צריכה עזרה

מיכלי MP3

New member
../images/Emo206.gifצריכה עזרה

בקובץ המצורף יש תמונות שצילמתי אתמול כאספתי את הקטן מהמעון וראיתי על היד שלו את הסימנים שנראים כמו אחרי אחיזה של אדם מבוגר. מה צריך לעשות?? דיברתי עם המנהלת, עם המטפלות , אף אחד לא יודע איך זה קרה, והמנהלת אמרה שהיא תעקוב אחרי העניין ואפילו תיקח את העובדות שבוע הבא לשימוע (היא בשמירת הריון אבל מגיעה לגן ... אתמול היא היתה שם עם המפקחת של הגן חצי יום והיו בכיתה של הקטן ולא ראו שהיה משהו יוצא דופן).

ממל'ה תרגעי../images/Emo24.gif

זה נראה כמו שריטות מגדר. נאם יש להם גדר שעונה לתיאור במקום?

מיכלי MP3

New member
אולי בתמונה לא רואים טוב

אלו לא שריטות אלה שטפי דם של לחץ. יש נהלים להורה מה עושים במצב של חשד לאלימות? לפחות אם מישהו היה אומר לי שתפסו אותו חזק וזה לא נעשה בכוונה... אבל כשאף אחד לא יודע כלום זה נורא חשוד. כשראיתי את הסימנים שאלתי אותו מי עשה את זה והוא אמר את שם המטפלת שלו ואמר -"אוי ואבוי ל xxx " ונקב בשמה שוב. היו כמה פעמים במהלך השנה שהוא התלונן שהיא מרביצה אבל המנהלת שעקבה אחרי העניין ווידאה שאין שום חשש, ומכיוון שהיתה תקופה שהילדים היו מרביצים אחד לשני היתה הרגשה שהוא "משליך" את האלימות על המטפלת. וכמובן שלא היו סימנים על הגוף שלו בעבר.

באמת לא רואים את זה בתמונה

במקומך הייתי הולכת עכשיו למעון ומתעמתת ישירות עם אותה XXX.

מיכלי MP3

New member
אני אעשה את זה עוד מעט

קודם קבעתי תור לרופאה שלו הבוקר (בנוסף לכך עקץ אותו הלילה יתוש בעין והיא נפוחה מאוד), אני רוצה שהיא תראה את היד - יש עדיין סימנים מאתמול טיפה דהויים אבל עדיין יש. המטפלת שלו נראית כזו בחורה עדינה שאני ממש לא יכולה לעכל שהיא יכולה להכאיב לו ככה.

אדי30

New member
לדעתי

המנהלת צריכה לעשות את הבירור עוד היום, לא בשבוע הבא ולא מחר. ואת צריכה לעמוד על כך. אם באמת יש כזה חשש כבד כנגד אחד הגננות - זה חייב להיות מטופל בהקדם לטובת כל הילדים בגן. בטח ובטח אם הם אומרים שלא היה פה שום אלימות פיזית של הגננת - שיסבירו מאיפה הסימנים.

מיכלי MP3

New member
המנהלת נמצאת היום בבדיקות מעקב בבי"ח

(בגלל השמירה) והיא התקשרה אליי לשאול מה איתו - היא רוצה שהמטפלת תראה את הסימנים ואח"כ לדבר איתה, אמרתי לה שיש לנו קודם תור לרופאה.. אתמול כשהתקשרתי אליה היא ביקשה שאני אגיע איתו אליה לבית - הגענו והיא ראתה את הסימנים. יש לה מחליפה אבל, היא רוצה לעשות את הבירור בעצמה , היא אומרת שהיא מכירה את כל העובדות של המעון כבר כמה שנים - ולה לא ישקרו.

הבלדרית

New member
גם אני באותה דיעה-אם זה היה בני הייתי

דורש בירור בטווח המיידי,במקביל ניגשת לרופא/ה שתתעד.רק אם לא תקבלי בירור במיידי בצורה יסודית שתראה שאכן מנסים לרדת לעומק המקרה ואת מקבלת תשובות שמניחות את דעתך וברות הגיון,אז אני אישית הייתי מגישה תלונה במשטרה לאור דבריו של הילד.לדעתי אם יש ספק-אז אין ספק.תטפלי עכשיו או שזה יטריד אותך עוד הרבה זמן ותרגישי רע.אחרי סיפורים שאנו שומעים בתקשורת אסור אסור להיות שאננים.

ניקולי

New member
אחיזה ?

מה זה כמו ? מה ראית ? אל תלחצי....טוב עשית שיידעת את המנהלת .. תעקבי אחרי הסימנים..

ניקולי

New member
סליחה עכשיו ראיתי

לא שמתי לב ששמת תמונה... זה נראה כמו שריטות.

זה לא ממש נראה כמו סימנים של אחיזה

זה גם לא ממש הגיוני שהיא אחזה אותו ב3 מקומות שונים והסימנים כמעט באותו גוון ולא בגודל של אצבעות, זה נראה כמו שריטות או כוויה ממשהו - המטבח נמצא בתוך הגן עצמו? מביאים למתחם של הילדים כלים חמים בהישג יד? בכל מקרה זה מחייב בירור

מיכלי MP3

New member
"אוי ואבוי" וזו התגובה שלו

אם מישהו מרביץ או עושה משהו אסור. והסימנים .. אלו לא שלוש מקומות שונים אלא סימנים רציפים עם מרווחים של אצבעות ממש כמו של אחיזה .

מללנ

New member
לצערי, ככה בדיוק נראים סימני אחיזה

במקומות שהאצבעות לוחצות אין סימן והקווים הם שטפי הדם בין האצבעות . אחר כך הסימנים יהיו כחולים, למחרת צהובים ויעלמו תוך כמה ימים

מיכלי MP3

New member
מיכלי ../images/Emo24.gif

מה את ממליצה לעשות בנוסף למה שכבר עשיתי? מהמשפחה כבר שלחו אותי לאיים עליה מעדנות (ואני ממש לא הטיפוס לאיומים
).

רונית י

New member
זה נראה כמו שטפי דם ולא שריטות

אבל קשה להאמין שזה מאחיזה של מבוגר. אם זה היה מאחיזה אז הקוים לא היו ישרים ומקבילים. אולי קיבל מכה מאיזה מכשיר או נתקע במשהו.

למעלה