A t z a

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo80.gif

תודה לך על הסבלנות
והתשובות אפקורס.

Mיקי_

New member
שלום הגעתי מעמוד הפורומים

לא ידעתי בכלל שיש פורום, אבל כאוהבת איגי ותיקה יש לי שאלה. האם יש סיכוי שתעבדי מתישהו שוב עם אביתר בנאי? (או שמוכרחים להיות שכן שלו כדי שזה יקרה
) ואפרופו בנאי, והשאלה ששאלו על כועסת, האם יש סיוכי לשמוע את "שמיים מופלאים" מלא מחכה לדוור, מתישהו בהופעות, זה אחד השירים האהובים עלי, רק שממזמן כבר לא מושמע בשום מקום ו/או בהופעות. לשמחתי יש לי הקלטה נדירה שלו על קלטת מהופעה במוטל בספק עם טל ברמן (תוכנית ששודרה בגל"צ) מאי שם בשנות התשעים, כך שיש לי גם גרסת הופעה שלו. אוהבת אותך המון המון, נ.ב בזמנו כשהיית עם חמי, בראיון ל7 לילות אמרת שאת רוצה ילדים מהר, בנתיים אין חמי ואין ילדים, אבל האם את עדיין רוצה ילדים? ואם כן האם בקרוב?

mיקי

כרגע אני לא עובדת עם אבייתר, אבל יש את "שמיים מופלאים" שהוא הלחין וגם מנגן פסנתר שם, ואני יחשוב על לעשות אותו בהופעות, למרות שבא לי שהוא ינגן את זה, כשאני אשיר את זה, נראה.. אבל יש שיר אחר שכתבנו יחד, אולי טכניס את זה לאלבום הבא שלי ובקשר לילדים, זה יקרה, לא לדאוג

Mיקי_

New member
אם הוא ינגן את זה

בהופעה, אני אהיה יותר ממאושרת!!!!! אבל גם בלעדיו, זה יהיה נפלא בעיני. אבל עם אביתר, ואוו איזה חלום. תודה על התשובה. ואני מקווה למצוא את אותו שיר באלבום הבא

Oyster Girl

New member
מוסיפה עוד קצת

עוד קצת שאלות - שחקן אהוב? שחקנית אהובה? במאי אהוב? שלושת הסרטים הכי יפים שיצא לך לראות בחייך? וכמובן תודה על כל התשובות עד עכשיו,את מדהימה

איגי../images/Emo88.gif../images/Emo9.gif.

טוב, אני בדר"כ לא פה, אבל את עונה לשאלות אז שאני לא יצטרף
את אחת הזמרות היותר מיוחדות במוזיקה הישראלית [ברור לך שזה מחמאה נכון
] וחשבתי על שאלה קצת שונה, איך מוטי פרנסיס כבן דוד
יש לפרט ולנמק
, בתור מנהל קומונה ושדר רדיו הוא מהטובים
ושמענו בקומונה של "שיר מקומי" שהוא בן דוד שלך
.
בהצלחה עם הכל ו
על התשובה.

איגי../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

אמנם לא מהפורום, אבל סתם רציתי להגיד לך שאת ה-זמרת
יש מצב להופעה בחיפה או בסביבת חיפה בקרוב?

^^../images/Emo205.gif

איגי, גם לי אין כל כך מה לשאול
אבל בכל זאת, אחרי שאתמול הייתי בהופעה של גבע אלון
אני מעוניינת לדעת אם את מכירה את הבחור המוכשר הזה? ואם לא אני ממליצה לך מאוד מאוד ללכת לראות הופעה שלו!

שלמונזה

New member
גבע ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

איזה כיף היה אתמול!!! ואני יודעת על הופעה שהייתי בה שגם איגי וגם גבע היו בה

למעלה