ה"י 24-8

חבל שלא שאלתי אותך../images/Emo6.gif

כבר מלא זמן יש לי אחד כזה למכור ולא ידעתי בכמה

מ י ל ר

New member
מזל טוב אחי!

חבל שאנחנו לא מתאמנים ביחד, אולי אני לא לוחם עוצמתי כמו ליאור אבל אני לא רע בכלל, 6k מכה בקרח... והורג 6 במכה, קוסם קרח זה אדיר.

../images/Emo209.gif45 D:

מטרה: לעלות כל יום רמה לפני החזרה לפנימייה, לא כולל יום חמישי שבו אני בכנס D::::: חורשת עכשיו על המו לאנג דוג'ו, ובמקרה נתקלתי ביאיר P: ד"א, אם אני לוקחת חגורה, אז התוצאה מתאפסת לי? ואו אני כל כך גאה בעצמי, כשחזרתי לשחק לא חשבתי שאגיע מעבר לרמה 20

yonVata

New member
מזל טוב ../images/Emo9.gif

וכמו שמיקי אמרה, המספרים לא מתאפסים, אלא אם את רוצה לקבל חגורה נוספת, ואז את צריכה לאפס את המספרים ולהתחיל לספור מחדש...

ווינגז

New member
מזל טוב שוב ../images/Emo24.gif

מה שכיף ברמות האלו זה שמלא דברים משתנים כל פעם שעולים רמה, זה עוד בשלב שיש מלא מפות רלוונטיות ומלא קווסטים וכאלה.

Hasselblad

New member
מזל טוב אנה!

וכמו שמיקי אמרה זה לא מתאפס זה ממש לצבור לך נקודות מאותה נקודה שהייתה קודם.

GינGית

New member
לי לא הייתה התקדמות אני שונאת את ההתחלה אחרי

שעולים רמה, צריך לתפוס שבונג כדי שזה יתחיל לזוז הבן שלי בן בשמונה וחצי לימד אותי דבר חמוד במייפל עומדים מאחורי משהו לוחצים עם העכבר הימני ובסוף יש FOLLOW, לוחצים על זה ואז כאילו אתם מחוברים מה שהוא עושה גם אתה עושה בלי שאתה נוגע במיקלדת. אפילו משימת קפיצות, עשינו ביחד בהנסיס את המשימה של החיות כשהוא עושה את כל הקפיצות ואני מחוברת עליו. נראה לי שאפשר לעשות ככה גם את הקפיצות במשימה של הזאקום אחרי זה סמדר אני עשינו את זה ביחד והיה משעשע מאוד שתי בחורות הם הם לא צעירות מתנהגות כמו שתי ילדות קטנות משעמם כבר אמרתי

Hasselblad

New member
מיקי משום מה יש לי הרגשה כזאת

שאיתך לא באמת משעמם אף פעם
דיי לאיקון שלי כבר כואבות הפנים מרוב צחוק

GינGית

New member
כשאני במשחק אני מאוד רצינית אני לא מסוגלת

גם לנסות לשרוד וגם לכתוב ועוד באנגלית אני פשוט לא מבינה איך סמדר עושה את זה ועוד במפה "שאני אוהבת" עם מלא סגולים, היא הורגת את ה-BF מסבירה לאנשים איך להגיע ובמחשב נוסף מביאה איזה מיולית שלה והכל ביחד, הורגת אותו ומשאירה אותי עם כל הסגולים כותבת לי משהו ואני שם נלחמת על חיי והיא מצפה שאני אכתוב? לפעמים אני מנסה ו.... אני מתה, מה נשאר לי לכתוב מתתי :(

deisy

New member
זה מזכיר לי אותי...

רק שאת מסבירה את זה הרבה יותר יפה!

Hasselblad

New member
אני במשחק

יותר דומה לסמדר... מדברת בכל צאט אפשרי במקביל ועוד נלחמת במפלצות מסביב. מי טוב שאת פה! אני לא מפסיקה לצחוק

ווינגז

New member
זה סוג של מולטי-טסקינג.

גם אני הרבה פעמים הייתי מסוגלת לדבר ולהרוג פחות או יותר במקביל (אומנם לא במפות האלו, אבל בדברים שהתאימו לרמה שלי), אבל נראה לי שכמו שסיון ציינה לאחרונה - היכולת שלי לעשות כמה דברים במקביל מתדרדרת.

תפסיק להגדיל את הפער../images/Emo46.gif

סתם
מזל טוב, אוטוטו אתה כבר עבודה רביעית

yonVata

New member
את מחזירה לי?

עלזה ששרשרתי אליך במקום לליאת?
אגב, מסתבר שהן לא יכולות לשרשר אותך נכון אלא אם את לא משורשרת בכלל באשכול, המקס שהן יכולות זה למחוק אותך ושתכתבי מחדש :|

למעלה