקרה השבוע? מפגשוטס D: ? היה ממש כיף אנשים. משהו רע שקרה השבוע? אעאע הלכו לי הידיים. שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=_DVQAMLzSQ8 כי זה מה שקורה שאתה מדבר עם שני על קוספלייז עתידיים. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=Vgou8LR94LU אופיר מצלמת אותי עושה שטויות בוובקאם XDDD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קריאה מחודשת של מרופורי בילוי השבוע? חופית, ומפגשוטס D: ציטוט השבוע? "עופו לי מהפרייייםםםם!!!" נאקו לילדים דוסים מעצבנים. קוספליי השבוע? אינליכוח לחפש. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עזרתי לאן לסיים את שלה ו...זהו. למה מצפה בשבוע הבא? בגרות ומתכונת על הביוטופ בביולוגיה. תמונה? נאקו המוכשרת להלהלהלה

SHE RA

New member
מסכמת....

משהו טוב שקרה השבוע?מפגשוטס וכנסים!!! משהו רע שקרה השבוע?יום אחרי זה הייתי תפוסה לגמרי :\ שיר השבוע:bonjovi - its my life סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: צאק :) ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?האגדה הארוכה והמתישה של פסח
בילוי השבוע?תל אביב!! ציטוט השבוע?"שירה אני רוצה לראות פרק בסדרת אנימה בתנאי שאחר כך תתני לי לשבת ולעשות מרתון של שמש על הVOD "-בן דוד קטן ותחמן קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא?עוד קצת חופש! תמונה?...

למעלה