טרלהלהלה.

Aline In Chains

New member
../images/Emo203.gifטרלהלהלה.

כללי: *שם: *זכר/נקבה: *גיל: *גובה: *משקל: *מידת נעליים: כמה סוכר בקפה/תה? * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? * מהו מספר המזל שלכם? * כמה חברים טובים יש לכם?
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? * מי הזמר המועדף עליך? * מי הזמרת המועדפת עליך? * מי הלהקה המועדפת עליך? * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? * מה השיר המועדף עליך בכלל? * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?
זה או זה: * סופגניה או לביבה? * ספגטי או מקרוני? * גלידה או ארטיק? * מגנום או מגנום לבן? * תותים או דובדבנים? * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? * בשר או עוף? * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? * אורז או פתיתים? * מלווח או ג'חנון? * חמאה או גבינה? * סלט ירקות או סלט פירות? * מסטיק או סוכריה על מקל? * רוק או פופ? * רוק כבד או רוק רגיל? * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? * המומינים או דרדסים? * טלנבלות או מדע בדיוני? * בידור או דרמה? * אמטיוי או וי אייג' ואן? * הוט או יס? * האלופה או השיר שלנו?
האם אי פעם: * שברת פעם שן? * עשית טיפול שיניים? * הקאת במקום ציבורי? * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? * טעמת קליק XL? אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? * רצית שיהיה לך זנב? * ראית סרט כחול? * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? * בלעת כפתור? * תיקנת מורה על שגיאה? * נתקעת במגלשה? * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? * התאהב פעם במורה? * באבא\\אמא של חבר\\ה? * בדמות מספר\\סרט? * במישהו מאותו מין? * חווית אהבה חד צדדית?
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? * ואחת אהובה שפשטה רגל? * צבע שיש לכם סלידה ממנו: * יש לך חיית מחמד? *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) * הורים גרושים? * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? * חוטיני זה סקסי? כן\\לא * מה סקסי בעיניך? * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? * זכית בהגרלה כלשהי? * שומע עכשו מוסיקה? * היום שצריך למחוק מהשבוע- * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?
עכשיו: * צריך לשירותים? * מלטף חיה? * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? * על מי אתה חושב עכשו? * מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?

gurke

New member
חחחח את כבר אפילו לא רושמת "שאלון" ../images/Emo6.gif

טוב שיהיה, כאילו מישהו יקרא את זה
כללי:
*שם: גור *זכר/נקבה: זכר *גיל:16 *גובה: לא יודע *משקל: לא יודע, ועדיף ככה, בטח איזה מאה
(מכל השרירים
) *מידת נעליים: 47 כמה סוכר בקפה/תה? 2 סוכר, תודה רבה. אה ותה, בבקשה. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 8
* מהו מספר המזל שלכם? אין לי
* כמה חברים טובים יש לכם? 3 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? פרוגרסיב
* מי הזמר המועדף עליך? מיקאל אקרפלדט\ג'יימס לאברי * מי הזמרת המועדפת עליך? ביורק..יש לה פשוט קול מדהים
אה וגם לאברי נכנס פה
* מי הלהקה המועדפת עליך? דרים ת'יאטר או אופת', לא יודע * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? הסימפוניה החמישית של בטהובן. * מה השיר המועדף עליך בכלל? לא יודע
* איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מוזיקה שלא משקיעים בה...שסתם עושים אותה בלי לחשוב. היא יכולה להיות בכל סגנון, אין סגנון מסויים שאני לא סובל * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? |סופר| המממ.. 25! * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין לי צרובים, יש לי על המחשב 14 ג'יגה של מוזיקה זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה! * ספגטי או מקרוני? ספגטיי * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן
* תותים או דובדבנים? תותים!! * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה
* בשר או עוף? בשר! * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה!! * אורז או פתיתים? פתיתים
* מלווח או ג'חנון? ג'חנון!! המאכל-בוקר הטוב עלי-אדמות. * חמאה או גבינה? חחחח מה הקשר בינייהם? * סלט ירקות או סלט פירות? שניהם יחדיו
* מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? ... * רוק כבד או רוק רגיל? ... * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית.. * המומינים או דרדסים? לא ולא
* טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני.. * בידור או דרמה? בידור
* אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV, רק בגלל הפרסומות האדירות שלהם
* הוט או יס? יס! * האלופה או השיר שלנו? לא ראיתי אף אחת מהן האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא
* עשית טיפול שיניים? אהא * הקאת במקום ציבורי? לא * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחחחחח מה? XD * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן, להעיף את המחנכת בכיתה ה' XD היינו כל כך מגניבים * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כה..
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן, להרבה דברים..נגיד, הנסיעה לאלפים. ההופעה של אופת'. עוד מלא.. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא עישנתי אף פעם. * טעמת קליק XL? חחחחח כן.. אם כן,מהו המועדף עלייך? לא יודע, לא ידעתי שיש כמה
* פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא
* יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? כן.. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחחחחחח * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן.. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? בטח * רצית שיהיה לך זנב? חחחחחח * ראית סרט כחול? אפשר שלא? עכשיו אפילו כל ערוץ בטלוויזיה מלא בקטעים פורנוגרפיים
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא חחחח * בלעת כפתור?לא
* תיקנת מורה על שגיאה? כן.. * נתקעת במגלשה? חחחח כן.. * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא, אבל אני עדיין ממש אוהב שם מסויים בגלל מישהי.. * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? חחחחחח לא... * בדמות מספר\\סרט? לא, לא בדמות. * במישהו מאותו מין? לא
* חווית אהבה חד צדדית? ועוד איך.. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? אני זוכר שהיה משהו אבל לא זוכר מה! * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כל חנות שיש בה מוצרים של אפל
* ואחת אהובה שפשטה רגל? לא חושב... * צבע שיש לכם סלידה ממנו: צהוב |בעעע| * יש לך חיית מחמד? בטח, הכלב שלי, ג'ס
ועוד כלבה (סמי) וחתולה (טופי) *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא ממש.. * הורים גרושים? אהא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן חחח הגיטרה * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך (מאד)..וחוסר במה. אני יודע שזה מוזר, אבל אם אין במה הרבה יותר קשה לי להופיע מאשר אם יש אפילו אחת קטנה. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לפעמים.. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא על בנות כן, על בנים לא
* מה סקסי בעיניך? טליה! * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? חחחחחחח כל מני.. * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? שיער, עיניים וטליה
* זכית בהגרלה כלשהי? אני אוהב לחשוב שכל אחד זכה בהגרלה כשנולד כבן אדם ולא נגיד כ..מפתח. למרות שזה היה יכול להיות מעניין להיות מפתח
* שומע עכשו מוסיקה? כה * היום שצריך למחוק מהשבוע- לתמיד? אין כזה..כל יום הוא מיוחד. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? ממש לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? מאד
עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? ג'סי
* חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? קנקן?
* על מי אתה חושב עכשו? על קלי, כי אני מדבר איתה במסן
* מה אתה חושב על אותו אדם? היא חמודה בהחלט
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן, ללמוד
מישהו באמת קרא?

Aline In Chains

New member
חחח כי כל הפורום מלא ב"שאלון","שאלון","שאלון"

אז החלטתי לגוון
ואתה עדיין עם הטליה חחחחחחח:)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתם קוראים לצמיגים שבצד טליה ושניצל? XDDDD

Snow fairy

New member
טליה זה לא הצמיגים:]

טליה זה הקימור של המותן [גזרת שעון חול מה שנקרא
]

P i x i e s

New member
שנייה, שנייה

אתה אומר שכל ערוץ בטלוויזיה מלא בקטעים פורנוגרפיים וזה מטריד אותך? אתה לא צריך להיות שמח?

gurke

New member
למה שאני אהיה שמח מזה?

זה מוריד לגמרי מהערך של הדבר האמיתי.. ואז לא מבינים למה ילדות בגיל 12 הולכות ועושות סקס עם כל אחד שהן פוגשות.

gurke

New member
זה לא הקטע המצחיק XD

עכשיו בגיל הזה זה עוד פורפורציונאלי, אבל בכיתה ח' הייתי נמוך מעכשיו בערך ב35-40 סמ' (אני לא מגזים, תשאלו את החברה מהכיתה שלי), אפילו יותר והיה לי מידה 46! הרגל שלי הייתה יותר ארוכה ממני

למעלה