שאלון

עונה :)

לא חשוב. D: שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 2. מהם? c_____O 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? לא 4. אתה מאמין בחייזרים? ^^ 5. אתה מאמין ברוחות? ^^ 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? ^^ 7. איך היה? c________O 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? שתוק. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? c______________O 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?
12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} לא שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? בעיקר של נינט ואביב. 3. איזה זמר אתה הי אוהב? אביב גפן. 4. זמרת? נינט טייב. 5. להקה? MCR 6. רוק פופ או ראפ? רוק. 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? כן 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? נחמדים. :) 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? נינט , חע. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אהמ............ 11. איזה שיר? ^^ 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? רוני סטופדסטאר , שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? בכיתה ב' , ניראה לי D: 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? לא זוכרת. 4. והכי קצר? ^^ 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? האהבה של החיים. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? c_ O 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? שעה? \; 10. באיזה שעות זה היה? צהריים 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? שייהנו. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 4 וחצי ש'ח 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים. 4. עם מי היא הייתה? חברה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול , לא זוכרת. 6. עם מי? לא זוכרת , אולי עם סבא שליD: 7.מתקשרים אליכם הרבה?לא 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אמא 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? O__________________O שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? כן 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 85 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? תלוי 5. האם מורות אוהבות אותך? לא 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? =\ 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? לא 12. אתה מתחצף למורה? לעיתים. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לרקוד. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כן 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 7 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? תלוי באיזה יום. 6. זה עולה כסף? כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא , לבינתיים. [: 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כיף . :) 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? אולי. 10. מה אנשים חושבים על זה? תשאל אותם XD 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא. 12. למה? ככה .
שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן 2. את מי אתם מעריצים? אנטון & נינט & ג'רארד. 3. למה? כי הם מוכשרים שיש :) 4. פעם מגשתם אותו? לא , אבל את נינט בקרוב בע"ה. 5. הוא מחול או מהארץ? 1 מחו"ל , שתיים מהארץ. 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? כן D: 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? השנה. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? האופי שלההם , והיופי :) 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? כל היום אני מדברת עליהם . P ; 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? כן . 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? כן . P; 12. אפשר תמונה של אותו אחד? של שלושתם ? , רגע. זה או זה? אבטיח או ענבים פירותת או ירקות ברקים או רעמים אח או אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? כאב בטן או ראש? מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? לאפה או פיתה בנים או בנות? תלתלים או חלק? אמפי או אייפוד? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? ועכשיו , השאלה הכי חשובה ; האם את/ה אוהב/ת אותי ?! ככככן

עונה

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?כן... 2. מהם?נעל הפוכה,חתולה שחורה וכאלהה.. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?עדיין לא.. 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה?לא ! 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? ממש לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?בערך 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?חח לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כן ..BASE ולפעמים רגיל.. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?GIVE IT UP TO ME ו THAT GIRL 3. איזה זמר אתה הי אוהב?Sean Poul 4. זמרת?CASSIE 5. להקה?אממ פוסיקט...כל מיני 6. רוק פופ או ראפ?פופ & ראפ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?בארור הכי מעפן שיכול להיות! 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?מי שאוהב אותם שישמע אני לא.. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?הראל סקעת ושון פול 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)האחרון שראיתי [את האמת] תני לי סיבה וgive it up to me 11. איזה שיר?תני לי סיבה וgive it up to me 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?אוו אוו יש מלא.גבסו,נינט,מרגול,מלא ... שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?אממ לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?כיתה ז' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?חחח שבועיים 4. והכי קצר?לא זוכרת.. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?גם וגם 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?לא יודעת.. :| 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא 8. מה עשית?כלום 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?:| 10. באיזה שעות זה היה?---- 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?"איזה חמודים" 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? חחח מה אני לסבה?! שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?אכן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?הרבה 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?שעה וחצי 4. עם מי היא הייתה?עם חברה שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני שעניתי על השאלון הזה 6. עם מי?אבא :) 7.מתקשרים אליכם הרבה?אפשר להגיד..... 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?לא מה אני חפרנית... 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?מאוד! 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}אממ חברים ואמא :) 11. יש לך טוקמן?כן 12. של כמה כסף?100 שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?:| 2. אתה אוהב ללמוד? :||| 3. מה ממוצע הציונים שלך?לא יודעת עוד לא קיבלתי תעודה חחח 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?אממ ככה ככה 5. האם מורות אוהבות אותך?אולי..אבל אני לא אותן.. 6. האם אתה מופרע?לא..|רק ליד דילב ככה היא אוהבת שמתנהגים אליה | 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?לא.. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?--- 10. פעם רבת מכות בבית ספר?אממ לא זוכרת.. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?המוןן! 12. אתה מתחצף למורה?שצריך... שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?לשיר ולישון 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?לא זוכרת 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?כן נראלי... 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?--- 6. זה עולה כסף?לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי זה כיףף 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?לא יודעת......... 10. מה אנשים חושבים על זה?שזה נחמדד :) 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא.. 12. למה?ככה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?בארור 2. את מי אתם מעריצים?שון פול הראל סקעת וקצת את אדם וערן 3. למה?כי הם יפים, שרים טוב מה עוד?! 4. פעם מגשתם אותו?כן את הראל סקעת 5. הוא מחול או מהארץ?רק שון פול מחו"ל 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?לאאאא 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?חודש חחח 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?השירים שלו 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?נרשמתי לפורום הרשמי שלו 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?לא 12. אפשר תמונה של אותו אחד?אממ אני יחשובב זה או זה? אבטיח או ענבים אבטיח פירותת או ירקות ירקות ברקים או רעמים רעמים אח או אחות אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות מתנה אחת חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חברה אחת טובה כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? אה?! בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?לא זאת ולא זאת הוואי או ארצות הברית?ארצות הברית לאפה או פיתה פיתה בנים או בנות?בנים תלתלים או חלק? תלתלים אמפי או אייפוד?אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?להוריד מהמחשב

../images/Emo187.gifנכון הוא יאפה..

תמיד אני שומעת אותו חחחח השיר הזה זה הצלצול של הפון שלי חחח בגלל זה אמרתי חרוש חאחחא

../images/Emo192.gif עונהההה :)

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? חתול שחור? :| 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? ברור ... דב ז'ה וו :p 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? אולי 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? לא עשיתי 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לפעמים 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? כן 10. פעם קראו לך? לא תמיד באתי לבד
11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}וואלה כן
שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כמעט ולא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? אמממ.. יש הרבה 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עידן יניב & דנידין - רוני לוי
4. זמרת? :\ 5. להקה?
גיים בויז
6. רוק פופ או ראפ?אממ אממ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מי מכיר אותו :\ 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?:| 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עם.... 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אשמור את ליבי
11. איזה שיר? אשמור את ליבי :) 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אמממ שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ג' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? לא היה לי חבר
4. והכי קצר? :\ 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שתיהם :) 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אממ 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? :\ 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? חח הרבה זמן 10. באיזה שעות זה היה? ערב? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? גםם אני רוצה 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? חחחחח אני מאוהבת בחברות שלי :) שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא:\ 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? מאתיים ויש לי איזי 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4 שעות? 4. עם מי היא הייתה?אממממממ חברה שלי נראה לי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני שחזרתי הביתה 6. עם מי? עם טולי פליץ 7.מתקשרים אליכם הרבה? בערך.. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חברות שלי 11. יש לך טוקמן? כן 12. של כמה כסף?200 שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? תלויי 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 81.7 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? אמממ.. 5. האם מורות אוהבות אותך? אני חושבת.. 6. האם אתה מופרע? לא כלכך 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?לפעמים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?תלוי עם מי יש 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? חחח המון 12. אתה מתחצף למורה? כמעט ולא .. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לרקודדדדדד & לשיר :) 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא :\ 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? גיל קטן :D 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? הרבה 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל הזמן 6. זה עולה כסף?לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי ככה! 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? לא 10. מה אנשים חושבים על זה? שיחשבו מה שבא להם :\ אני שמה ז-י-ן
11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? מה 12. למה? חו חי חו שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כןן 2. את מי אתם מעריצים? גיים בויז & עידני יניב :p 3. למה? ככה
4. פעם מגשתם אותו? כן 5. הוא מחול או מהארץ? ארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? למה לא
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? שנה וחצי 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? הרבה דברים 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? אוווו כמה שאלות ירבי
10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? כן 12. אפשר תמונה של אותו אחד? לא .. רק אצלי :p זה או זה? אבטיח או ענבים? ענבים ירוקים אבל :) פירותת או ירקות? פירות ברקים או רעמים ברקים אח או אחות אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות הרבה.. ( אבל שיהיו שוות כן? ) חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? :\ בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטנה הוואי או ארצות הברית? הוואי לאפה או פיתה פיתה בנים או בנות? בנות תלתלים או חלק? אממ אמפי או אייפוד? אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? אפשרר גם וגם ועכשיו , השאלה הכי חשובה ; האם את/ה אוהב/ת אותי ?! כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן...
יאא קובבה לירונית החשמלאית :)

למעלה