נלקח מהתמונה הזאת-
S shaharory New member 11/1/09 #154 יואו איזה מוכשרת!!! זה יצא ממש דומה לה! יש מצב לאדוארד קטן לידה? חח
B Black Inside New member 11/1/09 #157 תודה רבה!../images/Emo3.gif ציירתי גם עוד ציור של שניהם, אבל לא יצא כ"כ דומה=\ אני יכולה להעלות בכל זאת... אבל אני כבר מזהירה מראש חח
תודה רבה!../images/Emo3.gif ציירתי גם עוד ציור של שניהם, אבל לא יצא כ"כ דומה=\ אני יכולה להעלות בכל זאת... אבל אני כבר מזהירה מראש חח
B Black Inside New member 12/1/09 #184 אני מזהירה מראש-זה לא דומה. אדוארד הוא אולי הבנאדם שהכי קשה לצייר, באמת שאני מנסה בלי סוף ואני לעולם לא אבין איך אפשר לצייר את האף שלו והעיינים, אבל מילא. בסוף אני אצליחP:
אני מזהירה מראש-זה לא דומה. אדוארד הוא אולי הבנאדם שהכי קשה לצייר, באמת שאני מנסה בלי סוף ואני לעולם לא אבין איך אפשר לצייר את האף שלו והעיינים, אבל מילא. בסוף אני אצליחP:
B Black Inside New member 12/1/09 #206 תודהDD: יש לי עוד ציורים, אבל לא כאלה שאני מוכנה להעלות [=נוראיים מידי] ויש כאלה שהם לא של טוולייט. אז זה בטח פחות מעניין חח
תודהDD: יש לי עוד ציורים, אבל לא כאלה שאני מוכנה להעלות [=נוראיים מידי] ויש כאלה שהם לא של טוולייט. אז זה בטח פחות מעניין חח
R rebecca121 New member 11/1/09 #179 יוו איזה יפה איך בא לי גם לדעת לצייר ככה *מקנאה* את ממש כשרונית!
X xXx Lilo xXx New member 12/1/09 #183 ואוו O_O"../images/Emo29.gif מדהים^^" ~הלוואי ואני ידעתי לצייר XD~
B Black Inside New member 12/1/09 #185 תודה רבה לכולכן בנות../images/Emo23.gif ממש משמח לקרוא כאלה תגובות
S shaharory New member 11/1/09 #151 שמעו משהו אדיר! יש לי במערכת שעות ביום ראשון שעה 3-4 מדעים ואז שעה 5 ואחרונה לאותו יום-ספורט. אז עד עכשיו למדנו פיזיקה, אבל מתחילים משיער הבא ביולוגיה ואז יהיה לי כמו לבלה בדמדומים! חחחחחחחח נכון ענק?!
שמעו משהו אדיר! יש לי במערכת שעות ביום ראשון שעה 3-4 מדעים ואז שעה 5 ואחרונה לאותו יום-ספורט. אז עד עכשיו למדנו פיזיקה, אבל מתחילים משיער הבא ביולוגיה ואז יהיה לי כמו לבלה בדמדומים! חחחחחחחח נכון ענק?!