יום שני ה-18/9

נכון שזאת אשמת הנהגת

אבל אני ממש שונאת אנשים שבשניה שיוצאים מהאוטו אחרי תאונה, אפילו הכי קטנה, מתחילים לצעוק ולהאשים. אפשר לבדוק נזקים ולהחליף פרטים גם ברגוע. אני לא מצדיקה התנהגות לא זהירה על הכביש, אבל כולנו אנושיים ועושים טעויות לפעמים. (וכן, ניחשתם נכון, אני סוחבת טראומה מכמעט-תאונה שבה הנהגת תקפה אותי מילולית בצורה היסטרית. היא היתה אחד האנשים הדוחים ביותר שפגשתי בחיים שלי) בכל אופן, אני שמחה שלא נפצעת בצורה חמורה יותר :]

shiran™

New member
תרגיש טוב קודם כל ../images/Emo24.gif

והיא ממש חצופה, מעצבנת ומגעילה. במקום לשאול מה שלומך ולבקש סליחה. ברברית. היא תשלם על נזק או משהו?

Infin1ty

New member
על נזק היא תשלם

אבל זה לא משנה כי היא עדיין על הכביש. היו צריכים לשלול לה את הרישיון ל 30 יום מינימום ישר ברגע שהיא פגעה בי. אם היא לא הייתה פוצעת אותי היא הייתה הורגת אותי.

עבדתי ../images/Emo4.gif

יש 3 אחראיות משמרת, היום עבדה איתי אחת שנראה שכל המטרה שלה בחיים זה להוציא לי את המיץ.. ולא שזה התפקיד שלה- אבל אין דבר. אין יותר משמרות איתה השבוע משעמם לי כל כך ! נמאס לי להעביר את הזמן בעבודה וטלויזיה... אוףף

Drorrrrrr

New member
לא יודע.

כואב לי הראש נורא ורוצים להעביר אותי מהתפקיד שאני עושה עכשיו, ואני ממש לא רוצה לעבור.

Drorrrrrr

New member
למה עם שווא או למה כמו החיה?

לָמָה? כי הם חושבים שאני טוב ובאיזהשהוא מקום חשוב יחסית צריכים אנשים.

shiran™

New member
שאלתי למה כמו החיה

למרות שרציתי לשאול גם למה עם שווא... אז עכשיו אפשר לשאול למה עם שווא או שזה חסוי?

jenngirl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif

היה יום חרא. למרות שהיה לי מצחיק,אבל הזמן לא עבר ולא הרגשתי טוב בכלל. והאחראית משמרת סתם עיכבה אותי ביציאה מהעבודה,יכולתי לצאת כמה דק' לפני כי נורא מיהרתי ואמרתי לה.אבל היא השאירה אותי|: נסעתי עם אבא וסבתא לחדש את הדרכון. מיד אח"כ הפקדתי את הצ'קים ומשכתי כסף|מרגישה בוגרת| אח"כ אבא הלך לבנק שלו,ואז הלכתי לקחת את המתנה לסבא וסבתא. ואבא לא הסכים לקנות לי כרטיסים לפסטיבל התמר:( [כי דרך אשראי זה יותר זול]אני אקנה כבר במחיר הרגיל. אה וגיליתי שביום חמישי אני צריכה להיות בעבודה ב-10 וחצי בלילה לישיבת צוות+הרמת כוסית+חלוקת מתנות לעובדים,אבל הם כנראה לא מבינים שב-22:45 עברי לידר עולה לבמה בחיפה,ואין מצב שאני מפסידה אותו. אז פשוט לא נגיד להם כלום על זהD: אללי עכשיו יש לי כסף! עוד מעט אני הולכת להפגש עם נועה ואח"כ עם חברה טובה שלי המשך ערב נעים

למעלה