יפתח הוא הצדק!

GIANTG

New member
אם אורחחחטיק מונקייס יצטרפו יכול להיות שאני

יהיה שם. אם הם באים, יש לי לפחות חבר שיצטרף אליי. לאורנג', תלוי איזה להקות יתאחדו יחד כדי לנסות לגרום לי להרגיש פנאן. אבל שניהם דיי תלויים בכמה הכל יעלה...

LPMCR

New member
כמה אתה מעריך שזה יעלה? :S

10 להקות ובכלל אם הן מחו"ל?

SuperTom

New member
האמת, לא נשמע מעניין במיוחד

פסטיבל של להקות MTV2 לא נשמע לי כמו משהו שאני אטרח ללכת אליו...ואני בספק אם להקה אחת שאני מחבב תגיע לאחד מהפסטיבלים האלו. שמעתי על הפסטיבל בפארק הירקון לפני כמה חודשים מאנשים מהברנז'ה (LOL), אבל הלהקות שהם מתכוונים להביא, רחוק מלהיות הטעם שלי... pretty boring.

SuperTom

New member
כל להקות ה-The האלו

שמתחלפות כל שבוע ב-M2, אף פעם לא הצלחתי להתחבר למוזיקה הזאת. ובשני בטח להקות אימו ופאנק שאני עוד יותר לא מחבב, ככה שאם לא יקרה משהו מפתיע אין לי הרבה מה לחפש שם, בטח שעם כל האמנים הישראלים שיצורפו (וכן, קראתי את החפירות שלכם כאן...עדיין אין לי מה לחפש בפסטיבלים כאלה).

sapir lee

New member
כנראה שזה באמת הכיוון...

בעע, האמרגן אמר שהוא הולך על כיוון "אלטרנטיבי" שכזה אם כבר עושים פסטיבל שישקיעו! חח

LPMCR

New member
נו טוב המטרה שלהם זה להרוויח

לאו דווקא להביא להקות טובות

pookacha1

New member
../images/Emo85.gif הם לא ירוויחו יותר אם הם יביאו

להקות שוות................? *דאמ יש לי איזה מעופף בחדר שאני לא מצחילה לתפוס

LPMCR

New member
לאXD משום שפריאקצות אוהבות מיינסטרים

ולאו דווקא להקות טובות XD בקשר למעופף O: חכי שהוא ירד למסך כי שם יש אור ואז תופסים אותו בקלות XD

pookacha1

New member
../images/Emo85.gif תפסתי את הנביילה רק עכשיו.....

איזה פיצוץ דפקתי לו עם המגבת

GIANTG

New member
אולי יש אנשים שאוהבים את המוזיקה הזאת?

בתקופה האחרונה מתוכננים המון הופעות גדולות בארץ. ג'טרו טול, טורי אמוס, פלאסיבו, מיוז, אוונסנס, צ'יק קוריאה, שון פול, מגדת', נייטוויש ושאר ירקות. לא יודע מה איתך, אבל לרוב האמנים פה, אני קורא אמנים גדולים ויש גם כמה אגדות. ותאמינו לי, שרוב ההופעות האלה הולכות להיות מלאות בעיקר באנשים מבוגרים שכבר שמעו דבר אחד או שתיים בחיים שלהם ולא "פריקאצות". והלהקות שבאות, הן להקות שזכו להצלחה שלהן בזכות ולא בחסד.

LPMCR

New member
כה אני יודעת :) גמאני מחשיבה חלק מהלהקות שם ל

להקות גדולות... אבל בתכלס זה נראה לי הכי הגיוני שלא יביאו משהו נורמלי :S

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif רק אותי מצחיק

שמתוך כול הרשימה האפלה והכבדה מציץ לו שון פול?

GIANTG

New member
טורי אמוס, ג'טרו טול וצ'יק קוריאה זה כבד?

הצצתי בכמה הופעות שאני יודע שאמורות להיות בתקופה הקרובה. הוא חלק.

Punkd1

New member
פלאסיבו ומיוז לא מספיק מעניין? חחחח

שתיהן להקות מצוינות !! במיוחד מיוז אומרים שההופעות שלהם זה פשוט דבר בלתי נשכח . ולהקות אימו זה גועל נפש חחחח חוץ מ30 שניות למאדים אבל מה לעשות זאת האופנה עכשיו כמו שפעם היה הנו מטאל ...

למעלה