צריכה עזרה

מיכלי MP3

New member
קשה להאמין באמת ../images/Emo10.gif

אבל ככה יד של מבוגר משאירה סימנים על יד של פעוט - לא ברור לי באיזו עוצמה זה צריך להיות בשביל כזה סימן כי מעולם זה לא קרה לנו (והיו מקרים שתפסתי אותו חזק למשל כדי לבלום נפילה או להרחיק אותו מסכנה) .

רונית י

New member
אולי אבל אל תפסלי גם אפשרויות אחרות

זה לא אומר שאין אלימות בגן (הרבה פעמים אחרי מקרי אלימות אין סימנים) אבל יכול להיות גם דברים שלא קשורים בצוות.

מללנ

New member
לא מסכימה

תלחצי לעצמך עכשיו בזרוע לשתי שניות לכמה שניות תראי שלושה בימנים אדומים מקבילים ובינהם לבן לך לא ישאר סימן כי את מבוגרת ילד זה סיפור אחר

רונית י

New member
ובכל זאת יכול להיות גם דברים אחרים

לא צריך להינעל רק על האפשרות הזו.

אני רוצה לתת לך כיוון אחר...

אני בהירת עור ולפעמים כשחם ואני מחזיקה עלי תיק הרצועה של התיק משאירה עלי סימני שטף דם בדיוק כמו שנראים בתמונה. בגלל שגם הרצועה של התיק לא יושבת עלי במקום קבוע אז הסימנים מפוזרים במספר מקומות. יכול להיות (ושוב אני לא יודעת אז זו רק השערה) שיש איזה משחק עם רצועה או חבל, איזשהו צעצוע שמושכים אותו עם חבל או תיק או כל משחק אחר שהחיכוך בינו לבין העור השאיר את הסימנים. עכשיו קיץ וחם ויש סוגי עור מסויימים שמגיבים כך לחיכוך עם חומרים אחרים. אם לא הייתי מכירה על עצמי שזה קיים לא הייתי מציינת. חשוב שתהיי עם האצבע על הדופק אבל יכול להיות שזה גם משהו אחר. שולחת לך
ושתרגישו טוב

מיכלי MP3

New member
תודהעל החיבוק מתוקה../images/Emo24.gif זה עוזר

ואני יודעת בדיוק למה את מתכוונת (גם אני בהירת עור
), הלוואי שזה היה זה....

מללנ

New member
יש לך אינסטינקטים בריאים

ותלכי עם תחושות הבטן אחרי שאת חוזרת מהרופאה תדרשי שיערך בירור על ידי מנהלת הגן הכרות עם המטפלות לא פותרת אף אחד אם היא מנהלת טובה היא תמצא מה קרה ותספק פתרונות הולמים אם תחושת הבטן שלך לא טובה בקשר לבירור שלה ואת מרגישה שמזלזלים או מטאטאים את העניין תצטרכי לפנות הלאה... סומכת עלייך ועל תחושות הבטן שלך

מיכלי MP3

New member
את נהדרת!

אני באמת אלך עם תחושות הבטן שלי - ומה שיהיה יהיה. תודה רבה

מללנ

New member
שיהיה בהצלחה

אל תוותרי . זכותך כאימא להגן על הילד גם אם יחשבו שאת חשדנית מדי אם את זקוקה לעוד עזרה, תכתבי לי במסר

לי זה נראה (לפי התמונה) כמו קשירה

טוב שזה מצולם, ולא הייתי מרפה עד שלא הייתי יודעת בוודאות ממה זה. אבל טוב זה לא נראה.

Yifatule

New member
מה הרופאה אמרה?

לדעתי, חייבים לבדוק את זה לעומק, בעיניי זה כן נראה כמו סימן של תפיסה חזקה (חזקה מאוד מאוד) אבל מצד שני זה יכול להיות גם חבל שנכרך סביב היד. אל תשכחי להסתכל על הבעות הפנים של המטפלת כשאת מדברת איתה וכמובן אל תשכחי לעדכן אותנו. יפעת.

buba300

New member
נראה ממש לא טוב.

מה זה זה ? אפילו אם זה קשירה חזקה, היא נעשתה 3 פעמים!!! זה לוקח זמן לעשות כזה דבר. אם הדבר נעשה על ידי ילד אחר, זה לוקח זמן עד שנעשה כזה דבר. את צריכה לבדוק לעומק.

גם אם לא מדובר באלימות מכוונת

לא יתכן שילד חוזר הביתה עם כאלו סימנים ולאף אחד מאנשי הצוות אין מושג איך זה קרה. הילדים אמורים להיות בהשגחה!! מדהים בעיני שאף אחד לא ראה איך הסימנים האלה נוצרו! וזו סיבה מספקת לבירור מאד מאד מקיף ולבדק בית רציני בגן הזה.

ayala26

New member
../images/Emo45.gifבדיוק

זו דעתי, זה לא חייב להיות משהו שהגננת עשתה אבל זה בולט מדי בשביל שלא יהיה מושג איך זה קרה.

mAmA MiSiSiPi

New member
זה נראה מזעזע

נתנו כאן המון תשובות טובות לא לרדת מהעניין עד לתשובה מספקת בנתים כל מה שיש לי להציע זה

זה נראה לא טוב

לי זה נראה כמו סימני קשירה או כויה אני הייתי פונה לרשויות,נראה לי כי,לקחת עובדות בשבוע הבא לשימוע,לא נשמע לי כתשובה הולמת בהצלחה

lora bel

New member
לי נראה שזו צליפה

מו שאמרו כאן קודם לכי עם האינטואיציה ותדאגי שהעניין יתברר עד תום. אני אפילו הייתי פונה הלאה וגם מבררת עם הורים נוספים אם מוכר להם סימנים כאלה בתום יום הגן.. שולחת לך ולילדון

י י ל י

New member
אויש נראה ממש ממש רע

אני מקווה שבאמת יהיה להם הסבר טוב ואמיתי אחר.

למעלה