יפתח הוא הצדק!

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif יפתח הוא הצדק!

ידיעות אחרונות ופורום MTV2 באו עם ידיעה מרעישה וחסרת תקדים: ב30 לספטמבר עד ה2 אוקטובר יערך ממש כאן בפארק הירקון פסטיבל הכולל, לפי המקורות, 10 להקות. בינתיים מי שחתומים כבר לכל העסק הם פלסיבו מיוז ודה רפטצ'ר, מה שאומר שיש עוד 7 להקות. מי ה7 להקות שאתם תרצו שיבואו לפסטיבל? מי ה7 להקות שאתם חושבים שהמארגנים יביאו לפסטיבל? בין יולי אוגוסט ספטמבר אמוך להתקיים oreng day שאמור להביא 5 להקות. שוב.. מי ה5 להקות שאתם רוצים שיבואו? מי ה5 להקות שאתם חושבים שהמארגנים יביאו?

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif טרלהלהלהלה

7 שאני רוצה: -לינקין. -NOFX. -רייזורלייט. -אינקיובס. -בלוק פארטי. -MCR -קומבאק קיד. 7 שהם כנראה יבאו: -טאקינג באק סנדי. -רייזורלייט. -דפש מוד XD -פאניק. -פולאאולטבוי. -MCR. -NOFX. 5 נו תבחרו חמש מתוך הרשימה שאני רוצה. 5 בטח כמה אמנים יונים ולהקות פול קלור או מובי או משו חחח XD. נראה לי אבל אם יציאו לאינקיובס שוב, הם יבואו.

LPMCR

New member
XD אמממ...

ידיעות אחרונות ופורום MTV2 באו עם ידיעה מרעישה וחסרת תקדים: ב30 לספטמבר עד ה2 אוקטובר יערך ממש כאן בפארק הירקון פסטיבל הכולל, לפי המקורות, 10 להקות. בינתיים מי שחתומים כבר לכל העסק הם פלסיבו מיוז ודה רפטצ'ר, מה שאומר שיש עוד 7 להקות. מי ה7 להקות שאתם תרצו שיבואו לפסטיבל? LP + fort minor נו יאללה אם מביאים את LP זה לא נורא לסחוב עוד כמה ראפרים [בעצם אפילו אותם לא צריךמספיק את מייק]XD MCR stone temple pilots bullet fot my valentine megadeath למרות שהם גמככה באים.. 30stm pantera [אני מהמרת שעוד 5 דקות מתי שאני ישלח את זה אני יתחרט על הסדר הזה XD] מי ה7 להקות שאתם חושבים שהמארגנים יביאו לפסטיבל? נה, בטח כל המיינסטרים שלהם :\ כמו FOB , TH, אולי את MCR הם כן יביאו :), אמממ.. נו קיצר תפתחו גלגלצ ותדעו בין יולי אוגוסט ספטמבר אמוך להתקיים oreng day שאמור להביא 5 להקות. שוב.. מי ה5 להקות שאתם רוצים שיבואו? מה זה כמעט לא הצלחתי לצמצם ל 7 עכשיו ל 5 O: אוי ואבוי! נו טוב אמממ: LP+ FM MCR STONE TEMPLE PILOTES 30STM מי ה5 להקות שאתם חושבים שהמארגנים יביאו? אממ אנלא יודעת איזה סגנון מוזיקה הם מתכוונים להביא שם?

pookacha1

New member
../images/Emo85.gif כן... לא חבל??? =(

גיטריסט מדהים!!!!!! עוד זה שירה בוא עשה את זה כי הוא חולה על פנטרה

LPMCR

New member
אז מה?

אני עדיין רוצה לראות אותם בלייב איתו או בלעדיו :\ !! יעשו איחוד מרגש בישראל [כן בטח]

GIANTG

New member
ירו בדימבאג בגלל שהיו דיבורים על זה

שהוא עוזב את פאנטרה והם התפרקו בגלל הרכב צד שהיה לו. לא הייתי רוצה שהם יבואו... לפי מה שהבנתי, הקרחת את הסולן היא לא סתם. הוא סקינהד.

Jo MilleR

New member
וואי אהמ אז ככה

7 להקות שהייתי רוצה שיביאו לפסטיבל: MCR LP 30STM FOB BILLY TALENT MADINA LAKE ARCTIC MONKEYS 7 להקות שכנראה יביאו: כמו ש LPMCR אמרה בטח את כל המיינסטרים 5להקות שהייתי רוצה שיביאו לאורנג' דיי: MCR LP 30STM FOB BILLY TALENT 5 להקות שהם בטח יביאו לשם: בטח תהיה להקה אחת טובה וכל השאר מעפנות שלא שמענו עליהם בחיים נראה לי אבל אם זה בתאריכים האלה אין מצב לקבל את הלהקות שאני רוצה כי רובם עושים את פרוג'קט רבולושן שאלה מזה אורנג' דיי???

LPMCR

New member
אממ כעקרון אורנג' דיי זה יום רביעי

שאז אורנג' עושים מבצעים וכל מיני [כבר הפסקתי לעקוב למרות שאני באורנג'] אז כנראה שהם מביאים להקות כחלק מההטבות או משהו כזה לא יודעת O:

GIANTG

New member
לא רוצה לבאס, כן...

Muse, Placebo, The Rapture, היהודים, ברי סחרוף, שוטי הנבואה, אסף אמדורסקי [ אלה האמנים שבנתיים בתכנון של ההופעה הזאת. יותר מסביר להניח ששאר האמנים יהיו ישראלים. אני מפחד לגלות כמה זה יעלה... אם אני שם, בעיקר בגלל פלאסיבו...

LPMCR

New member
אוי ווי! אבל ה 10 לא אמורות להיות לועזיות?!

נו באמת אז מה זה שווה? O:

LPMCR

New member
אממ אני מכירה מה שנתנו לי לשמוע..

אבל אני מעדיפה את הלועזית נראה לי
יש לך מוזיקה ישראלית טובה להמליץ לי?

GIANTG

New member
כל המוזיקה הישראלית שיש לי להמליץ עליה...

אינפקציה אביב גפן אביתר בנאי אהוד בנאי איפה הילד אלג'יר אפרת גוש אריק איינשטיין אריק ברמן בוטן מתוק בקרקס ברי סחרוף דניאל סלומון הג'ירפות הדג נחש היהודים התפוחים התקווה 6 יהודה פוליקר יוני בלוך ירמי קפלן כנסיית השכל מאיר אריאל מאיר בנאי מוניקה סקס מוקי מטרופולין מרסדס בנד משינה נקמת הטרקטור עברי לידר עמיר לב Funk'n'stein פורטיסחרוף רוקפור שבק ס' שוטי הנבואה שלום חנוך תיסלם תומר יוסף יש עוד כ"כ הרבה שאני לא מכיר. זה רק על קצה המזלג...

LPMCR

New member
../images/Emo12.gif וזה כל כך מעט :)

וואוו אתה מכיר הרבה O: איזה מהם אתה הכי אוהב?

GIANTG

New member
...

אריק ברמן, אלג'יר, עמיר לב, עברי לידר, הדג נחש, מוקי, שבק ס', כנסיית השכל, אביתר בנאי, אפרת גוש ואיפה הילד. אני מקשיב להם המון.

למעלה