עונה לנוטשת שחזרה אלינו../images/Emo6.gif
שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? חתול שחור, נעליים על השולחן, שעה כפולה, חמסה שבורה... 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? לא שאני זוכרת 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? NEXT 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? כן 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? כן 10. פעם קראו לך? כן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? הכל...מוזיקה שחורה, רוק, פופ, מזרחי...הכל בקיצור 3. איזה זמר אתה הי אוהב? סקעת 4. זמרת? לא מישהי מיוחדת 5. להקה? גיים בויז 6. רוק פופ או ראפ? מוזיקה שחורה זה הכי אחי
7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? כן [היי! עשיתי פעם את השאלון הזה!
] 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? נחמד 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? אדם יוסף באוטובוס המאסף
אני אוהבת להמציא חרוזים לא קשורים
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) לאדעת... 11. איזה שיר? בחירה קשה מדי...חחח 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? רוני סופרסטאר! שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ה' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? חודש-חודשיים
4. והכי קצר? נראלי יומיים
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי וכדאי גם יופי
6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? שיהיו לי הרבה חברים, ברגע המכריע אני מאמינה שהם לא יאכזבו ויעזרו לך למצוא את האהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא נראלי 8. מה עשית? --- 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? כל הלילה חחח 10. באיזה שעות זה היה? נראה לי בין עשר עד איזה שבע בבוקר 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? "איזה כיף להם" 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לאאאא
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 200 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה-שעתיים נראלי 4. עם מי היא הייתה? חברה שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? מזמןןןןןןןן.......חחחחח נראלי ביום שישי 6. עם מי? ידיד שלי 7.מתקשרים אליכם הרבה? בערך 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא! שהם יוציאו את הכסף למה אני?! 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן אבל יותר אוהבת SMS 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חברה שלי נראלי 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? --- שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? רק בגלל החברים 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 40 חחחח סתם לאדעת משתנה בין מקצוע למקצוע 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? כן 5. האם מורות אוהבות אותך? תשאלי אותם חחחח 6. האם אתה מופרע? לאדעת 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? כן 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא סופרת חחח 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא מה אני פגרת?! חחח 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? מדברת כן מפטפטת לא חחחח כי אני שונאת את המילה הזאת 12. אתה מתחצף למורה? לפעמים שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? מחשב מחשב ו...מחשב 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? חוג מחשבים?! למה לשלם כסף כשיש לי בבית?! חחחח 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מגיל 8 כשקנו לי מחשב נראלי חחחחח 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? נראלי 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? פעמיים בערך 6. זה עולה כסף? האינטרנט עולה כסף...וגם החשמל חחחח 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא אבל אני יכולה לפתוח אתר הימורים ולהרוויח כסף חחח 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? תני לי לחשוב...ממממ.....אממממ....נראלי כי זה כיף חחח 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן 10. מה אנשים חושבים על זה? שאחלה לי חחחח 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? עמה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן 2. את מי אתם מעריצים? גיים בויז בעיקר 3. למה? עמה 4. פעם מגשתם אותו? לא 5. הוא מחול או מהארץ? ארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? לא 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? גיים בויז? שנה בערך 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? הדבר הראשון שמשך אותי? הקליפ אשמור את ליבי והשיר הזדמנות שניה 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? פורום 1417 עולה עולה! חחחחח חשתי במשחק כדורסל 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? מניחה שכן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? יש כמה שאוהבות אותם 12. אפשר תמונה של אותו אחד? לא
זה או זה? אבטיח או ענבים אבטיח פירותת או ירקות ירקות ברקים או רעמים ברקים אח או אחות אח מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות הרבה מתנות קטנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? לאדעת כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? מגרש ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? אף אחת הוואי או ארצות הברית? הוואי לאפה או פיתה פיתה בנים או בנות? בנים
תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? למחשב ועכשיו , השאלה הכי חשובה ; האם את/ה אוהב/ת אותי ?! נראלך?! כולך נטישה אחת גדולה מי יאהב אותךXD