גולדי 19

New member
ראיתי כעת תוכנית של א.גלר ``היורש``

והיתה שם יפיפיה אחת בשם ``שרי`` מישהי שמעה עליה? מיהי? מהי? פרטים בבקשה... וכמובן תמונות... ! היא מהממת לטעמי..

יש לי שאלה...אשמח שתענו לי עליה

איך אני יכולה לברר לגבי מישהי שדגמנה פעם?? מישהי בשם מורן אלמוג?? שלדבריה דיגמנה ביולי מודלס... תודה מראש

שרשור שאלות שבועי בתחום הדוגמנות../images/Emo35.gif

שרשור זה מיועד לכל השאלות שלכם. לפני העלאת שאלה לשרשור זה בידקו באזור השאלות נפוצות של הפורום האם שאלה זו נשאלה בעבר ובמידה ולא אז נשמח לעזור. בין העונים לשאלות שלכם תוכלו למצוא אנשי מקצוע אשר חברים בפורום, כינוי אנשי המקצוע צבוע באדום,רוצים לדעת מי הם אנשי המקצוע לחצו כאן. במידה ושרשור זה יתמלא בשאלות יפתח שרשור נוסף על מנת להקל על העומס. בתקווה ששרשור זה ימנע אי סדר ובלאגן בפורום. אז קדימה תתחילו לשרשר.

Melvina

New member
אצל אהבת חיי הצבע טבעי ../images/Emo99.gif

אבל אומרים שהיא עושה הבהרה בשביל כי הצבע נהיה כהה ככל שעובר הזמן איזה, מדהימה, מהממת! אני מתה עליה, רואה באורי גלר

פשוט מאוד

אם היא לא מופיעה באתר הסוכנות פשוט צרי קשר ישירות עם הסוכנות ותשאלי על מנת להגיע לאתר הסוכנות כנסי לאזור הקישורים של הפורום וכנסי לאתר הסוכנות. באתר הסוכנות ישנו אזור ליצירת קשר, צרי קשר באמצעות מייל או טלפון וזה הכל.

השתמשו פה במלא פוטושופ, נכון../images/Emo35.gif

נכון שהשתמשו בתמונה הזאת במלא פוטושופ לא רק אני חושבת ככה, נכון

Melvina

New member
ברור ביותר.

90% מהתמונות המתפרסמות עוברות עריכה עצבנית בפוטושופ בעיקר למישהי שדומה לרוני

דווקא תמונה בכללית יפה אבל

שימו לב לגועל נפש הזה: שימו לב לצבע הפנים לעומת הצוואר והחזה..... בעעעעעעעעעעעעעע

good girl 21

New member
מלא זה לא מילה.

בכל מקרה לדעתי רוני הרבה יותר יפה במציאות. כאילו היא יוצאת נורא בתמונות. אתמול היא עשתה אצלי קניות...ממש חמודה.. בלי איפור ובלי כלום.

למעלה