שרשור פרק 11

../images/Emo58.gif לפרקים 17 והלאה

נו זה ברור אני סיימתי לצפות בהכל אבל הקטע הוא איך לא שמנו לב לזה... ונתנו לעצמו לחשוב שהוא תמים והתאהבנו בו...

m i c k e y 15

New member
יאייי פרק מצחיק ויפה ומהמםםםםםם

אל ג'יי כזה חמודדד ואני חולה על הילד החדש הזה שמה.. ה''ראפר'' חחחח הוא מצחיק אותי ובכלל כל החבורה הזאתי..חח אמממ איך קוראים לו יעוף טי באג לא? כי הראו משו בפרק הבא חח אני במתחח יוו וחשבתי שבסוף ורוניקה וניק ואל ג'יי יתפסו אבל איןן הם יצאו כמו גדוליםם חחח

angi0

New member
האמת זה היה דיי צפוי שלא יקרה להם

כלום מי שיחקה את יסמין הזאת?? וגם שמתם לב למשו... נכון בליק אמר שהיא מוכרת לו מאיפשו והיא הרי חשפנית- כלומר הוא בטח הולך להרבה למעדון חשפניות

Blabash

New member
אפשר לדעת גם שהוא הולך לשם הרבה...

כי הבנות- החשפניות שם יודעות איך קוראים לו! הן קראו לו בשם הפרטי שלו... בליק זה השם משפחה לא? XD

angi0

New member
חחח נכון!

שכחתי מיזה לגמרי.. גם בהתחלה הייתי בטוחה שזה לפאש בקאק כזה

victoria777

New member
ה"ראפר" הזה פתטי

זה באמת מצחיק איך שהוא מנסה להתנהג כמו אפרו אמריקאי

לושהה

New member
היה מעולה[:

סוג של חדשה,דרך אגב. אין..כל פרק נהיה יותר ויותר טוב. דרך אגב..אני מכורה קשות לספוילרים [חוצמזה שאני אוהבת לעצבן את אבא שלי ואח שלי שאני יודעת מה עומד לקרות
]: את מי הם מעיפים?!

לושהה

New member
סוג של תודה../images/Emo9.gif

אמרתי 'סוג של' כי כבר הייתי פה פעם [קראתי,יותר נכון] והמון זמן לא הייתי..ועכשיו חזרתי

angi0

New member
סבבה חח

אה אתם יודעים איזה קטע אהבתי משו שהחדש הזה אומר למייקל משו ובסוף "יו" ואז הוא עונה ל ובסוף אומר "יו" לא זוכרת מה הם אמרו

NatalieMi

New member
הנה:

Michael: It pays 90 cents an hour Tweener: Thats slavery yo Michael: Its prisn yo מתה על המשפט הזה

angi0

New member
בדיוק! חח זה היה נחמד

ושבר קצת את הקרח כי רוב הפרקים אתה במתח מתח מתח ואז כילו פתאום צחוק כילו זה היה ,נראה לי בין הקטעים היחידם שצחקתי בפרק הזה ושלא תבינו לא נכון אני חושבת שבכל הפרקים יש איזשהם קטעים מצחיקים אבל ברוב זה יותר מתח

Blabash

New member
תודה!

וואי אני כל כך הולכת לשים את המשפט הזה בציטוטים בבלוג שלי... XD

victoria777

New member
אהבתי את הקטע איך שאל ג'יי הפיל

את האיש הזה לבאר. ולא הבנתי למה מייקל התחתן עם החשפנית(רק בשביל להשיג את כרטיס האשראי?)

למעלה