../images/Emo192.gif עונהההה
שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? חתול שחור? :| 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? ברור ... דב ז'ה וו

4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? אולי 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? לא עשיתי 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לפעמים 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? כן 10. פעם קראו לך? לא תמיד באתי לבד
11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}וואלה כן
שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כמעט ולא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? אמממ.. יש הרבה 3. איזה זמר אתה הי אוהב? עידן יניב & דנידין - רוני לוי
4. זמרת? :\ 5. להקה?
גיים בויז
6. רוק פופ או ראפ?אממ אממ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מי מכיר אותו :\ 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?:| 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עם.... 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אשמור את ליבי
11. איזה שיר? אשמור את ליבי

12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אמממ שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ג' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? לא היה לי חבר
4. והכי קצר? :\ 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שתיהם

6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אממ 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? :\ 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? חח הרבה זמן 10. באיזה שעות זה היה? ערב? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? גםם אני רוצה 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? חחחחח אני מאוהבת בחברות שלי

שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא:\ 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? מאתיים ויש לי איזי 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4 שעות? 4. עם מי היא הייתה?אממממממ חברה שלי נראה לי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני שחזרתי הביתה 6. עם מי? עם טולי פליץ 7.מתקשרים אליכם הרבה? בערך.. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חברות שלי 11. יש לך טוקמן? כן 12. של כמה כסף?200 שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? תלויי 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 81.7 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? אמממ.. 5. האם מורות אוהבות אותך? אני חושבת.. 6. האם אתה מופרע? לא כלכך 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?לפעמים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?תלוי עם מי יש 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? חחח המון 12. אתה מתחצף למורה? כמעט ולא .. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לרקודדדדדד & לשיר

2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא :\ 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? גיל קטן

4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? הרבה 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל הזמן 6. זה עולה כסף?לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי ככה! 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? לא 10. מה אנשים חושבים על זה? שיחשבו מה שבא להם :\ אני שמה ז-י-ן
11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? מה 12. למה? חו חי חו שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כןן 2. את מי אתם מעריצים? גיים בויז & עידני יניב

3. למה? ככה
4. פעם מגשתם אותו? כן 5. הוא מחול או מהארץ? ארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? למה לא
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? שנה וחצי 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? הרבה דברים 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? אוווו כמה שאלות ירבי
10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? כן 12. אפשר תמונה של אותו אחד? לא .. רק אצלי

זה או זה? אבטיח או ענבים? ענבים ירוקים אבל

פירותת או ירקות? פירות ברקים או רעמים ברקים אח או אחות אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות הרבה.. ( אבל שיהיו שוות כן? ) חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? :\ בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטנה הוואי או ארצות הברית? הוואי לאפה או פיתה פיתה בנים או בנות? בנות תלתלים או חלק? אממ אמפי או אייפוד? אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? אפשרר גם וגם ועכשיו , השאלה הכי חשובה ; האם את/ה אוהב/ת אותי ?! כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן...
יאא קובבה לירונית החשמלאית