איזה צחוקים...

עכשיו ראיתי מה שהיה אצל אורי גלר[באינטרנט]... ובקטע שהיה לך אסתי ועמרי עם אמיר.. שהוא הביא עוד 2 אנשים מהקהל.. אז הילדה שמה.. מעיין הזאת שעומר דיבר איתה היא חברה טובה שלי צחוקיםם XD

All Over You

New member
אם כבר אסתי../images/Emo193.gif

ראיתם אותה באורי גלר? חח יפיפיה חמודה..

תהרגו אותי אני פשוט לא אוהבת אותה

"הכי יפה בארץ" -היא ממש לא. אין בה משהו שאפשר להגיד וואו ,יש הרבה יותר יפות ממנה בארץ -אפילו הדוגמניות המתחילות ביותר. אני ממש לא אוהבת אותה ,אני לא אומרת שהיא לא יפה -היא יפה פשוט לא הכי יפה בארץ והכי לא וואו בעולם נ.ב כול מה שאמרתי כאן זה לדעתי בלבד!! לא לקפוץ עליי

Melvina

New member
בטח שאני אקפוץ עלייך ../images/Emo123.gif

סתם סתם. אני לא יודעת, אין בה משהו מיוחד אבל יש בה מתיקות שבא לי לחטוף אותה. היא מאוד מתוקה, אין את זה לכל הדוגמניות אם בכלל, הרוב סתם נראות טוב אבל היא פשוט מתוקה, החיוך שלה הורג אותי :)

יש בה מתיקות יש בה הכללל אני ממש

אוהבת את היופי שלההה! אין עליה אבל קצת מדאיג אותי שהיא כולה עדיין פחות מגיל 16 או אולי רק בת 16 וקצת יותר מדיי ... סנובית?.. או שלא.. טוב לא יוודעתת.. יש לה דימוי כזה...

Melvina

New member
סנובית? ההפך

מה שאני אוהבת בה זה שהיא צנועה ולא פרחה צעקנית, גם רוב האנשים שלומדים איתה אמרו לי את זה.

RieM

New member
לא שותף לדעתך

יש בה משהו מרוחק ומנוכר. על אף מאפייני היופי - לא אהבתי.

Melvina

New member
מתקבל

למרת שאני חולקת עליך, אני לא יכולה להעיד על כך שהיא האדם יפה ביותר שנברא מכיוון שמה שאני מוצאת בה זה דווקא את זה שהיא מאוד מתוקה כשרוב הדוגמניות סתם נראות טוב.

anush50

New member
לפי דעתי

הוא טבעי. כי אין לה שורשים והשיער גם נראה בריא לא כמו שיער צבוע.

NStyletwo50

New member
דוגמן

אני בן 14 ורציתי לדעת לאיזה סוכניות אני יכול לפנות לגבי דיגמון.. ואם יש לכם טיפים.. תודה..

למעלה