• פותח הנושא orw93
  • פורסם בתאריך

Sacred Lie

New member
חחחחחח../images/Emo80.gif

אני לומדת ביולוגיה כבר שנתיים. זה לא כזה מציאה.

shaharory

New member
כן, אני לא כזה מצפה לזה ../images/Emo122.gif

עד שהצלחתילהבין משהו בפיזיקה... S: אבל פעם בכיתה ו' קיבלתי 140 במבחן במדעים!!! D: הציון הכי גבוה בשכבה :)

Sacred Lie

New member
יואווו . XDD../images/Emo80.gif

אני דווקא אוהבת ביולוגיה, לא יודעת למה. שימשיך ככה, חמסה חמסה.

xXx Lilo xXx

New member
היו ימים../images/Emo18.gif חפירה ../images/Emo29.gif

ביסודי - ביולוגיה נחשב כמדעים וזה היה מגניב. חקרנו את הנחניאלי
בחטיבה - הייתה לי מורה מפחידה. ביולוגיה היה מגניב, והציון הכי גבוה שלי היה 91 שגם איתו עקפתי את החרשן של הכיתה
. למדנו בעיקר על האור וכימיה מאשר ביולוגיה
(והמורה תמיד הייתה חופרת על שמפנייה ויין ניראה לי הייתה אלכוהוליסטית XD) בתיכון- בכיתה י' למדתי ביולוגיה (י"א והשנה אני כבר לא יודעת מה זה XD). למדנו את מערכת הגוף - הבחינה שלי העידה על זה שאני לא יודעת איפה נימצא כל חלק במערכת העיכול XD. אני רק זוכרת ששמוליק זה התירסריון שהרוחב שלו הוא 12 אצבעות!!!!
המבחנים בי' היו הדברים הכי כיפיים שבעולום. אני, שתי חברות שלי, וידיד שלי, ישבנו לעשות מבחנים משותפים
אחד הדברים
. והמורה, הייתי תמיד הולכת אליו ואומרת לו ככה (זה מבחנים אמריקאים): א. לא נכון. ב. לא ניראה לי. ג. מה לעזאזל מתי למדנו את זה ד. זה אומר שזאת התשובה? והוא היה מתקן אותי ואומר לי תתשובה
זה היה כזה מצחיק. והציון הכי גבוה שלי היה ניראה לי 70 כי הוא הוסיף לכול הכיתה 5 נק' בונוס
אין. אהבתי ביו' של י' XD אחח היו ימים

orw93

New member
איזה חמודדדדדדדד../images/Emo205.gif

עכשיו צריך לחכות שזה יהיה ביוםשישי ביסXD

xXx Lilo xXx

New member
ראיתי תפרקקק../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אחד הטובים. הוא שיחק תחבר ההומו וזה מצחיייק

Bella Swan

New member
../images/Emo58.gif BDשאלה

סתם כי מעניין אותי (עוד לא הגעתי לזה), אחרי שבלה הופכת לערפד, מה היכולת שלה (כאילו כמו הזה של אליס והשמיעת מחשבות של אדוארד)?

rebecca121

New member
היא יוכלה להגן על אנשים

לנטרל את הכוחות של אחרים. כלפי עצמה זה מובנה, זה קורה בלי שהיא רוצה גם אבל היא צריכה להתאמץ כדי להגן על אחרים. למשל אם היא רוצה אז היא יוכלה לגרום לאדוארד לא לשמוע את המחשבות של אליס.

shaharory

New member
חחח

איך הוא הולך אחורה בהתחלה XDD והוא נראה לי התבייש ליד הילארי, תראו איך הוא שם את הידיים בכיסים והכל LOL

rebecca121

New member
תודה../images/Emo99.gif

הוא שם את הכסף שלו בנעליים
הוא עדיין נראה סובל...מעניין אם כול תמונה שלו היא עם אותה פוזה, אולי בגלל זה בחרו אותו לתפקיד

xXx Lilo xXx

New member
חחחח כן, גמני התחרפני מהכסף XD../images/Emo29.gif

ושהוא שאל אותה אם היא רוצה להלוות כסף XDD הרג אותי

orw93

New member
דיי הוא כזה חמוד../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

הוא אוהבת UGG. שיתבייש לו זה כל מה שיש לי להגיד

למעלה