של

מצוטטת

New member
זה יופי הניסיון הזה

שלך ל"רדת" לי ל- bottom של המיינד אבל עם איזה מקדם השאלה... כי אצלי לפחות , המיינד נטול "איפור" פרט לעובדה שהיום באופן "חגיגי" גם ה-cheeks קצת חוורות... אז בפועל עם מה בעצם השארת לי עם תחושת ה"אין".... בוא שנינו הרי מבינים שיש כאן במעבר ליכולות לא?

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gifקריאה לאילנה ל../images/Emo160.gif

רגע לפני סופ"ש בפיתחנו דקה לפני כל הבשלנים והבשלניות שנייה לפני כל האופים והאופות ניכנסים לתבשילי השבת..... ואני ב-maybe של אולי ל-mood של עריכת הטור השבועי {לא מתחייבת!} בואי תני איזו המראה
עם נפח
משו עסיסי כ'זה שנחייך כולנו........ אה, מה דעתך...... מצו' בהושטת כנף רעיוני כטוב דימיונך ב-
תמריאי לנו ת'דימיון אילנה
או טו טו סופ"ש..... זמן להתחיל ל-

תגידי שתית משהו היום אדומה?....

או משעמם לך? לכי תהיי אמא טובה תכיני לילדייך לקראת שבת ארוחה, פינוק, קצת צ'ומי במקום לעלות שירשורים סתמיים העיקר להתבלט

מצוטטת

New member
ואתה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה לך יש באמתחת לטובת העיניין........ להעשיר את עולמי.... אה? תVיא איזה Dובדבן לקצפת שהכנת לי

מצוטטת

New member
../images/Emo25.gif

יפה, התחלה מבטיחה ל~דעתי~ גם מיקבץ הנחיות מועילות איך להפוך לי לאמא חובקת זה בסדר אבל לא פה, כאן ילדים הם לא issue מתאים לשירשור, כאן הייתי רוצה מתכון של איזו יציקת חמין לצחוקייייייה איזה ליפתן מגרה של בלוטות ה-
השבת אני נטולת מחוייבויות אימהיות השבת אני guest....... והילדוד'ס שלי בתורנות מטבח יש עליך משו אחר להציע

../images/Emo127.gifבעד סתמיים של מצו../images/Emo128.gifסתומים של

אילנה. אילנה שימי מהר חיבור מהיר לאנטנה..את שוב ב DELAY וחוץ מזה עד שלא תשדרגי את עצמך להבנה טוטאלית אין סיכוי שהפולסים יגיעו לתאים האפורים מזל שיש התחדשות העור..אבל אולי ניראה שאם לא תעשי UPDATE מ היר יהיה לך DELETE..הייתי לוקחת לתשומת ליבי. הבנת?

מיכלי את לא נרגעת אני בפה שלך...

כל הודעה שניה את לא חושבת שאת באובסיסיה אלי
את זקוקה לכדור הרגעה

לאו דווקא

חזרתי משעור ריקוד מהמם בדרך ל לאנצ' ..ועוד ידי נטוייה.. אבל את עוברת את הגבול ביחסי אנוש..אפילו שהם וירטואלים. לנפמף שיש לך חברים? מעניין מי הם... כי פה..את גומרת על עצמך במו פיך. חושבת שמי שצריכה להרגע אם שאלות סתומות ושירשורים שמעלים את הג'ננה שמעליבים את האינטילגנציה רק כדי להוכיח שאת קיימת (מאשימה אחרים בזה) ועוד עונה בזלזול בטפשות ובחוסר רגישות למי שמנסה להתייחס אלייך אז זו שצריכה כניראה זיון דחוף-יש מתנדב?

לכן הגעת לחתימתך...

אם אין אני לי-אז מי לי? נשארת שם לבד
ושמת עוד חמסה על הלבד שלך שלא ישימו עין הרע על בדידותיך לכן את כאן מתלקקת לכולם לפחות קשרים וירטואלים שישארו לך חחחחחחחחחחחח

דינה נכון שזה שירשור לרמה של הפורום

השירשור הזה לא ימחק כי הוא מעשיר ונוגע לפורום הכותבים והנמצאים יחי המנהלת ושיקולייה

תעזבו כבר את אילנה../images/Emo46.gif

אילנה אל תשימי לב אליהן,כולן כאן קנאיות עלייך בטירוף,לא מפרגנות,אובססיביות עלייך. רק ראו את התמונה שלך כולן כאן נכנסו לריגשי..... ועוד לא שמת חמסה על התמונה???????????? את רוצה שיעשו לך עין הרע?????????.... שלא תיגררי אחרי ההשתלחויות של הקנאיות האלה,ושלא תעיזי לרדת לרמה שלהן... קטן עלייך יפה שלי

תגידי לי

אין לך חיים?????????? מהבוקר במחשב מחפשת בלאגאנים..?????????? אין מי שילטף לך בראש??????????? ולמה את דוחפת את הטוסיק הענק שלך למקומות שאין כניסה אליהם???????????? ועוד פעם אם את מתלכלכת על אילנה....................... העונש שלך כבר בשגרירות האמריקאית בתור לויזה.....

למעלה