../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifגילויי נאות-עבורך אילנה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
זהו, סיימתי להאכיל לחתל לספר סיפור לשיר שיר ערש והנה אני
פה איתך....אמהות בסדר, נכון?
אז רגע לפני הולכת לאפסן בתוך ה
את כל הארות שלך ולהפיק את הלקח הנידרש בנושא עתיד חיי הרדוד וריק מתוכן חסר העיניין כפי שבא לביטויי בשירשוריי המשעממים חסרי התרומה לקהילה....בואי נבהיר כמה נקודות סופית, בסדר
האם באמת ובתמים איני רשאית להביע את רגשותיי תחושותיי ותחביביי בדרך בה אני בוחרת לעשות זאת, לי לא ראוי?
האין האמת בדרך הביטוי שלי, אינה שקולה לזו שלך
גם אם אלו גיבובי גבינה מטופשים וחסרי עניין לך
את מבינה, זה יופי ל"בעוט" 100 פעם ביום {ולא רק בי} בדרך ההתרסה וההמלצה...לתשומת לבך עוד לא יבשה דיו המיקלדת מהשירשור כאן, בו ריססת לכל עבר סיסמאות בנוסח חוכמתך מרקיעת השחקים ו"המעוף" כמה אנחנו חסרי רגש מתנשאים חכמולוגים בגרוש שלא מכבדים, אבל את את.מעל כל זה , נכון? שלא מכבדים???, אה אילנה מתביישת לי בפינה חסרת מודעות שכמותי , האין אני כפי שציינת פה..."אינך חושבת שזה יותר רגיש ומעשי? אינך חושבת שהתיקונים על דפי הפורום עוצרים ומונעים אחרים כאן לשתף ולהתבטא?"... ברור לך, שגם אצלי זו אותה הבעיה..."כפי שציינת בעצמך....
אילנה אין כאן תעודות הצטיינות בסוף כל מחצית שנה נשמה!
גם לא מקבלים
על התנהגות "מכובדת" בסוף כל שבוע מהמורות שכאן..........
אבל איתך יקירה, מאז ומתמיד זה היה על "תקן" המורה שמחלקת ציונים לכותבים/מגיבים........ אז מ'לשות אילנה זה לא עובד לפי קצב החליל שאת מנסה להכתיב תחת מעטה ה"מפייסת/מתפייסת הלאומית" כאן, הניסיון הזה שלך להלביש על הכותבים תכונות ולתת ציונים וחוות דעת מתסיסה..........תפנימי אילנה
זהו))), סיימתי....עוזבת כהמלצתך לאלתר עד.......... מחר
יאלללה ביי