ירושלים

מתגעגעת לירושלים של פעם, כשהיתי קטנה, לזכרונות אבל תמיד מתרגשת חדש מירושלים

coldgirl

New member
איגי וקסמן היקרה ../images/Emo9.gif

היי אני מאי
יש לי שאלה בקשר לשיר "משחקת עם בובות". הייתי רוצה לדעת, מאיזה מקום נכתב השיר? ממקום של כעס? עצלות? עצבנות? שעמום? או... בכלל משהו אחר? (ואם זה אישי מידי כמובן שאת לא חייבת לענות, בכל אופן אני מאוד אוהבת את השיר הזה מתחברת אליו מאוד). ועוד שאלה אחרונה, שיקו הלחין עבורך את השיר מסתובבים, איך זה היה לעבוד איתו? זהו, תודה

AVS1987

New member
יש לי שאלה

למה את לא מארחת בהופעות שלך ? ראיתי את דנה עדיני בהופעה בלבונטין יכול להיות נורא נורא מעניין לשמוע את דנה שרה שירים שלך יש לה גוון קול נורא מיוחד וגם לך הגוון קול נורא נורא מיוחד כך שזה יהיה ממש מעניין

ססילייה

New member
איגי ../images/Emo23.gif

שלום, מה שלומך? ברצוני לשאול אותך מספר שאלות, 1.מאיפה בידיוק מגיעה המוזה שלך?כלומר, מאיפה ההשראה?לרוב זה ספציפי או מתחשק לך? 2.קרה לך שהופעת עם שיר מסויים, שנורא נוגע לך תמיד, ונכנסת לתוך הסיטואציה של השיר, עד ששכחת שאת מופיעה?מן...בועה כזו בזמן הופעה? 3.מה יותר כיף עבורך, לנגן או לשיר? 4.אם הייתה ניתנת לך ההזדמנות לעזוב את הכל, לנסוע לשנה למקום שאת לא מכירה בו אף אחד, ולכתוב מספר שירים, על מה היית כותבת? מצטערת על החפירה, לא בכוונה. אני אוהבת אותך המון.את תותחית! תבואי קצת לחיפה!
ליל.

שאלה :]

הממ.. איגי ישלך במקרה סירטון שלך מתופפת שאת יכולה לעלות לפורום?
אני מתה לראות אותך מתופפתת

mic22

New member
איגי...

אני לא מצליחה לחשוב על כלום ... אז סתם בא לי לכתוב היי
היי

A t z a

New member
אוי יש לי עוד שאלה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

יצא לך לשמוע את הסוף של תאת"נ לאחרונה
? ולשמוע את הדבר הזה
? האפי חנוכה

עמטת

New member
../images/Emo42.gifאיגי,

האם יש לך אחות צעירה?. שוב ושוב אני מחפשת ברחובות מישהי שתקסים אותי כמוךP:. אמ. וכעת, ברצינות יותר. ממש הרגע [טוב, נו, לפני שעתיים בערך] קראתי כתבה על כל הרוקרים של ישראל מתחילת ה90. הכתבה בעיקר טענה שנעלמתם וכו' וכו'. אחי הגדול אמר שהוא מסכים איתה, אולם אני קצת פחות בהרגשה [כנראה מפני שלא האזנתי לכם בתקופת השגשוג, אני איני חשה עד כמה עמוקה הנפילה] ועל כן אני שואלת: מה לך בעניין? האם את רוכשת כבוד ל"חוסר הרדיפה אחרי התהילה" או "הנאמנות לעצמי", או שבכל זאת היית רוצה לראות את אותם האמנים [ואת בתוכם] מתעדכנים, אולי קצת מתפשרים, ומוצאים את עצמם מתפרנסים מהמוזיקה?. בנוסף, את עצמך מתפרנסת מהמוזיקה בלבד? [ואם לא, ממה עודP:] איך את מרגישה? [נו, מה שלומך?] זהו. פחות או יותר. *מובך*.

עמטת

New member
../images/Emo42.gifד"א,

אני רואה ריבוי של סימני קריאה, זה מההתרגשות?
.

עמטת

New member
../images/Emo42.gifעוד שאלות.

הראשונה; מה היית עושה אם היית מאבדת את הקול שלך? השנייה; איזו סיגריה את משענת
. השלישית; איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד שלושים שנה?

AVS1987

New member
יו איגי תקשיבי

אחותי הביאה לי שני דיסקים של ניק קייב אחד הוא Abattoir Blues -The Lyre of Orpheus Murder Ballads איזה מהם את ממליצה לי במיוחד לשמוע ? ואיזה שירים מהם ?

איגיוש

New member
שאלה לאיגי:

גם לי קוראים איגי ואגב רציתי לשאול כמה שאלות? מה מכל שירייך השיר שאת הכי אוהבת
שאלה דומה: השיר שלך שאת הכי מתחברת
מתי לערך יצא הדיסק ה-5 שלך
תודה, איגי.

למעלה