Oyster Girl

New member
../images/Emo124.gif גברת וקסמן ../images/Emo24.gif

היי,מה שלומך יקירתי? מקווה שטוב.. סתם דברים שעולים לי בראש - הופעה משותפת עם מאור כהן
- יש סיכוי? - עוד אירוחים במג'יקל מיסטרי טור? היה מדהים - מה את חושבת על ביטול ההופעה (הכלכך מתסכל
) של דפש מוד,באוגוסט? נראה לך הם יבואו שוב? - למה את לא מופיעה יותר מדיי? למה רק בת"א? - ושאלה אחרונה (אני מרגישה קצת לא נעים כבר) - חשבת פעם על קריירת משחק (קולנוע בעיקר
)?
את לא חייבת לענות,רק אם יש לך פנאי וסבלנות
לילה טוב

תשובות

תמיד יש סיכוי להופעה משותפת, צריך לחשוב על זה, ובכל זאת היה לנו יחד את " הברביטרון" כך שמאור ואני הופענו ביחד, והוא זמר ענק!! ואולי עוד אתארח במגיקל, נראה, נדבר איתם, היה הכי כיף בעולם להופיע איתם, הם מעולים!!!! בקשר לדפש מוד, לקחתי את זה קשה, מאוד אוהבת אותם ומאוד חיכיתי לזה, אז זה היה בשבילי מבאס מאוד, בלשון המעטה.... בקשר להופעות, עכשיו יהיה יותר, ובכל הארץ, יש לנו מישהו חדש ומאוד מאורגן, שמטפל לנו בזה ובקשר למשחק- שיחקתי בסרט של עמוס גוטמן " חסד מופלא" שהייתי בת 20 בערך, ושיחקתי פה ושם וגם בהצגת תאטרון אחת "נשף מסיכות" של יהושוע סובול, בתאטרון חיפה לפני שש שנים, וזה משהו שמעניין אותי ואם יהיה משהו מעניין, אעשה אותו

תשובה

להתאמן המון המון, ולא לאבד את האמון ואת הסבלנות, למרות שזה קשה ומעייף, אבל אחר כך זה משתלם!!!בהצלחה!!

איגי שאלה חשובהה![=

היי איגי, שמעתי אומרים שדפנה והעוגיות הן הלקה הכי טובה בארץ, שזה ממש לא הגיוני כי לפעמים עוד יש הופעות של שני שלישי מהמכשפות[= שגם בלי ענבל (מה שהופך אותן להרבה פחות טובות) נישארו הכי טובות!!. אז שאלה חשובה- אני יודעת שהייתה לך להקה עם ענבל בשם המזדיינות ומן הסתם בטח הייתן בקשר מסויים זה אומר שיש שירים שלה שזכית לשמוע ויצאו לאור? את יכולה לספר לי קצת איזה מן בן אדם היא הייתה (אבל לא כמו יפעת שאומרת נחחמדה)? חח סליחה ששיגעתי אותך והתלהבתי יותר מידי. ריקי פרלמוטר אהה שפר.

AVS1987

New member
שני שליש מכשפות מופיעות עוד ?!?!?!?

אם זה ככה זה סיפור אחר אבל דפנה והעוגיות ענקים

מופיעות ובועטות.

יפעת נץ ויעל כהן שמוכרות גם כבאססטית הסקסית והמתופפת הדגולה (והמבוגרת הכי נחמדה שהכרתי) של המכשפות. וליעד שר שמוכרת גם כסולנית ליידי די (שגם בלהקה הזו תראי את יעל) על הגיטרה. הן מתחלקות בשירה אבל את רוב השירים שרה יעל בצורה נהדרת יש לומר! איזה כישרון! גם מתופפת וגם שרה על הבמה! שווה לבוא. כרגע ליעד ויעל מתכוננות להופעה הגדולה של השקת האלבום הראשון והמוצלח של ליידי די וסיבוב אז לא תהיה הופעה של המכשפות בקרוב אבל שווה לחכות, באמת שווה. (אבל לא שווה כמו ענבל).

ענבל

ענבל היתה בחורה מדהימה!!! וכל יום אני חושבת עליה!!! היתה מצחיקה ושנונה ומוכשרת ונאמנה והיה מאוד כיף להיות מסביבה כי תמיד היא סחפה והייתה מלאת כריזמה ויש לי סקופ, אחרי התאונה , קיבלתי במתנה את הרצועת גיטרה המפורסמת שלה עם הניטים, שרואים את זה בכל הקליפים של המכשפות, אחותה איריס הביאה לי, ובקליפ שלי " מסתובבים" אני לובשת את זה עם הגיטרה. בקיצור, אני מאוד מאוד מתגעגעת לענבל יהי זיכרה ברוך

AVS1987

New member
הבטחתי לעצמי שהשנה אני ידליק לה נר

בחמישי לאוקטובר השנה יהיה עשר שנים למותה
הייתי פאקינג בן 10 שזה קרה מה כבר ידעתי מהחיים שלי

שלמונזה

New member
היא נהרגה ב- 1.10 ../images/Emo168.gif

ההלויה היתה ב- 5 זה משהו אחר נהרגה בראש השנה

עליתי השנה לקבר שלה

בחיי, אין קבר מוזר ממנו בכל העולם. וואי, איזה כיף לך שיש לך את הרצועה הזו, תשמרי עליה[= יהי זכרה ברוך באמת.

RTur

New member
איגי..

הממ... 1. מה הסיכוי שתהיה הופעה בבאר שבע לפני פברואר? 2. למה כל כך קשה להשיג עותקים של "בעדינות"? (אני אמנם מצאתי אבל השאלה היא יותר לאלה שלא מצאו.. שזה חלק גדול מאוד מהפורום) 3. מה ההופעה האחרונה שהיית בה? 4. דיסק ישראלי אחרון שקנית? 5. המליצי על דיסק ישראלי שאת אוהבת 6. אני לא יודע אם את מכירה אבל הייתה תוכנית בערוץ 24 שנקראה "מפגשיר" שבה חיברו בין שני אמנים שלא ממש קשורים אחד לשני מבחינת הסגנון המוסיקלי ויצרו ביחד שיר משותף. אם היו מציעים לך לעשות את זה - במי היית בוחרת? (אני מזכיר - אמן ישראלי שלא דומה לך מבחינת סגנון.. למשל: לירז צ'רכי, הדורבנים, שרית חדד..)

באר שבע

אני אישית דיברתי על זה ומטפלים בעניין באר שבע, ועכשיו נחכה, אעדכן איך שאדע באתר שלי, על ההופעות, אבל, זה בטיפול אין לי מושג מה הקטע עם "בעדינות" שמעתי על זה, צריך לברר, למרות שאם מחפשים אז יש, ואני יודעת שיש "בדיסק סנטר" בתל אביב הייתי בהופעה של "הבנות נחמה" דיסק אחרון " ג'ירפות" אני ממליצה על האוסף של "גזוז" מעולה ומשמח! בקשר למיפגשיר, אין לי מושג!! אני אחשוב על זה... שיהיה לילה טוב :)

הכר את הפורום

הי חברים אני הכי שמחה בעולם לענות לכם על כל שאלה שתרצו, רק מזהירה שאני קצת איטית, ואם יקח כמה ימים עד שאתן תשובות, אז סליחה מראש, אבל כולם יקבלו תשובות!!!! המון נשיקות ותודה על הסבלנות איגי

למעלה