favor

New member
השאלה אם בארנט יקח אותו לקרקע

בארנט לדעתי לא הולך להסתבך יותר מידי איתו בקרקע הבעיה זה שבארנט מגיע אחרי ניצחון גדול ב-KO ויש מצב שזה יגרום לו דוקא להתאגרף איתו. ומה רע עבורינו? יש לי הרגשה רעה לגבי בארנט.. מקוה מאוד שאני טועה כי אני ממש רוצה לראות פידור-בארנט.

eviljohn

New member
ג'ורג' גרז'ל כבר לא בUFC, חתם בSTRIKEFORCE

עושה רושם שלUFC נמאס מכמות ההפסדים של גרז'ל, גרז'ל ידוע כלוחם "אמוציונלי" , שכן יש לו רמה גבוהה מאוד של ג'יו ג'יטסו אך לפעמים בוחר לעשות BRAWL במקום להשתמש ביתרונות שלו, ללוחם יש מספר תלמידים שנלחמים בUFC ולומדים אצלו ג'יו ג'יטסו, בינהם דסטין הייזלט, ששתי הקרבות האחרונים שלו נבחרו לSUBMISSION OF THE NIGHT , חבל שג'ורג' לא בוחר להשתמש במעלות שלו בזמן אמת. מקור:http://promma.info/?p=4825

favor

New member
תאמין לי שה-UFC מתים עליו

בגלל הקרבות שלו.. הוא היה נותן אקשן תמיד וזה מה שמחפשים. אם אתה שואל אותי, גורז'ל עולה לקרב במטרה לקחת את הבונוס של "קרב הערב" שזה בונוס שמן מאוד. בוא נראה אם בסטרייקפורס הוא יפגין את יכולות הקרקע שלו.

tal7345

New member
נצל"ש

מצטער שאני עושה את זה רק עכשיו אבל המחשב עושה לי בעיות, אני רוצה לאחל מזל טוב לפורום המדהים הזה, שאני כל כך נהנה לקחת בו חלק, וכבוד לצחי וטל וגם לאלון שעשה עבודה טובה
-מילה טובה לאגו טוטאל
(הגיע הזמן
) מאוד אהבתי את הקטע שעשיתם על וואנדרליי סילבה, כבוד, עשיתם אחלה עבודה (הראתם את הקרב המלא מול קית' ג'ארדין!!), ואני ישמח לראות עוד קטעים כאלה, ובכלל, אהבתי את כל הסיקורים שעשיתם, תמיד עושה לי צמרמורת לשמוע את ראמפייג' גריפין ליבן וכל השאר אומרים משהו עם "ישראל" או "אגו טוטאל". שאלה למתן, איך השגתם את הלוחמים לעשות את זה? ושילמתם להם על זה?

למעלה