שאלון

../images/Emo204.gifשאלון

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? 4. אתה מאמין בחייזרים? 5. אתה מאמין ברוחות? 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? 10. פעם קראו לך? 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? 3. איזה זמר אתה הי אוהב? 4. זמרת? 5. להקה? 6. רוק פופ או ראפ? 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4. עם מי היא הייתה? 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? 6. עם מי? 7.מתקשרים אליכם הרבה? 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} 11. יש לך טוקמן? 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? 2. אתה אוהב ללמוד? 3. מה ממוצע הציונים שלך? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? 5. האם מורות אוהבות אותך? 6. האם אתה מופרע? 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? 8. האם אתה מבריז משיעורים? 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? 12. אתה מתחצף למורה? שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה? אבטיח או ענבים פירותת או ירקות ברקים או רעמים אח או אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? כאב בטן או ראש? מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? לאפה או פיתה בנים או בנות? תלתלים או חלק? אמפי או אייפוד? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? ועכשיו , השאלה הכי חשובה ; האם את/ה אוהב/ת אותי
?!

../images/Emo204.gifעונה לעצמיי

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא
2. מהם? איןןן 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן
4. אתה מאמין בחייזרים? לא
5. אתה מאמין ברוחות? לא
6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? ממש לא=S 7. איך היה? לא עשיתי:|
8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? אמממ.. אם היה מותר אז הייתי עושה
9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא
10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא
12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} חחחח.. כןן
שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כן
2.איזה שיר אתה הכי אוהב? יש המון 3. איזה זמר אתה הי אוהב? כנ"ל
4. זמרת? כנ"ל - אין לי עדיפות מיוחדת 5. להקה? כנ"ל
6. רוק פופ או ראפ? רוק פופ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? כןן !
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? מטומטמים
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עם אממ... הראל סקעת
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אין אחד כזה
11. איזה שיר? כנ"ל
12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אין
, הינה רותם לא כתבתי את אביבית
שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לא צריך לעניין אפחד
3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שלושה חודשים
4. והכי קצר? חודש 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? יופי
חחחח.. סתם , אופיי
6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? האהבה של החיים;) 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא
8. מה עשית? ---- 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? מאיפה לי ?!
10. באיזה שעות זה היה? ---- 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? איזה כיפפ להם
12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? לא יודעת
3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שלוש שעות 4. עם מי היא הייתה? חברה הכי טובה שלי
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לא יודעת 6. עם מי? ---- 7.מתקשרים אליכם הרבה? המווון 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא ממש 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} עם חברה שללי 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? ---- שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? כןןןןןןןןן... ברור
2. אתה אוהב ללמוד?
3. מה ממוצע הציונים שלך? 90 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? כן
5. האם מורות אוהבות אותך? תשאל אותןן 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כןן
8. האם אתה מבריז משיעורים? לאא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא מבריזהה 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כןן
12. אתה מתחצף למורה? בעררךך שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? מחשב
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא, יש לי אותו בבית
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מגיל חצי שנה
4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? נראלי
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 12 שעות [?!
] 6. זה עולה כסף? זה עלהXD 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי אני בפורומיים 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כןן 10. מה אנשים חושבים על זה? --- 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא:D 12. למה? ככה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא 2. את מי אתם מעריצים? לא מעריצהה 3. למה? ככה
4. פעם מגשתם אותו? --- 5. הוא מחול או מהארץ? ---- 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? --- 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?---- 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?---- 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?----- 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? ככןן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? לאא 12. אפשר תמונה של אותו אחד? לא עכשיו
זה או זה? אבטיח או ענבים = ענבים פירותת או ירקות = פירות ברקים או רעמים = רעמים אח או אחות = אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות = מתנה אחת חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה טובה כאב בטן או ראש? בטןן מגרש ביתי או האו סי? מגרש ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני הוואי או ארצות הברית? הוואי לאפה או פיתה = פיתה בנים או בנות? בנות תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? בקולנוע ועכשיו , השאלה הכי חשובה ; האם את/ה אוהב/ת אותי
?!
בטטחח

Ninia Rebelde

New member
עונה..

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?כן.. 2. מהם?יש מלא..למשל לא לישון מול מראה או נעל הפוכה ויש עוד מלא... 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כן 4. אתה מאמין בחייזרים?כן 5. אתה מאמין ברוחות?כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה?לא היה 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?תלוי 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא ואני מעדיפה שזה לא יקרה 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}ממ יכול להיות שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?כן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?ממ לא יודעת יש הרבה 3. איזה זמר אתה הי אוהב?הראל סקעת 4. זמרת?נטליה אוריירו 5. להקה?גיים בוייז 6. רוק פופ או ראפ?פופ וראפ ורוק לא כבד מדי.. 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?ממ לא יודעת 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?לא יודעת 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?הראל סקעת ועם כל אחד מהבוייז 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)תני לי סיבה 11. איזה שיר?תני לי סיבה 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?אביב גפן שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?בכיתה ג או ד 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?חוחדש וחצי או חודשיים 4. והכי קצר?שבוע 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?מממ לא יודעת כי חשוב שיהיה חברים אבל גם אהבה אמיתי זה טוב 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא 8. מה עשית?זה לא קרה אז לא עשיתי עם זה שום דבר 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?ממ לא יודעת אולי שעתיים 10. באיזה שעות זה היה?ממש לא זוכרת 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?איזה חמודים הם והלוואי שהם ימשיכו ככה ואהבה שלהם תמיד תפרח 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?ממ לא יודעת 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?שעה 4. עם מי היא הייתה?חברה שלי נופר 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?היום בבוקר 6. עם מי?אמא שלי 7.מתקשרים אליכם הרבה?די הרבה 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?די הרבה 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}נראה לי שעם חברה שלי נופר 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף?אין שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לא ממש אבל אין ברירה 2. אתה אוהב ללמוד?לא ממש 3. מה ממוצע הציונים שלך?אין לי מושג..יום שישי מקבלים תעודה ואז אני אדע 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא 5. האם מורות אוהבות אותך?נראה לי שכן 6. האם אתה מופרע?לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?לא ממש 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?לא יוצא לי הרבה 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?די הרבה 12. אתה מתחצף למורה?לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?לרקוד ולשמוע מוסיקה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?הלכתי..בכיתה י'(שנה שעברה) הפסקתי כי באותו זמן שהיתי צריכה ללכת לחוג סיימתי ללמוד 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?ג שזה אומר בגיל 7 ו.. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?די הרבה 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?כמעט כל יום אולי פעמיים ביום 6. זה עולה כסף?לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי זה משחרר ומפרק הכל ואפשר להביע אם זה הכל 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?מקווה 10. מה אנשים חושבים על זה?לא יודעת 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?ממש לא..ואני מקווה שזה לא יקרה 12. למה?כי אני לא רואה את עצמי לא רוקדת שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?ברור 2. את מי אתם מעריצים?הראל סקעת והגיים בוייז 3. למה?כי הם מרגשים בשירה שלהם והם גם שווים 4. פעם מגשתם אותו?ראיתי אותם וזהו 5. הוא מחול או מהארץ?מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?ממ לא יודעת נראה לי שכן 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?הראל סקעת מאז כוכב נולד והגיים בוייז ממתי שהם הוכרזו להקה 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?היכולת שלהם לרגש אותי בשירה שלהם 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?הולכת להופעות אוספת חומרים עליהם ונכנסת לפורום 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?כן 12. אפשר תמונה של אותו אחד?כן זה או זה? אבטיח או ענבים?אבטיח פירותת או ירקות?פירות ברקים או רעמים?מ לא יודעת אח או אחות?ממ לא יודעת אולי אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות?מתנה אחת גדולה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חברה אחת טובה כאב בטן או ראש?ממ לא יודעת מגרש ביתי או האו סי?לא יודעת אולי מרגש ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?ממ לא יודעת הוואי או ארצות הברית?לא יודעת לאפה או פיתה?לאפה בנים או בנות?בנים תלתלים או חלק?לי יש תלתלים אז חלק אמפי או אייפוד?אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?בקולנוע ועכשיו , השאלה הכי חשובה ; האם את/ה אוהב/ת אותי ?!בבבברררוווורררר...יפה שלייי חולה עליייךךךך...

../images/Emo187.gifעונה...

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לע 2. מהם?אין... 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כע מלא פעמיים חחח 4. אתה מאמין בחייזרים?לעעע 5. אתה מאמין ברוחות?לעע 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לע 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?כעע 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?כע 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא חחח 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}כע שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?כע 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?יש מלא... 3. איזה זמר אתה הי אוהב?אדם חחח 4. זמרת?אמ..... 5. להקה?גיים בויז!!! 6. רוק פופ או ראפ?פופ וראפ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?לע 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?עם אדם עאעאעעא 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)תני לי סיבה חחחח 11. איזה שיר?יש המון... 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?כעעע
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?אמ.......לא מזמן 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?חודש חחח 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?יופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?אהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?שעתיים 10. באיזה שעות זה היה?10-12 בלילה חחח 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?כלום 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לע איחח שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?בארור 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?170 בערך... 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?שעה וחצי....או טיפה יותר 4. עם מי היא הייתה?חברה.. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני רבע שעה חחח 6. עם מי?חברה.. 7.מתקשרים אליכם הרבה?כעעע 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?מלאאא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?בארור 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}ספיר חחח 11. יש לך טוקמן?לעעעע 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לא חחחח 2. אתה אוהב ללמוד?ככה ככה 3. מה ממוצע הציונים שלך?90 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לאא 5. האם מורות אוהבות אותך?לא'דעת חחח 6. האם אתה מופרע?חחח לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כע 8. האם אתה מבריז משיעורים?תלוי איזה 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?לא כול שבוע חחחח פעם ב.. 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כע 12. אתה מתחצף למורה?לע שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?להיות במחשב חחח באיסי 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?לע 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?חחח מזמן 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?כע 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?20 שעות ביום חחח 6. זה עולה כסף?לע 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לע 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?ככה 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?כע 10. מה אנשים חושבים על זה?מאיפה לייי 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לעע 12. למה?עמה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?כע 2. את מי אתם מעריצים?תגיים בויז-אדם יוסף 3. למה?ככה 4. פעם מגשתם אותו?כע 5. הוא מחול או מהארץ?מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?חחחחחחחח 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?שנה וחצי.. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?היופי שלהם חחח 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?מה לא עושיםםם 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כעע 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?לא 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה? אבטיח או ענבים אבטיח פירותת או ירקות?ירקות ברקים או רעמים?ברקים אח או אחות?אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות?הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? כאב בטן או ראש?בטן מגרש ביתי או האו סי?מגרש ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?בריטני הוואי או ארצות הברית?ארצות הברית לאפה או פיתה?לא זה ולא זה בנים או בנות?בנים
תלתלים או חלק?חלק אמפי או אייפוד?אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?קולנוע

linoi1000

New member
תשובות לשאלון...

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לא 2. מהם?אני לא מאמינה 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כן ואני מעדיפה לא לספר..... 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה?לא עשיתי 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?אני לא מאמינה בדברים האלה 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?בשניהם אבל יותר בקריאה בקלפים... 10. פעם קראו לך?כן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?חא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}כן,המון פעמים,ולפעמים אחרי זה הצטערתי שאמרתי את זה... שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?ברור,מלא פעמים ביום. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?אין אחד אני אוהבת המון המון... 3. איזה זמר אתה הי אוהב?יש מלא כמו:ג'סטין טימברלייק,רובי וויליאמס,סנופ דוג ועוד.... 4. זמרת?המון גם למשל:כריסטינה אגילרה,ריהאנה המלכה ועוד.... 5. להקה?כל מיני כמו בלאק אייד פיס,פוסיקאט דולז,קווין ועוד.... 6. רוק פופ או ראפ?שלושתם,אני יכולה לשמוע את כל סוגי המוסיקה גם באנגלית וגם בעברית אבל לא כל כך רוק כבד... 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?לא 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?לא מכירה אותו..... או שאני מכירה שירים שלו אבל לא אותו ואת השם שלו... 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?ריהאנה,פוסיקאט דולז,בלאק אייד פיס הגדולים אבל ממש עם ריהאנה וג'סטין טימברלייק.... 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)כל מיני,רוק דיס פרטי,מי לאב,ועוד.... 11. איזה שיר?הארט של כריסטינה,מי לאב של גסטין,בוטנס של פוסיקאט ולונדון ברידג' של בלאק אייד פיס ועוד.... 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?פינק.... סורי לאלה שאוהבים אותה,כמו דוד שלי.... שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?בכיתה ד'... 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?עכשיו בערך חמישה חודשים... 4. והכי קצר?עם האהבה הראשונה,כי לא ממש ידעתי מזה אהבה,אז שהילד הזה הציע לי חברות הסכמתי פשוט ואחרי יום נפרדתי ממנו... זה היה ממש מצחיק,ועד היום אני מזכירה לו איך זרקתי אותו....חחחח 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי הרבה יותר חשוב מיופי,אבל אין מה לעשות גם יופי קובע.... 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?שאני אמצא את האהבה של החיים. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא.... 8. מה עשית?לא קרה לי מצב כזה. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?בערך שעה.... 10. באיזה שעות זה היה? בלילה בין תשע לעשר וזה היה עם חבר שלי.... 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?איזה כיף להםםםםם 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא.... פעם אחת חשבתי ככה,אבל הבנתי שלא,וזאת הייתה ילדה לא מהכיתה שלי או מהשיכבה זאת הייתה ילדה מכיתה ח' וזה קרה לי לפני שבוע.... שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא אני מתה לפלאפון דור שלישי,אבל כנראה קונים לי את הדור השלוש וחצי או שאני יחכה עד לדור רביעי.... 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?לא הרבה.... בכלל 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?שעה... 4. עם מי היא הייתה?עם חבר שלי... 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?בשעה אחד היום 6. עם מי?אמא שלי 7.מתקשרים אליכם הרבה?כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?לא,מי שצריך אותי שיתקשר הוא אלי,אני לא צריכה כמעט אף אחד,ואם אני צריכה משהו דחוף אז אני מתקשרת,ושלא תחשבו שזה מקמצנותתתתת 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?כן...המון 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}עם החבר שלי ועם אמא.... 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף?אין לי טוקמן שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לא 2. אתה אוהב ללמוד?ערבית 3. מה ממוצע הציונים שלך?עוד לא קיבלתי תעודה,אבל נע בין 80 ל85 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא,רק שאני ממש לא יודעת את החומר אז אני וחברות מעבירות פתקים אחת לשנייה או מעתיקות ממישהי חכמה.... 5. האם מורות אוהבות אותך?מאוד,המון מורות אוהבת אותי,גם בגלל עצמי{אופי,התנהגות,לימודים וכל הדברים האלה},וגם בגלל שאני דור שלישי בבית ספר ואחותי חן-8 היא דור רביעי...{יש לי עוד 5 אחים חוץ ממני} 6. האם אתה מופרע?קצת,אבל לא כל כך ליד המורות,כדי לעשות רושם שאני ילדה טובה...,אבל בהפסקות אני מופרעת לא קטנה..... 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?מלאאאאא 8. האם אתה מבריז משיעורים?לא יצא לי,פעם חשבתי אני וחברה להבריז משיעור היסטוריה,אבל המורה ראתה אותנו בשירותים וקראה לנו לכיתה..... באסההההה 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?לא יצא לי עוד להבריזזזז 10. פעם רבת מכות בבית ספר?כן,מלא,אני ילדה שאוהבת מאוד להרביץץץ,חחח,אבל אף פעם לא הסתבכתי,ואף פעם זה לא היה ממש ממש רציני המכותתתת,אבל ילדים מפחדים להתעסק איתי,וזה כיףףףףףף חחחחח 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?לא ממש,אבל אני מדברת.... 12. אתה מתחצף למורה?לא.... שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?לשיר................................................ אני רוצה להיות זמרת שאני אהיה גדולההה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?כן,ללהקה,אני גם רוקדת שם,גם שרה המון המון וגם עושה דרמה {משחק}.... 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?מגיל שנה שהתחלתי לדבר אני אוהבת שירים ואז בגיל שנתיים הייתי שרה למשפחה שלי ולעצמי עם מסרק ביד... חחחח 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?המוןןןן,זה תחביב ממש גדולללל 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?את האמת כל הזמן,גם עכשיו אני שרה,גם בכיתה,גם בלילה,במסיבות אני שרה המון בקריוקי,במקלחת,בבוקר,בצהריים,בערב ובלילה,חוץ מבשינה,אבל תתפלאו לפעמים גם בחלומות אני שרה, וזה רמז לאחד מהחלומות שחלמתי ואני מאמינה שגם הם יתגשמו כמו החלומות שלא רציתי לספר אותםםם.... 6. זה עולה כסף?לא... 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}המון כסףףףףף 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כל המשפחה שלי משני הצדדים אוהבים לשיר,לרקוד ואני ואחי מאור קיבלנו את הקול מאמא שלי,אמא חולה עלייךךךךךךךך........ 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?המון המון המון שניםםםםם 10. מה אנשים חושבים על זה?שזה טוב בשבילי וכולם מאמינים שאני אהיה מפורסמת וזמרת גדולה שאני אהיה גדולה... {משפחה,חברות,חברים,מורות,ועוד...} 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא,בחיים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 12. למה?כי מוסיקה ושירה זה החיים שלי,בלעדיהם אני לא אוכל לחיות... {וגם בלעדי הגיים בויז אני לא אוכל לחיות...}

linoi1000

New member
המשך לתשובות לשאלון

שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?מלא מלא מלא אנשים 2. את מי אתם מעריצים?גיים בויז,מלא זמרים מח"ול ומהארץץ ,ועוד..... 3. למה?אין לי כל כך הסבר,אני פשוט מעריצה אותם בטירוףףףףף 4. פעם מגשתם אותו?יצא לי כמה פעמיםםםםם 5. הוא מחול או מהארץ?משניהםםםםם 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?את האמת כןןןן וזה עם שרון סנדלר המגניב,האופנתי,החתיך ובקיצור המושלםםםםםםםם............... 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?מלפני המון המון זמןןןןןןןן 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?מה שהם עוסקים בו,והאופי שלהם גרם לי להעריץ אותםםםםם 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?שולחים מתנות,מכתבים,הולכים להופעות וצועקים שאני אוהבת אותו/אותה/אותם.... או לבנים "תעשה לי ילד"....... 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 12. אפשר תמונה של אותו אחד?זה המון אנשים שאני מעריצה אז אני ישלח פעם אחרת............ זה או זה? אבטיח או ענבים ענבים פירותת או ירקות פירותתת ברקים או רעמים ברקיםםם אח או אחות שניהם,כי יש לי משניהם ויש יתרון באח ויש חיסרון ויש יתרון באחות וגם חיסרון...... מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות תלוי מה..... אני מעדיפה מתנה אחת גדולה ובנוסף מלא מתנות קטנותתתתת.חחחח חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חברה אחת טוב.אבל יש לי גם חברה אחת ממש טוב {פעם היה לי שתי חברות אבל בכיתה ג' החברה הזו נפטרה מסרטןןןן,והיינו אני,החברה שנפטרה,והחברה הטובה של עכשיו יחד בגן וגדלנו כמו אחיותתת {שלושתינו יחדדד}...}. וגם מלא חברות וחברים... כאב בטן או ראש?כאב ראש,אבל אם היה כלום אז עדיףף כלוםםםם מגרש ביתי או האו סי?מגרש ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?בריטני ספירס...,אני שונאת את רוני הוואי או ארצות הברית?ארצות הברית לאפה או פיתה? לאפה,אני עראקית אז אני אוהבת יותר פיתה עיראקית {שזה לאפה} בנים או בנות? בנות,הבנות הן שולטות,בנים זה רק למשחקקקק תלתלים או חלק?חלקקקק אמפי או אייפוד?אייפודדדד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?סרט קולנוע

../images/Emo15.gifעונה לאהבה שלללי :)

שאלון על טבעי:
1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? הרבה 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? - 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? כן 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? כן 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לאא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן
שאלון מוזיקה:
1.אתה רואה ערוץ MTV? לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? אממ יש המון 3. איזה זמר אתה הכי אוהב?
אביחי לוי
4. זמרת?
נינה
5. להקה?
גיים בויז
6. רוק פופ או ראפ? פ ו פ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מי ?! 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?אה ?!?!?! חחח סתם
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? אביחי
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אשמור את ליבי 11. איזה שיר? אשמור את ליבי! 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? מרגול XD לא סובלת אותה
שאלון אהבה:
1. יש לך כרגע אהבה? כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ו' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? חודשיים 4. והכי קצר? יומיים
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם ביחד 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? השני.. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? - 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? :\ 10. באיזה שעות זה היה? - 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? שיהנו 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? חס ושלום
שאלון טלפון:
1. יש לך דור שלישי? בימים הקרובים :) 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 50 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים וחצי 4. עם מי היא הייתה? נופר או שחףף 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני 10 דקות 6. עם מי? אמא 7.מתקשרים אליכם הרבה? כה 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כה 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? מאוד 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} שחף 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? -
שאלון בית ספר:
1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לפעמים 2. אתה אוהב ללמוד? לפעמים 3. מה ממוצע הציונים שלך? 80 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? כן 5. האם מורות אוהבות אותך? כן 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כה 8. האם אתה מבריז משיעורים? לפעמים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא דעעעת 10. פעם רבת מכות בבית ספר? כה 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כה 12. אתה מתחצף למורה? אם מגיע לה אז כן
שאלון תחביבים:
1. מה התחביב הכי גדול שלך? מחשב 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 12 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כה 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? מלא 6. זה עולה כסף? החשמל כן
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כיף
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כה 10. מה אנשים חושבים על זה? שיקפצו לי 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? עמה
שאלון הערצה:
1.אתם מעריצים מישהו? כה 2. את מי אתם מעריצים? אביחי 3. למה? ככה 4. פעם מגשתם אותו? כן
[אני בדיוק שומעת אותו שר
5. הוא מחול או מהארץ? ברוך השם מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? ברור
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? שנה 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? הקול שלו, האופי, היחס, היופי- הכללל 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? הרבה... 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? בערך 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? לא XD 12. אפשר תמונה של אותו אחד? ברצון
זה או זה?
אבטיח או ענבים: ענבים [לירון עשית לי תאבון-תודה
] פירותת או ירקות: פירות ברקים או רעמים: לא זה ולא זה אח או אחות: אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות: הרבה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? בטן מגרש ביתי או האו סי? מההההההההה? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני הוואי או ארצות הברית? ארה"ב לאפה או פיתה: לאפה
בנים או בנות? תלוי מתי תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנועעע ועכשיו , השאלה הכי חשובה ; האם את/ה אוהב/ת אותי ?! הכי בעולם הזה
ראיתי מה רשמת לי בעולם שלי והגבתי לך
חיים שלי את .

למעלה