שרשור פרק 11

angi0

New member
אם הבנתי נכון..

הם עשו עיסקה כזאת.. היא התחתנת איתו בשביל הגרינקארד והיא התחתן איתה כדי שיהיה לו איש קשר כזה.. נכון הוא התקשר אליה לגבי פיבנאצ'י .. אז היא כילו זאת שהתקשרה למשטרה שיבואו לתפוס את הזה שרצה להרוג אותו וגם כילו היא העבירה לו את הכרטיס כי מה לעשות היום לא עושים דברים בחינם כל אחד רוצה תמורה.. ואם טעיתי אז שמישו יתקן אותי

פרק מעולה!../images/Emo99.gif כמו כל הפרקים../images/Emo9.gif

ממה להתחיל? מאשתו של מייקל, ה"כרטיס האשראי", השעון, שרה. אשתו נאה אבל מזעזעת. וחבל שהיא סיפרה לבליק
ושרה ומייקל חמודים! כשהיא בדקה לו את הלב והריאות
הם אשכרה מתאהבים אחד בשני
וכל הכבוד לסוכנים החשאים האלה
נחמד מצידם שתקעו אותו בבור! אבל כשחושבים על זה, ניק הוא במצב ממש לא טוב. והוא צריך להכנס לניתוח דחוף, אבל הוא לא יכול. כי אם הוא יתאשפז אז בעצם הוא מכריז על עצמו שהוא חי, ולא מת כמו שכולם חשבו. מעניין מה הם יעשו. ונחמד מאוד שדי.בי קופר הצטרף. לדעתי טי-באג יצא מהבריחה. סתם פדופיל לא רצוי. ובעקרון, היה פרק מעולה. וד"א עוד כמה ימים נשארו ללינקולן? והפרק הבאה נראה מותח. סקופילד עם בוקסר

victoria777

New member
באמת נחמד מצדם,אני מקווה שככה

נפטרים מהדמות שלו.לדעתי דווקא זה שהצטרף אליהם אחרי שהוא מצא את הבור יצא מהבריחה.הוא לא קשור.

לאאאאאאאאא

רק עכשיו סיימתי לראות את הפרק המדהים הזה, וואו זה כמו זריקת אנדרנלין. מה אני אעשה כל הקיץ???? מישהו יודע אם זה בטוח חוזר בספטמבר??

green plan

New member
ואווו אחלה פרקקקקק

ממש אהבתי יוו רק אני חושקת באל ג'יי? הוא כזה הורסס אבל לא כמו מייקל שהוא...כבר..|חושקת לאונס| פרק מדהים אני לא יודעת איך אני אמורה לחכות לשבוע הבא!!יאלה שיעבור מהר השבוע..

m i c k e y 15

New member
לאאא...אל ג'יי שליי

הוא כזה חתיךך!! ודווקא בפרק הזה הוא קצת קצת נראה יותר כמו בן 21 חחח באמת.. אבל בד''כ הוא לא נראה חח ש=ו=ו=ה!!

Blabash

New member
יש לי שאלה!

איפה בדיוק מייקל החביא את הכרטיס?! הסוהר חיפש לו בתחת ולא מצא.. XD

למעלה