Majo Saiban

nurit224

New member
התרגום מעולה ../images/Emo13.gif

אתמול בלילה סיימתי לראות את הפרק הראשון וזה היה כל כך מעניין שתאמת ראיתי את הפרק השני כבר אבל יותר מזה אני לא אמשיך לראות אני אחכה לתרגום שלכם
התרגום באמת יצא יפה וצבעוני...חוץ מכמה שגיאות...אבל זה בסדר בתור מי שמתרגמת אני יכולה להבין שלפעמים לא שמים לב לזה עד שרואים הכל ביחד
אז אל תשימו לב לזה טהמשיכו בעבודה הטובה
הדרמה באמת מעניינת וטומה פשוט מקסים התפקיד הזה בדיוק בשבילו
מצפה לפרק הבא

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifאני מבינה אותך ../images/Emo6.gif

אני פשוט רואה פרקים ללא תרגום,הדרמה הזאת כל כך טובה שפשוט צריך לראות הכל יחד
. תודה לך
בדיוק,ראיתי את השגיאות כשחיברתי את הפרק לכתוביות ורק בדקתי שהכתוביות יצאו בסדר.בתכלס זאת לא בעיה לתקן ולהדביק מחדש את הכתוביות,אבל זה לא שגיאות כאלה נוראיות
. פרק הבא בימים הקרובים

ASSIAGIRL

New member
מעולההההההה../images/Emo3.gif...

ויקה תודה רבה רבה רבה
, אני חולה על דרמות יפניות.. למרות שרוב הזמן הם הזויים לחלוטין
.. אניווי נשאר לי עוד פרק אחד+ ספיישל ואני מסיימת לראות את "last friend" (בשעה טובה ומוצלחת
..) לקח לי שניםםםם
טוב, חפרתי, תגידי בveho יש בטוח את הפרקים, לא? אם לא אני גם אשמח אם תשלחי לי קישור להורדת הפרק (כי כמו שחפרתי 10000 פעם, אני לא אוהבת לראות און ליין, ועוד עכשיו במיוחד כשיוטיוב עושה לי בעיות
), תודה רבה
וגם אני רוצה לתרגםםםםםםםם
זהו, מבטיחה, סיימתי
...

sapirbe

New member
גם אני רואה את Last Friends :p

אני עכשיו מתחילה לראות את פרק 10 :p אמאלה איזה מפחיד סוסקה!! אני מקווה שהוא לא יעשה לה כלום

ASSIAGIRL

New member
ראיתי אתמול את פרק 10..

אוווו היום תראי פרק דיי מעניין.. הוא ציפלון, אם אני הייתי חברה שלו אני הייתי מפוצצת אותו במכות
...

sapirbe

New member
אה ויקה נתנה לי קישור לכמה מהפרקים של הדרמה

http://nomanymore.blogspot.com/2009/04/2009-drama-majo-saiban.html

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo3.gif

הדרמה הזאת הזויה רק כי טומה
משחק שם
אני לא חושבת שאפשר למצוא בויאו,אבל אני אשלח לך תכף אתר מעולה עם פרקים באיכות מעולה
יש שם את כל הדרמות היפניות היוצאות והאתר מתעדכן כמה שעות אחרי שאותו הפרק שודר ביפן
. רוצה לתרגם?יאללה בואי
אנחנו צריכות עזרה
כשיש יותר אנשים זה אומר שנוכל להוציא את הפרק יותר מהר.

ASSIAGIRL

New member
אריגאטו ויקהצ'אן../images/Emo140.gif,

אני כבר מתה לתרגם כל מיני דברים אבל למען האמת אין לי מושג קלוש איך... מההתחלה ועד הסוף, כלומר איפה אני רושמת את הכתוביות בעברית (באיזו תוכנה הכוונה..) וכו'.. טוב, אולי בעתיד אני אדע מתישהו
... אהה, והורדתי את הפרק הראשון אבל אני אראה אותו בשלב יותר מאוחר..

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo24.gif

Subtitle Workshop
.תוכנה קלה לשימוש,את קוראת מדריך אחד שמלמד אותך מה נמצא איפה,ואת יודעת להשתמש בה
. לדרמה הזאת השתמשתי בAegisub,שזאת באמת אחלה בחלה [
] של תוכנה,אבל היא כאב ראש אחד גדול.אני מתחילה להבין למה בזמנו,כשראיתי אנימות,לקח לקבוצות תרגום להוציא פרק אחד שנים
תסיימי כבר את last friends

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo18.gifלקרוא בבקשה ../images/Emo3.gif

[מתברר שיש הרבה מאוד קוראים סמוים בשני הפורומים
] שחכתי להסביר כמה דברים שקשורים לפרק בהודעה הראשית
: 1.טומה [AKA טורו] מציע שהם יקראו אחד לשני לא בשמות אלא שכל אחד יקבל צבע וזה יהיה השם שלו.הוא אומר שככה היה ב"כלבי אשמורת".ה"כלבי אשמורת" זה סרט משנת 1992,חברי הכנופיה ששם פנו ככה אחד לשני [בשמות של צבעים
]. 2.המאחרת מקבלת את הצבע "דונפאלי פינק",זה לא באמת צבע זה שם של יין.השם המלא של היין הוא Dom perignon pink wine,אבל היפנים קוראים לו donperi pink\donpeli pink. ובקשר לזה שיש צבעים שתרגמנו [כמו סגול וחום] ויש כאלה שלא [אורנג',פינק]...זה לא שלא יכלנו להשאיר את כל הצבעים במקור,אבל בתכלס כשמרכיבים משפט ומשאירים brown זה לא באמת נשמע טוב
. ושוב פעם~ אני יודעת שיש שגיאות כתיב ושגיאות הקלדה.וגם ציינתי את זה בהודעה הראשית,לא צריך להגיד לי את זה 3552425 פעמים
.

asia84

New member
../images/Emo140.gifתודה את פשוט גדולה

יאו אני מזה מודה לך תעדכני שיצא פרק 2 כי מסיימת חלק 4כבר אחלה דרמה אוהבת מיסתורין כמו זה תמשיכ ככה ותודה גם לחברה שלך

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo9.gif

פרק 2 יעלה בימים הקרובים,נשארו לי 10 דקות אחרונות של תרגום

asia84

New member
יופי תודה ../images/Emo140.gif

את תעלי את פרק 2 גם ואת שאר הפרקים העתידים ל-VEOH נכון יותר קל כבר משם להוריד תעדכני תודה תודה אריגאטו .

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

אני אמשיך לעלות לכל האתרים שהעלתי בהם את הפרק 1 עד שיחסמו אותי מהם
ויאו מעלה לאט אצלי משום מה,לכן כפי שראית זה עלה באיחור של יום

חוי1993

New member
תודה רבה...

סופסוף תוכנה שאני מסתדרת איתה..
אגב...כמה דקות כל פרק??

למעלה