../images/Emo110.gifעונה ליפשלי=]]]
שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לאאא! 2. מהם?----- 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?מממממ נראלי שכן=]... 4. אתה מאמין בחייזרים?לאאא חחח 5. אתה מאמין ברוחות?לללאאאא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?ממש לא!חח 7. איך היה?------ 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?זה מענין אבל אני לא יעשה! 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לאאא 10. פעם קראו לך?לאא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?חחח לאא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}אמממ לא זוכרת שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?כהה לפעמים 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?הרבההה 3. איזה זמר אתה הי אוהב?אדם יוסף
4. זמרת?כמה זמרות לא אחת=]חח 5. להקה?גיים בויז
חח 6. רוק פופ או ראפ?פופ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?לא מכירה חח 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?אה?? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?אדםםםםםםםםם 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)תני לי סיבה של הבויז
11. איזה שיר?הרבהה 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?אביב גפןן אוי שונאת אותווו שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?כהההה 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?לפני הרבה זמןןן אבל אמיתית אמיתית לפפני שנה ו...חחחח 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?אמממ מאיפ הלי חחח 4. והכי קצר?---- 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי אבל אצליי גם יופי!חחח 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?אהבה של החיםםם שתיהם בעצםםם לאדעת חח 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?היתי אוהבת מישווו אבל היתי אוהבת גם עוד מישו אחר חחח 8. מה עשית?יתאהבתי בשתיהם חחחחחחחחחחח 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?מממ לא יודעת 10. באיזה שעות זה היה?מאיפה לי חח 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?שהם
חחח 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לאאאא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא אבל קונה בקרובב 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?החודש יצא לי 145 חח 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?לא יודעתתת 4. עם מי היא הייתה?-- 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני שעה בערך 6. עם מי?אבא=]בכלל הוא היה בבבית ולא ראיתי איזה קטעים חחח 7.מתקשרים אליכם הרבה?כהההההההה 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?כה חח 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?בפון יותר! 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}חברות=] 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף?==== שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לאאא=[ 2. אתה אוהב ללמוד?לעעע 3. מה ממוצע הציונים שלך?90-100 משו כזהה חח לא חרשנית=] 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא הרבה אבל מעתיקה חחח 5. האם מורות אוהבות אותך?כההההה 6. האם אתה מופרע?לע ממש 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כהה 8. האם אתה מבריז משיעורים?לפעמים חח 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?לא הרבה 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא רצי ני 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כההה חחחח 12. אתה מתחצף למורה?לפעמים חחחח שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?מחשב בולשיר 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?לאאא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?בשירה ממזמן במחשב גם חחח 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?כה נראלי 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?כול היום בעיקר במחשב חחח 6. זה עולה כסף?לאאא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי זה כיף חחח 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?כה חחח 10. מה אנשים חושבים על זה?גםם ככה=] 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לאאא 12. למה? כי אי אפשר חחח שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?ברור!!!!!!! 2. את מי אתם מעריצים?אדם יוסף ותבויז
חחחח 3. למה?כייי שלמות זה לא מילה גסה סתם חחחחחחחחח 4. פעם מגשתם אותו?אה? 5. הוא מחול או מהארץ?מהארץץץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?כה חחחחחחחחחחחחחחחח 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?שנה ומשו... 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?השלמות שבו=] 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?מתחרפנים סתם חח הכול! 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כההההההההההההההההה 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?ברור
חח 12. אפשר תמונה של אותו אחד?המחשב שלי עבר פירמוט=[[[אבל כולם יודעים מיזה דמושלי
זה או זה? אבטיח או ענבים אבטיח פירותת או ירקות פירות ברקים או רעמים רעמים אח או אחות אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות גם וגם חח חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חברה אחת טובה=] כאב בטן או ראש?ראשש מגרש ביתי או האו סי?ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?בריטני הוואי או ארצות הברית?הוואי לאפה או פיתהפיתה בנים או בנות?גם וגם תלתלים או חלק?תלוי חח אמפי או אייפוד?שתיהם סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?קולנוע ועכשיו , השאלה הכי חשובה ; האם את/ה אוהב/ת אותי ?!ברוררררר איזה מין שאלה זאת?????????
חח חימשלי א=ת
...