favor

New member
אהה

ועכשיו אני מבין שירדו מאנדרסון-לידל. מעולה.. לא אהבתי את השיבוץ הזה כבר בהתחלה. שיתרכז במידלווייט. למה לעזאזל כבר עכשיו לא סוגרים מאיה-סילבה? פוחדים שהוא יפסיד?

doom23

New member
דווקא נשמע קרב טוב ללידל

ציפיתי פרישה אם הוא יפסיד לאנדרסון בצורה קשה .. עם קוטור איכשהוא אני לא רואה אותו נופל לריצפה כמו אחרי ראשד ... אולי בלי לחתוך משקל יעשה ללידל טוב ...

talhorm

New member
It's all about the moneyyy...

וזה בסדר מבחנתי, כי זה קרב שגם אני מאוד רוצה לראות, פעם רביעית? פף. עוד אירוע שהולך למכור PPV'S בטירוף ורק לעלות את המודעות של הMMA בעולם, אז בסדר יוזמה מבורכת, בקשר לטייטל שוט בסוף השנה אחרי הקרב הזה, אולי זה קצת מוגזם אבל נראה מה עד אז יעשו לוחמים אחרים בדוויזה הזאת.

favor

New member
../images/Emo58.gifדייב הרמן נגד כריס גילן

בקרב הראשון לאחר מות אליט, דייב הרמן לדעתי הדבר הבא במשקל כבד ובאמת "החבילה השלמה" מנצח בפעם ה-13, דקה וחצי ל-TKO. יאללה... לינואר ביפן נגד אולי יריב נורמלי.

favor

New member
דנטה ריברה נגד פול ברדלי../images/Emo58.gif לשעבר TUF 7

זוכרים את פול ברדלי? שהיה אמור להיות חלק מ-TUF 7 אבל הלך הביתה ביום הראשון בגלל פריחה מדבקת שהיתה לו בצוואר. הוא כבר 0-9.. שלשום ניצח בסגירת מעגל את דנטה ריברה ב-TKO אחרי 34 שניות, עוד אחד מהעונה שנלחם פעם אחת והפסיד ב-UFC. הייתי אומר שמין הראוי שה-UFC יתנו לברדלי הזדמנות נוספת.. מעניין אם הוא היה ממשיך היה לו סיכוי לנצח, בסך הכל היתה עונה מאוד חלשה מבחינת רמה.

favor

New member
2 קרבות ראשונים לפייט נייט 17

שיתקיים ב-7 לפברואר. מאק דנזיג נגד ג'וש ניר, 2 המפסידים של פייט נייט 15. ואמיר סאדלה נגד ניק קאטון, שהיה אמור להתקיים ב-UFC 91 אבל פציעה של סאדלה מנעה את הקרב. לפחות הוא מגיע בסוף למקום המתאים לו, פייט נייט.

talhorm

New member
מעולה

ג'וש ניר נגד דנזיג נשמע ממש טוב, ואני כבר מחכה בקוצר רוח לראות את סאדלה בUFC

doom23

New member
אנדרסון סילבה ילחם ב205 נגד

http://www.fightline.com/news/2008/1124/anderson_silva_369100.shtml לפי הידיעה הזאת אנדרסון יקבל קרב בלייט הבי וויט מול אחד המפסידים של UFC 92 בלייט הבי וויט וואנדרליי נגד ראמפייג פורסט נגד ראשד הקרב יערך באירוע באנגליה (במקום הקרב מול צ'אק לידל )

killer06

New member
קרב קבורה

לפי דעתי זה לא נכון לתת לאחד המפסידים את אנדרסון שככל הניראה ינצח.

תענוג!

אני מת שזה יהיה פורסט. התרחיש הכי טוב בעיניי יהיה ניצחון של אבנס וסילבה. סילבה ישחט את אבנס ויקח את האליפות וא. סילבה יהרוג את פורסט לצערי תרחיש הגיוני יותר יהיה שגריפין מנצח את אבנס, סילבה את ראמפייג' וא. סילבה מוכיח מול ראמפייג' שבאמת אסור לראמפייג' להלחם עם לוחמי שוט-בוקס לשעבר וישלח אותו לפרישה מוקדמת.. ולצערי פורסט ינצח את סילבה ונמתין למצ'ידה שיוריד אותו מהתואר.. בכל מקרה כל ה4 נמצאים בטופ 5 של הLHW, אם א. סילבה מנצח אחד מהם אז הוא נכנס חזק בדירוגים של הLHW ולדעתי מגיע לו גם טייטל שוט (במידה והניצחון יהיה חד משמעי).

tal7345

New member
יוראיה פייבר נגד ג'נס פולבר 2 ל-25 בינואר

http://fiveouncesofpain.com/2008/11/25/urijah-faber-vs-jens-pulver-ii-set-for-wec-38-on-jan-25/ על פי מקורות רבים השניים ילחמו ב-WEC 38 שיערך ב-25 לינואר, ונבנה כאירוע בן *זונה...!!!!!!!! האמת, הפעם אני לא נותן שום סיכוי לפולבר, אבל אני לפחות מקווה שיהיה קרב שיזכיר את הקלאסיקה מ-WEC 36.

favor

New member
האמת שההודעות סותרות

דוקא בג'אנקי מדווח על קרב עם אלדו. בכל אופן אני בכלל לא אוהב את הציוות החוזר עם פולבר. אבל WEC רוצים להחזיר את פייבר לקרב מהיר שוב על התואר כי הוא כמובן הפוסטרבוי שלהם ומי אם לא פולבר פנוי, זה שהפסיד ב-4 מתוך 5 הקרבות האחרונים. כרגיל, פוליטיקה וביזנס.. הגיעו עד WEC. הלוואי, אמן ואמן ופולבר ינצח. למה לא לתת לו קרב נגד אלדו למה?!?! כוכב עולה, יותר מעניין.. מה ישנה לי קרב חוזר? אוף.

talhorm

New member
ענק!!!

אם רוגר'ס ינצח אותו זה יזניק את הקריירה שלו במהירות של 45940259 קמ"ש בכלל מצא'אפ מעניין

קרב מעולה!

רק לדעתי בארנט הולך להכניע את רוג'רס בלי הרבה בעיה. הוא עדיין לא מוכן לכזה אתגר אני חושב. אם היו נותנים לו את רותוול היה יכול להיות הרבה יותר תחרותי.

למעלה