צריכה עזרה

polegra

New member
קראתי את כל השרשור , אני בשוק! קודם כל

כל הכבוד לך שאת הולכת עם תחושות הבטן ומזיזה דברים אני בטח הייתי זונחת את זה באיזה תרוץ ש...אולי אחד הילדים חבל או משהו... אני מעריכה אותך על הנחישות מקווה שבאמת ימצא מה בדיוק קרה ואיך תחזיק מעמד והרבה נשיקות וחיבוקים לקטן טלי

שבלול 555

New member
אוייי ממוש' זה נראה רע../images/Emo201.gif

באיזה גן הוא נמצא? פרטי? ויצו? נעמ"ת? בכל מקרה אני דווקא הייתי מנסה לפנות למפקחת של הגן, אם המנהלת של הגן טוענת שיש יחסי קרבה טובים וותיקים בינה לבין המטפלות (היא טוענת שלה "לא ישקרו") לא הייתי סומכת על האובייקטיביות שלה במקרה, כי מצב כזה לא מעיד רק על המטפלת אלא על המנהלת ועל הגן גם כן.

dasi123

New member
אין מילים

אני לפעמים נכנסת ומבקרת בפורום ואף פעם לא כותבת. הפעם גרמת לי לחרוג ממנהגי. אנחנו הוצאנו את הילדה שלנו מבגן שבוע שעבר כי חשדנו ביחס תוקפני כלפיה. לא היה לנו עדות כמו העדות המצולמת שלך, אבל היא סיפרה ועוד ילד מהגן סיפר דברים דומים. אני חושבת שצריך להאמין לקטנטנים האלה. התחושה הקשה הזאת של לתת את הדבר הכי יקר לך בחיים למישהו שלא מתייחס אליו בכבוד ובאהבה היא פשוט מחסירה נשימה ושינה.. הוא הולך בשמחה לגן? נפרד ממך לידי המטפלת שאמר שמרביצה? בן כמה הוא? יש מישהו שהיה בגן לא בנוכחותך ויכול להעיד על מה שקורה שם?

yaelyb

New member
ממליצה לך עוד דבר נוסף....

כמובן שההמלצה היא למען הסר ספק ובאמת תגלי שאת מתבזה אבל... אני הייתי רושמת בפנקס כל שיחה + שיחות טלפון שהיו כדי שלא תשכחי כלום כי מעמד של תחקור די מלחיץ. בנוסף הייתי מצלמת בוידאו את הילד ואת התגובה שלו! אל תשכחי שילדים יכולים לקחת מקרה עבר ולשייך אותו למשהו שקרה היום ולכן ככל שתצלמי אותו קרוב יותר הוא יסביר יותר. שולחת לך גם
של נחמה.

למעלה