של

ורד 3

New member
אפשר להצטרף ?

יהיה מקום גם בשבילי ? מבטיחה להכין לכם חמין או סחינה מרוקאית ..מעשה ידיי להפליא .. גמני חמודה מיוחדת וייחודית כמו .... המשוררת ....א.ח .. אהה ושכחתי את הקינוח...כמובן !!!

את...

בטח שאת מוזמנת. רק צכה לארוז גם ת'
של הנוצות... ת'מכחול של אבק ה
ים... כמה
...לשעת חירום תעוקתית... ה
יוצאת בקריאה לפני אחרונה

מצוטטת

New member
חכי רגעעעעעעעעע

שכחת הכי חשוב מזרק ואמפולות אינסולין בלי זה מעמד היא לא תחזיק גם אנחנו לא ~לדעתי~

תדגישי...תדגישי...

ברור לך זה לא ממש יעזור לנו... כשהבן זומא יגיע פה...וידחוף שוב את עניין ה
הרוסי... ושוב יסתבכו לנו הרגליות עם החוכמה הנהדרת. ראי הוזהרת

מצוטטת

New member
זה כבר

חלק מתפקידך הבנתי ה
כלאחר כבוד רישמית על הקרקפת שלך..... אני כאן רק להספיד ת'
ות
אם תהיינה
שלא תדיגי רק שלא הדגשתי

אז זהו...

כומו שאמרתי... ת'עניין של ההבנה הסתרת ממני מקודם... ועכשיו זה מתפוצץ לנו בטריבונה הזו. מה?מה הבנת,מה?הא?????????? אני כולי על התיקניות של האבן-יהודה-ספיר... לא אל הכירטוס של המינויים... גם לא על סידרונם במקומות השכיבה המסומנים... רק על הקורטינג של הספלינג של המיליות
אופו הסייאסטה שלי???????? ג'יזססססססססססססססססססססססס

מצוטטת

New member
למלו../images/Emo3.gif

'תמול עפעפייייי הבחינו בינות השיטין שגם זה חלק מהטיפול מה לא Vנתי נכון שמה?

ורד 3

New member
איזה פיחודים בננות

אני מוותרת.. נראה לי שאני הולכת לרקוד בולה בולה עם עצמי.. אולי איזה אינדיאני ...יבין אותי !

מצוטטת

New member
../images/Emo5.gifאת

את בפיחודים איך אני מרגישה בכלל הבנת מקופלת לא ת'זור כאן מה כולו ביקשתי ואת, מה ככה מהר את מרפה ומרימה יידיים........ תני כתף, מה יש תהי קצת נדיבה למחוסרת קרן........

מצוטטת

New member
שבועייייייייייים

אתואני.......... חחחחחחחחחחח, זה ישר ל
הגִינס..... מי מתדרך לנו , יש שָמָש מומלץ?

לא מבין גדול בנושא

אבל "תשומי" תמיד יכול לתת ... חשבתי להביא לך משפטים "חזקים" מעולם הזן או לחילופין מהיהדות אבל בעצם לא צריך כי בשורה תחתונה מה שמתאים תקחי ומה שלא מתאים תזרקי אבל למה לחפש את מה שנדרש "מכותב..." ? האם באמת ניתן להפריד את הכובעים ? האם הקרקפת החובשת את הכובע היא לא אותה קרקפת פה ושם ?

מצוטטת

New member
תגיד לי אתה

ומצא ת'הבדלים והאר לי אותם לבטח קיימים זו אני להזכירך מחפשת ת'קרן של ה

ההבדל הוא במסיכה שלובשים פה(לפעמים)

מה גם שהיתרון שאתה יכול להמציא את עצמך בכל פעם מחדש אבל ממה שלמדתי עד היום אפשר לעשות זאת גם במציאות אז מה בפועל ההבדלים ? תכלס ? רק המסיכה

למעלה