יום שני ה-18/9

ממממור

New member
../images/Emo204.gif יום שני ה-18/9

אני לא מדמיינת נכון? עדיין אין שרשור? יום נפלא לכוווווווווווווולם
אני אישית עסוקה כל היום ב"סידורים"...אוי- איך אני אוהבת להגיד את זה

4LeafClover

New member
יום שני

מחר שלישי ואז רביעי ואז קוקה קולההה
עובדת מ7 וחצי בבוקר עד 3 וחצי בצהריים ואז נרדמת מצידי ל24 שעות

4LeafClover

New member
סיפור ארוך.

הייתי מספרת, אבל אין לי כוח לבכות שוב. תודה על החיבוק.

DreamS_HunteR

New member
העעעעעעעעעעע../images/Emo121.gif

הולך להיות יום ארוך. פירסט אוף אול: אני צריך לקום ב11, שזה כבר מאריך את היום בכמה שעות. ב12 יש לי תור לרופא.. אני אלך לבכות לו שכואב לי הראש כבר שבועיים בלי הפסקה, וגם הגב, ואני בטח אמציא עוד כמה דברים - אולי יירד לי הפרופיל :-| כשזה יסתיים.. יש לי כמה דברים של מועצת נוער לעשות [הנה זה חזר פתאום]. אח"כ רדיו מ4 עד 8 ואז ללכת לקניון לקנות מתנות לאנשים שחוגגים יום הולדת
ואולי גם בגדים [כי זה היה בתכנון היום ולא יצא]. יום שני שמח לכולם

m i r u s h i

New member
נמנמנמ.../images/Emo108.gif

לישון עד מאוחר D: לקום,להחליק שיער ^_^ בערב,בר מצוה לאח של חברה...יהיה נחמד :] יום נפלא

a Warming Sign

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo194.gif

אוי,היה משעשע..הלכנו לשחק סנוקר[זה ביליארד נכון?
,אני אפפעם לא יודעת].. אין ספק שמגע הקסם שלי עדיין קיים!
עד שהגענו לשם,זה מן מקום מפחיד..כמעט ברחנו.. אבל היה ממש כיף.אח"כ הלכנו לטחון בורקסים..אני לא הבהמה היחידה שרעבה בלילה
מחר...לקום מוקדם איכשהו
,לשים משהו בדואר כדי שישפצו לי את החדר, אולי ללכת לאסוף את הבקבוקי בירה של אח שלי,להתקשר שוב למודעות של העבודה בספרד ואנגליה, בצהריים לנסוע לג"ש בזמן שאמא בפילאטיס
,ולהעביר שעה[שזה כולל להחליף חולצה בחנות ולקנות מכנסיים אם הגיעה ההזמנה,לקנות דיסק מתנה..נכון שזה מעניין? יופי
] בערב כנראה שוב סנוקר,החברות התלהבו.[אני:"טוב,אנחנו חייבות לחזור לשם שוב מתישהו.." ר' וי' בפה אחד:"מחר!!!"
] אני פשוט מתה על התמונה הזאת
..האוס הוא המלך השני שלי
הפרק סיום היה אחד הגאוניים בתולדות..הטלויזיה! פשוט מעולה,ראיתי היום שוב כדי להבין יותר. ואלוהים,הזקן הזה פשוט מסוקס ברמות מטריפות.אני חשה מוזרה[דנה,לאן נעלמת?
,את מבינה אותי
]

n k

New member
אם אלה בקבוקי זכוכית (ולא פחיות או

פלסטיק), את יכולה למסור אותם למכולת הקרובה לביתך ולקבל כמה גרושים. (משהו כמו שקל לבקבוק)

a Warming Sign

New member
חס וחלילה../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

אלה בקבוקי זכוכית מכל מיני ארצות

K e R e N18

New member
אויי אני כ"כ גרועה בסנוקר../images/Emo6.gif

או ביליארד..מה שזה לא יהיה

m0sh3

New member
האוס ../images/Emo47.gif

בארה"ב כבר שודרו שני פרקים מהעונה השלישית , מסתמנת כעונה מבטיחה ..

Marble Arch

New member
בוקר טוב לכולם!

אני עוד מעט הולכת לעבודה, עד חמש. ובשש יש לי שיעור מתמטיקה עד עשר וחצי.

מה? רק יום שני?!../images/Emo180.gif

אני בעבודה עכשיו
צריכה להקליד משו לאיזה מישו
[ישלך לעזאזל גם כן הוא
] ועוד פעם בבוקר הייתי במרפאת בדיקות.. שאלתי אותה אם הם הגיעו (שאלתי כזה בשקט) ואז האהבלה צורחת, "לא, לא כולם הגיעו.. עדיין לא הגיע המשטח[עם הבלטת הח'] גרון "
איזה פאדיחות.. כל המבטים ננעצים בנו ואני מתה לברוח.. "טוב, אז ביי שיהיה לך יום טוב"
עפתי משם!! איזה חתיך ראיתי איך שיצאתייי
שכחו מזה, עכשיו אני פה
וכנראה אשתחרר מוקדם.. בואו נראה מה יש לי לעשות: (רושמת כאן כדי לא לשכוח) להתקשר לאיתי ללכת לבנק שיעור נהיגה.. ואז אני הולכת לתפוס חרופ עד הבוקר.. (ז'תומרת עד חמש בבוקר) יום שני מקסים לכולם
(איך השקעתי? הא..???
)

למעלה