motrozen

New member
../images/Emo58.gifמשכורות של UFC91 לפי sherdog ../images/Emo58.gif

UFC 91 Pay Scale Brock Lesnar - $450,000 includes $200,000 win bonus Randy Couture - $250,000 Gabriel Gonzaga - $110,000 includes $55,000 win bonus Dustin Hazelett - $88,000 (includes $14,000 win, $60,000 “Submission of the Night” bonuses Kenny Florian - $80,000 includes $40,000 win bonus Jeremy Stephens - $76,000 (includes $8,000 win, $60,000 “Knockout of the Night” bonuses Jorge Gurgel - $70,000 includes $60,000 “Fight of the Night” bonus Aaron Riley - $68,000 includes $4,000 win, $60,000 “Fight of the Night” bonuses Demian Maia - $40,000 includes $20,000 win bonus Joe Stevenson - $35,000 Nate Quarry - $25,000 Mark Bocek - $18,000 includes $9,000 win bonus Matt Brown - $16,000 includes $8,000 win bonus Tamdan McCrory - $10,000 Josh Hendricks - $8,000 Alvin Robinson - $7,000 Rafael dos Anjos - $4,000 Ryan Thomas - $3,000 מצד אחד זה כיף לראות את אהרון ריילי שהשכר הבסיסי שלו הוא כמעט הכי נמוך שיש (4000$) יוצא בסוף הערב עם 68000$ מצד שני מבאס לראות לוחם ברמה גבוהה כמו דמיאן מאיה מקבל כלכך מעט כסף

favor

New member
הוכרז היריב של יושידה לסנגוקו

היריב הוא סאנאה קיקוטה. לוחם פרייד לשעבר שנלחם כבר פעם אחת בארגון וניצח ומאזנו הכללי מרשים עם (3-6-27).

talhorm

New member
חבל, רציתי שיבוא לקבל BITCH SLAPS

בUFC ע"י החבר'ה שכביכול נחשבים לבינונים בדוויזת הMW. מאז ומעולם טענתי שהוא מאוד אוברייטד ולא הייתי צריך את הקרב האחרון שלו נגד סונן כדי להיות בטוח בזה.

HendrixLostSon

New member
נשמע מעניין.. אם דיינה

לא יעשה פוזות ויסכים בשלב מסויים (בקרוב כל עוד פידור וברוק בכושר מעולה) לארגן אירוע משותף לUFC אפליקשן וM1 אולי באמת נצליח לראות את "קרב העשור". בכל אופן אהבתי מה שפידור אומר על רנדי.. הוא אשכרה מעריץ אותו - ואמר שזאת אחת הסיבות המרכזיות שהוא בכלל לא רוצה להלחם נגדו, אבל מול לסנר אין בעיה:) בכל אופן אם הייתי שומע את זה לפני UFC 91 הייתי צוחק.. אבל לסנר נראה מעולה בקרב נגד קוטור. אני עדיין מחייך אבל הצחוק נמחק:) ברמת העיקרון אם לסנר יוכל לנצח את ביג נוג\מיר (אגב מיר הולך לנצח בגדול!), הייתי מת לראות את הקרב נגד פידור.

elad547

New member
אין מצב בעולם!!!

שדיינה יסכים לקרב הזה ובצדק מבחינתו. לא נראה לי שיש מישהו שמאמין שלסנר ביום הכי טוב שלו יוכל לנצח את פידור וכך חושב גם דיינה, במידה ויקרה קרב כזה ופידור כמובן ישמיד אותו, איך תראה חגורת המשקל הכבד של ה-UFC? למרות זאת אני מת לראות את הקרב הזה!

favor

New member
עוד ימיים אירוע לא רע של M-1

אני חושב שהתעלמנו מספיק השנה מהארגון הרוסי שהעלה אירועים ממש לא רעים, עם לוחמים טובים וקארדים עמוקים. אולי לא קארד גדול יהיה עוד יומיים אבל לדעתי גובר בכבוד על הקארד שייערך באותו יום של סטרייקפורס. הנה הקארד המלא: M-1 Global: Challenge 9 21/11/08- סנט פטרסבורג, רוסיה רוסיה (קבוצת Legion) נגד הולנד: וולטרווייט: שיקשאבקוב מאגומד (0-0) נגד רומאנו דה לוס רייס (5-8) לייטווייט: מוסא חמנאייב (0-1) נגד בוגדן כריסטי (1-3-4) לייט הביווייט: בסיקי גרינאבה (0-1) נגד קאמיל יוגאן (2-6) מידלווייט: אנסאר קאלנגוב (4-8) נגד ג'ייסון ג'ונס (4-7) הביווייט: אחמד סולטאנוב (1-3) נגד ג'סי גיבסון (1-5) הביווייט: אלכסנדר טימאנוב (1-1) נגד ג'ילברט אייבל (1-12-34) רוסיה (קבוצת רד דביל) נגד דרום קוריאה: וולטרווייט: אריק אוגאנוב (7-8) נגד דו היונג קים (5-5) מידלווייט: דמיטרי סמוילוב (1-2-5) נגד מין סוק האו (6-4) לייט הביווייט: מיכאל זייטס (1-6) נגד סיונג באה ווי (1-5) הביווייט: קיריל סידלניקוב (2-4) נגד ג'אנג וואנג קים לייטווייט: מיכאל מאליוטין (6-7) נגד יו צ'ול נאם (0-8) הביווייט: אלכסנדר אמיליאננקו (3-13) נגד סאנג סו לי (4-10) בחלק הראשון יילחמו מחנה "לגיון" של הרוסים נגד נבחרת לוחמים הולנדית, אפשר לשים לב לקאלגנוב לוחם ה-UFC לשעבר וכמובן לג'ילברט אייבל, אחד ההולנדים הטובים בעולם ולוחם פרייד לשעבר. בחלק השני המחנה של פידור, רד דביל, מיודעינו: מיכאל מאליוטין שהפסיד לאריאל אברג'יל השנה בת"א, מאז ניצח פעמיים רצוף וזה מקנה לו את הכבוד להילחם בכשרון הבלתי מנוצח של הקוריאנים, יו צ'ול נאם. עוד לוחם מעניין הוא מה שהרוסים מגדירים כ-"דבר הבא" במשקל כבד, קיריל סידלניקוב, שכבר נקבע לו קרב באפליקשיין 2 נגד פול בונטלו. אז מעניין לראות מה הוא יודע. המיין אבנט יהיה של אלכסנדר אמיליאננקו (אין צורך בפרוט) נגד סו לי הקוריאני, לוחם הכנעות מעולה שמגיע אחרי שניצח בהכנעה מרשימה את זנצוב באירוע האחרון של הארגון. חבל שאין הרבה פרסום לאירועים של הארגון הזה, בהחלט מגיע לו הרבה יותר יחס. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1908&aId=93682

talhorm

New member
האם פידור נכנע אי פעם באיזשהי תחרות?

כי אני חושב שיש סיכוי לראות את זה קורה פה...

favor

New member
תוצאות סטרייקפורס ו-M-1../images/Emo58.gif

2 אירועים מעניינים התרחשו אתמול. בסטרייקפורס באבאלו הפך לאלוף הלייט הביווייט של הארגון לאחר ניצחון על בובי סאות'וורת' בעקבות חתך עם סיום הסיבוב הראשון. סקוט סמית' ניצח ב-KO את טרי מרטין לאחר 24 שניות בלבד. באנג לודוויג ניצח בהחלטה אחידה את אדוארדס. תוצאות מעניינות מ-M-1: מיכאל מאליוטין, האיש שהפסיד לאברג'יל בת"א ככל הנראה עם הישג חייו כשניצח את הכישרון וההבטחה של הקוריאנים, יו צ'ול נאם, הלוחם הבלתי מנוצח בהחלטה. גם לוחם ה-UFC לשעבר, קאלנגוב, ניצח בהכנעה עבור הרוסים. הכנה טובה היתה ל-"בייבי פידור" סידלניקוב לקראת המפגש עם בונטלו באפליקשיין כשניצח את קים ב-TKO. אלכסנדר אמיליאננקו ניצח ב-KO עוד כישרון של הקוריאנים, סו לי, גם כן בסיבוב הראשון. גם אייבל לא איכזב וניצח ב-TKO את הלוחם הרוסי החלש, טימאנוב.

talhorm

New member
ראיתי את כל האירוע של סטרייקפורס ../images/Emo58.gif

וואלה, נהנתי! איזה נוקאאוט של סקוט סמית', מרטין נראה כבוי כבר הרבה מאוד זמן חבל, ציפתי מבאבלו לשחוט אותו, האלבו הזה הגיע לבובי על טקטיקת השיעמום בסיבוב הראשון, אבל זה פתח את הקרב והיה נראה שאם היינו מקבלים סיבוב שני ההכרעה הייתה באה שם.

לידל-קוטור בפעם הרביעית ביוני.

מקור לפי הידיעה הUFC מתכננים לערוך אירוע בגרמניה והם מעוניינים בקוטור בקארד הזה מכיוון שהוא דובר גרמנית ויכול לעזור מאוד בקידום האירוע. קוטור שולל ירידה לLHW מכיוון שגריפין האלוף וסילבה מתמודד חזק על האליפות ושניהם חברים טובים שלו ומתאמנים איתו ביחד. הקרב יהיה בHW והמנצח יפגוש את האלוף של המשקל הכבד באירוע סוף השנה.

favor

New member
טוב נו..

כמה זה מפתיע? בוא נראה איך צ'אק לידל יוצא מהקרב עם אנדרסון סילבה. אולי הוא יהפוך לנכה. יהיה הזוי שלידל יגיע לקרב אחרי 4 הפסדים מתוך 5 קרבות (לא סתם הפסדים, אלא השמדות) בידיעה שניצחון יעניק לו קרב על התואר. אני אתן הכל שקונגו, קארווין, גונזאגה ו-ולסאקז לוקחים ביום נתון את 2 הזקנים האלו אבל מה לעשות.. זה יעשה טוב בכיס של דיינה. אגב, החלטה מעולה של לידל לעלות משקל. זה מה שאמרתי והצעתי אז בסקר.. זה יעשה רק לו טוב ואני גם מאוד שמח שבסופו של דבר רנדי קוטור לא פרש. והנה טלאור, זה באמת יהיה קרב האוברייטדים הגדול בהיסטוריה.

למעלה