שרשור פרק 11

Beautiful Scar

New member
כע!!

היה כרגע פרק 10!! ממש יפה! ישלנו רק 18 דקות! אנחנו צריכים להיפתטר מאחד

AvoCadOLemOn

New member
מהמם.

צורב לי כבר הזחילה הזו. מתי הם מתכוונים לברוח? והכושי הזה מעצבן. תפס פוזה. חש שהוא הבוס. give me a break. הלוואי שהוא 'יעוף'.

adi121

New member
היה פרק יפהההה!

קודם כל שההוא ירה בניק, נשארתי עם פה פתוח לכמה דקות, התחלתי לדאוג שהוא ימות. אל ג'יי, אחחח איזה גבר
איך דחפת את ההוא לבאר והצלת את המצב, אבל להתניע מכונית לא הצלחת, נו לא נורא אתה עדיין חמוד. ההוא נשאר תקוע בבאר, עצוב :( עד כמה שהוא עשה רע, יותר מדי אנשים מתים בסדרה הזאת, לא אוהבת. מייקל,אז בסוף לא קרה כלום בחדר התייחדות?
ואגב, סחטיין על הצעצוע החדש, טייפ מחובר לשעון, פששש איזה.... הגזמות, מה אי אפשר היה לשים איזה בטריה מסכנה? למרות שאהבתי איך הוא גנב את השעון
ניקה? יסמין? פייי את טיפשה. אז זאת אישתו או שיש עוד מישהי? מי זאת ההיא ששומר על פיבונצ'י? חחחחחח "סמל מעשה סדום" חחחחחח "פתאום ניהיה חשוך בחדר"
בגלל שהם משעשעים אני מעדיפה שישארו ושהזקן (סורי על הזיכרון הקצר בשמות) יילך.

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif

לגבי השעון נגד בטריה מסכנה התשובה היא שהמייקל חייב את המכניזם של השעון כי השעון הפעיל את הטייפ שלו בדיוק בשעה מסיומת.אם מייקל היה שם בטריה מהבוקר עד שעת הפיטרולים של הכלאים בלילה כבר מזמן הייתה נגמרת הקלטת והבטריה אז מה?הוא לא היה יודע כמה זמן יש להם בין סבבים של שמירה...

adi121

New member
סורי.. אני מעדיפה לא לקורא ../images/Emo13.gif

שיהיה הפתעה.. גם ככה הרסו לי פה לא מעט

לילי 22

New member
זה לא ספוילר (נהפך להרגל אצלי כבר)

זה הסבר למה לא בטריה אלא שעון.

adi121

New member
אההה אוקיי

חחח צודקת.. שכחתי מזה אבל גם הרעיון של למדוד את הדקות היה קצת דפוק. אם הוא יילך לעשות פיפי? זה יקח עוד דקה? יהיה לעוד מישהו זמן לברוח.. אם הוא עשה פיפי? יוו זה פחות דקה הם לא יצליחו.. אם הוא עשה... אממ.. טוב מספיק אם היינו נכנסים לקטנוניות בסדרה לא היינו יוצאים ממנה

אבל איזה חוסר המשכיות בפרק!

חחח..... טוב שראיתי שוב כי היה לי חשש.. כש-L.J הפיל את הסוכן לבאר - הלוח שכיסה את הבאר נשבר! כשהסוכנים הגיעו לבאר הם כיסו אותה עם לוח חדש ומכוסה עלים!! הא-הא!

MaNcHi 135

New member
גם אני חשבתי על זה!!!

וחשבתי שדימיינתי שהוא שבר את ה"מכסה" של הבאר....

רררררררררררר ../images/Emo204.gif

איזה פרק... כפרע על אל.ג'יי.. חחח גיבור
מגיע לחוקר הזה (שכחתי את השם שלו..) כל כך קיוויתי שייפטרו ממנו מתישהו.. מציק.. אררר אין לי כוח לחכות שבועעעעע...!!!

MaNcHi 135

New member
אח..עד כמה בן אדם יכול להיות

משולם????? רק לי בא לאנוס את מייקל כל סצינה מחדש?

angi0

New member
אויש אני מתה על הסדרה הזאת!

אהבתי! היה מפחיד עם ורוניקה וניק ואל ג'יי אבל דיי ידעתי שהוא לא יצליח לעשות להם כלום. ומי שכתב את הסדרה גאון אין לי מושג איך הוא חושב על דברים כל כך יצירתיים! (איך שמייקל הקליט את השומרים) קיצור פרק מ=ע=ו=ל=ה אני כבר מתה להגיע לפרקים הבאים!

../images/Emo58.gif אני חייבת לדעת משהו

אך ורק למי שעבר את פרקים 17 יש לי שאלה שמכילה
שקשורה לפרק הזה זהירות
תגידו לי משהו מישהו פה נתן רעיון לגבי הפרק של אתמול שקשור לפרקים 17 והלאה ושוב למי שלא הגיע יש ספוייל קווין אמר לניק: "הרי שנינו יודעים למה אתה פה, וזה לא בגלל בארוז..." מה הכוונה?! הוא ידע....?!

למעלה