יום שני ה-18/9

AndreaCorr ©

New member
אהא

סופסוף יש לי קצת זמן לשבת על המחשב.
בצהריים החזרתי את הבחור הביתה אחרי שהוא ישן כאן. אחרכך חזרתי, סדרתי קצת את הבית, והתיישבתי על המחשב. עברתי על כל הימים האחרונים שפספסתי בפורום, ולהפתעתי לא היה לי הרבה מה להשלים. אנחנו לא מה שהיינו פעם.
עוד מעט אני מקווה לסכם את תוצאות האוסקר ובערב עבודה. יומטוב!~~

shiran™

New member
למה הזמן התחיל לעבור לאט?

שיעור נהיגה כפול על הבוקר. עשיתי חניות (אז מה אם לצידיי היו גדרות ולא מכוניות אמיתיות? די הצלחתי..
) אח"כ עבודה. אני ממש עייפה כמעט נרדמתי בעמידה בעבודה. בית. האלופה. לישון.

shiran™

New member
אה בלי קשר צה"ל שלח לי אתמול

מכתב שהודיע לי שלא התקבלתי מהמיונים שעשיתי למשרד הביטחון. וואלה? לא ידעתי.. תודה :)

shiran™

New member
בקיצור

לא ידעתי = לינק להודעה שכתבתי ביום המיונים על זה שלא התקבלתי.. לא חידשו לי שום דבר חחח

Infin1ty

New member
תאונת דרכים

אני נוסע על הפאקינג מדרכה !@>#<?!@><?#>!@<??#>!<@?>#?<!@>?< וגם שם רוצים להרוג אותי!?

Gal isr

New member
ארז הכל בסדר איתך? האופניים?

מטורפים הנהגים היום :/ כולם :/

Infin1ty

New member
אם אני כותב כאן אני בסדר

יחסית, קיבלתי מכות יבשות, בבוקר בזמן התאונה לא כאב לי כלום מלבד קצת ברגל מהמכה, כאב ראש קל וכאב גב (בצילום שעשיתי נראה שהכל במקום). עכשיו התחיל לכאוב לי הצוואר ובחיבור של שורש כף היד והרגל. האופניים די גמורות, השילדה קיבלה את רוב המכה (אומנם לא נשברה), כנראה סדוקה. מה שהכי עיצבן אותי זו הנהגת המטומטמת, שהיא העיפה אותי התחלתי לצעוק עליה כי הייתי ממש עצבני, אז היא אמרה לי ברוב חוצפתה "מי חינך אותך? יש לך מזל שאתה יכול לקום על הרגליים ושלא הרגתי אותך". ממש תודה שלא הרגת אותי.

K e R e N18

New member
../images/Emo24.gif

באמת פוסטמה! אבל שלא תחשוב שזה רק בגלל שהיא בת..
תרגיש טוב!!

m i r u s h i

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

במקומך הייתי חובטת בה בעזרת האופניים שהיא הרסה. P: מטומטמת. תרגיש טוב

onix 88

New member
=/ איך זה קרה?

הרי כמו שאתה אומר רכבת על המדרכה? אנשים כמוה צריכים לרסן איכשהו.. מקווה שהכל בסדר!

Infin1ty

New member
לפי מה שהבנתי לאן שהיא פנתה יש

חנייה על החולות שם (חול מהודק), באותה זמן שעברתי על המדרכה היה פקק די גדול באיזור ולכן כנראה היא מהירה לאנשהוא (הרי זה היה חשוב לקחת את הפניה מהר בלי להסתכל, הרי חיי אדם פחות חשובים מעבודה למשל), היא פשוט לקחה תפניה בלי להסתכל, בלי לאותת בלי כלום, לרגע ראיתי אותה על הכביש ושניה אחר"כ ראיתי אותה פוגעת בי, שהיא העיפה אותי והייתי באוויר כבר חשבתי שהנה זהו משהו כבר הולך להשבר, אבל היה לי מזל גדול. הכאבים החלו רק עכשיו, כואב קצת בצוואר, בחיבור של שורש כף היד והרגל, קצת בגב, מקווה שיעבור, אם לא יעבור עד מחר בבוקר אז אני אלך למיון שוב. הדבר שהכי הרגיז אותי שאולי היא עשתה לא בכוונה אבל אחר"כ שיחק ל"טובתה" (לא כל כך יעזור לה כי המקום שלה לא אמור להיות על המדרכה אלא על הכביש) זה שאחרי שהיא פגעה בי היא הזיזה את הרכב קצת קדימה והפעילה אורות איתות כפולים, אולי בכוונה אולי לא בכוונה (כדי לא ליצור פקק), אבל מה שהיא עשתה זה עבירה פלילית. כשבא השוטר ושאל אם הכל במקום כמו שקרה בתאונה היא ענתה שכן, וככה גם היא הצליחה להגיד שזה אשמתי שלא ראיתי אותה על המדרכה ושהיא הייתה על המדרכה הרבה לפני שאני עברתי ואני נתקעתי בה, בנוסף היא גם אמרה שהיא אותתה (מה שבעצם לא נכון) והיא עוד אמרה לו שאין איתות כי היא שמה אורות מהבהבים בגלל התנועה. כמובן שאני יכול תוך שניה להוכיח שהיא משקרת, אם רק תראו תסתכלו שיש חתיכת אספלט חתוכה ויש שם חול, אני נסעתי באותו רגע בצד הכי שמאלי (ימני בתמונה) של האספלט כדי לא לעלות על החול ואז היא בעצם עלתה על המדרכה והעיפה אותי, אפשר גם לראות את המיקום של האופניים היחסי. גם נודע לי אחר"כ שהיא שוטרת בעצמה, מה שמוכיח למה חיכיתי איזה 15-20 דקות לבוחן תנועה שלבסוף החליט להודיע שלא יגיע. אם לא היה מגיע לשם חבר ומרגיע אותי אז בטוח הייתי שובר עליה תאופניים אבל נרגעתי קצת.

למעלה