• פותח הנושא orw93
  • פורסם בתאריך

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo58.gifNM../images/Emo29.gif

אני ממש בכיתי שהוא נטש אותה ביער
וג'ייקוב זבל. שימות.

Sacred Lie

New member
כן אוף את לא קולטת. ../images/Emo58.gif

חחחחח זה היה מצחיק הסיטואציה, אני שעתיים שיגעתי את אמא שלי שתכין לי לאכול קיצר עד שהיא הכינה פתאום הגעתי לקטע הזה כולי כזה " מההההההההההההההה" ואמא שלי קוראת לי לאכול אני כזה " לאאאא, לא עכשיו"
~ממשיכה לקרוא~

rebecca121

New member
את האמת שלא האמנתי ../images/Emo58.gifNM

לעצמי שהוא באמת נטש אותה ככה, אדוארד המגונן והאכפתי, ישאיר אותה ככה ויעזוב אותה? אני יודעת שהוא השאיר לצרלי מכתב מבלה שאומר שהיא ביער אבל זה קצת צרם לי הקטע עם הנטישה לחלוטין! ספר שלם הוא רק דואג לה ואז הופ נעלם, וגם הקטע שהוא לקח לה את המתנות.... אפשר לשים לב שפרקים האלה לא כול כך אהבתי את אדוארד.....

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif NM. כן, אבל...

הטמבל עשה את זה כי הוא רצה להגן עליה וחשב שהיא תהיה יותר מאושרת בלעדיו ובלהבלה חפירות. קראת את מידנייט סאן? שקוראים אותו זה נהיה ממש ברור חח (לא הגיוני, אבל ברור
)

rebecca121

New member
כן קראתי../images/Emo58.gifNM

זה פשוט זעזע אותי איך שהוא עזב אותה ככה בלי פיקוח או משהו הוא הרי מכיר אותה! ולהשאיר אותה ככה ביער היה אכזרי...פויה

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif NM

חח בעיניי הוא עשה את זה רק כי הוא מפגר (ואני אומרת את זה בחיבה! XD) ולא קלט שהוא עושה לה נזק. הוא באמת ובתמים חשב שהוא אגואיסט שהוא איתה ושזה מרושע מצידו ושהוא מפלצת נוראית וכו'. וכאילו, הוא פועל בצורה אימפולסיבית. הוא לא יחשוב על העניין, הוא הולך תמיד עד הסוף...

Black Inside

New member
../images/Emo58.gif

אם הוא לא היה עוזב לא היה מה לכתוב, האמת שהיה נמאס שהכל טוב ויפה, היה צריך שינוי. חוצמזה ג'ייקוב חמודייייי:(

אני מבטיחה שהסוף מפצה על הכל.../images/Emo3.gif תישארי

סבלנית! גם לי היה קשה לסבול את ג'ייקוב.

rebecca121

New member
בהחלט../images/Emo58.gif

הספר הזה קצת מייאש, לא קצת, ברמות מטורפות! הגעתי למצב שחיפשתי כבר את השם של אדוארד!

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif NM

תאמת שלי זה לא כזה הפריעXDD (ואני טים אדוארד אול ד'ה וואי, כה?) פשוט קראתי את זה ממש מהר ועוד גם לא ממש נכנסתי לאובססיה של הסדרה. (ניו מון גרם לי להתמכר
) נהניתי מכל שניה ושניה בספר גם שלא היה אדוארד חח הייתי מרותקת. אבללל, במבט לאחור, אני בחיים לא נראהלי אוכל לקרוא את הקטעים הללו שוב. XD

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif עד לBD כזה. יותר בכיוון אקליפס.

תאמת שלא בגלל ג'ייקוב, אלא בגלל שבלי ערפדים זה לא אותו דבר.. חחח וג'ייייקוב, אז ממש חיבבתי אותו טוויילייט-ניו מון, ואז הוא נהיה ממש בלתי נסבל, חש, מתלהב ודוחה באקליפס ><" בברייקינג דון אבל הוא סבבה... בערך. הוא נסבל. XD

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo45.gif!!! ../images/Emo99.gif חבל שבE ../images/Emo58.gif

בלה לא נגחה בו, היא הייתה צריכה לשבור את הראש במקום את היד

Sacred Lie

New member
~סטפני מיאר בתוכנית של אלן דג'נרס~../images/Emo80.gif

בת דודה שלי אמרה לי שהיא תהיה בתוכנית שלה, אני לא יודעת מתי איך מה מי מו, בקיצר תשתדלו לראותXD יש היום ב7 וחצי למי שיש יס, ומחר ב4 למי שיש יס. לא יודעת מה קורה בהוט
בקיצר תיראו ~גבות~

shaharory

New member
יואו מוזר שלא כתוב אותה

גם רוברט אמור להיות שם בקרוב! ובהוט זה באותו זמן בערוץ הוט פאמילי

shaharory

New member
אוקיי אני כל כך שונאת את ישראל כרגע!!!!

המעצבנים שמנהלים את הערוץ הזה, מי שלא יהיו, פתאום חתכו שבוע מהתוכנית של אלן ופספסנו את רוברט, פטריק דמפסי והחזרה של כריס מת'יוס!!!!!!! שזה ה-3 פרקים הכי טובים שהיו לה מאז שזה התחיל להיות משודר ביס מלפני שבועיים!!@# שונאת את ישראל כל כךךךךך למה חייבים להרוס הכל?!

למעלה