Rossi46 ®

New member
תשמעי, לא רוצה להעליב,

אבל האמת מתבקשת במקרה הזה, הוא נראה כמו ערס מצוי, כדאי לו להוריד את השפם ולפתח מסת שריר מכובדת, הוא נראה צנום למדי, לא גברי. אבל אם זה הטעם שלך, So be it

shannyqua25

New member
בהחלט חש דוגמן

הבחור... בכל אופן לא הטעם שלי בכלל, הוא מזכיר לי את סבא שלי העירקי עם השפם הזה...

mk and ash1

New member
למה אתם רעים?

הוא חמוד!! קצת עושה פוזות כזה אבל חמודד... והשפם דווקא עושה אותו איטלקי כזה! אבל למה לא רואים גם אותך? \:

Gingerhores

New member
חחחחחחחחח

הכי לא ערס בעולם.... וגם ממש לא צנום....אני מוסיפה תמונה אבל קצת שונה כי מאז הוא שינה תשיער!....רק להמחיש את הגוף... חח והוא ארגנטיניה...אני אוהבת את השפם!....

ברררר

New member
לדעתי הוא ממש חמוד

מזכיר לי מישהו ואני לא יודעת מי שיוריד את השפם המזעזע ואני מתה על שחיפים כמוהו.

B a Z u K a

New member
איך לעזאזל קבעתם שהוא שחיף מתמונה

אחת שהוא מימילא עם ג'קט ומישהי מסתירה חצי מימנו?? לדעתי יש לו פנים חמודות דווקא..יש בו משהו איטלקי כזה

Melvina

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif

ככה הוא נראה ממש טוב! עם השפם הוא נראה ערבי, בלי השם הוא נראה פשוט מעולה! יפה מאוד.

shannyqua25

New member
יחי ההבדל הקט

מתוקה לא התכוונתי להעליב או לפגוע אבל כפי שכבר אמרו פה עם השפם זה לא ממש המראה הסקסי... בכל אופן הוא נראה מאוד שונה בתמונה האחרונה (לטובה) ועדיין לא הטעם שלי. בסדר לא יותר מזה. נ.ב אני חושבת שהצבע יתאים לך מאוד!

שרי גבעתי.

מדובר בדוגמנית-שחקנית-זמרת, או בעברית טלנט. אבל האמת שהיא לא ממש מצליחה כמו הדוגמניות המפורסמות מירי בוהדנה, בר רפאלי, אסתי גינזבורג וכדומה. היא בעיקר יחסי ציבור.

תוםםםם

New member
טלנט זה לא בעברית :)

והיא מדהימה לדעתי, רק הניתוח אף הלא יוצלח די הרס לה. ואיזה שיר יש לה?? איך קוראים לו?

למעלה