אבל ככה יד של מבוגר משאירה סימנים על יד של פעוט - לא ברור לי באיזו עוצמה זה צריך להיות בשביל כזה סימן כי מעולם זה לא קרה לנו (והיו מקרים שתפסתי אותו חזק למשל כדי לבלום נפילה או להרחיק אותו מסכנה) .
אני בהירת עור ולפעמים כשחם ואני מחזיקה עלי תיק הרצועה של התיק משאירה עלי סימני שטף דם בדיוק כמו שנראים בתמונה. בגלל שגם הרצועה של התיק לא יושבת עלי במקום קבוע אז הסימנים מפוזרים במספר מקומות. יכול להיות (ושוב אני לא יודעת אז זו רק השערה) שיש איזה משחק עם רצועה או חבל, איזשהו צעצוע שמושכים אותו עם חבל או תיק או כל משחק אחר שהחיכוך בינו לבין העור השאיר את הסימנים. עכשיו קיץ וחם ויש סוגי עור מסויימים שמגיבים כך לחיכוך עם חומרים אחרים. אם לא הייתי מכירה על עצמי שזה קיים לא הייתי מציינת. חשוב שתהיי עם האצבע על הדופק אבל יכול להיות שזה גם משהו אחר. שולחת לך
ותלכי עם תחושות הבטן אחרי שאת חוזרת מהרופאה תדרשי שיערך בירור על ידי מנהלת הגן הכרות עם המטפלות לא פותרת אף אחד אם היא מנהלת טובה היא תמצא מה קרה ותספק פתרונות הולמים אם תחושת הבטן שלך לא טובה בקשר לבירור שלה ואת מרגישה שמזלזלים או מטאטאים את העניין תצטרכי לפנות הלאה... סומכת עלייך ועל תחושות הבטן שלך
לדעתי, חייבים לבדוק את זה לעומק, בעיניי זה כן נראה כמו סימן של תפיסה חזקה (חזקה מאוד מאוד) אבל מצד שני זה יכול להיות גם חבל שנכרך סביב היד. אל תשכחי להסתכל על הבעות הפנים של המטפלת כשאת מדברת איתה וכמובן אל תשכחי לעדכן אותנו. יפעת.
מה זה זה ? אפילו אם זה קשירה חזקה, היא נעשתה 3 פעמים!!! זה לוקח זמן לעשות כזה דבר. אם הדבר נעשה על ידי ילד אחר, זה לוקח זמן עד שנעשה כזה דבר. את צריכה לבדוק לעומק.
לא יתכן שילד חוזר הביתה עם כאלו סימנים ולאף אחד מאנשי הצוות אין מושג איך זה קרה. הילדים אמורים להיות בהשגחה!! מדהים בעיני שאף אחד לא ראה איך הסימנים האלה נוצרו! וזו סיבה מספקת לבירור מאד מאד מקיף ולבדק בית רציני בגן הזה.
מו שאמרו כאן קודם לכי עם האינטואיציה ותדאגי שהעניין יתברר עד תום. אני אפילו הייתי פונה הלאה וגם מבררת עם הורים נוספים אם מוכר להם סימנים כאלה בתום יום הגן.. שולחת לך ולילדון