ה"י 24-8

yonVata

New member
את סתם נודניקית...

כבר 10 פעמים אמרתי לך שאני אעזור לך... אבל בכל פעם משהו קורה....

yonVata

New member
רמה 102

טוב, גלפורה מין הסתם... עליתי 50%, השגתי ETERNAL BULLET - למישהו יש מושג אם זה שווה משהו?... בגדול זהו...
יאללה, עוד 18 רמות

yonVata

New member
תודה ../images/Emo9.gif

וכן, בקצב הזה עוד אוק' אני אהיה עבודה 4

GינGית

New member
וואו יון התחלת להרביץ רמות בקצב

אתמול או שלשום השתעממתי (מה שקורה לי הרבה בזמן האחרון) והלכתי לגלופ וזה כבר לא זה
האחוזים בקושי זזו

yonVata

New member
כן,

הדאבלים של הDB מאוד עזרו לזה, אבל גם בד"כ שאני מתאמן אני מתאמן עם ליאור, ואז אנחנו משתמשים בשעה דאבל פארטי של רפס... אז לא עשיתי אתזה כבר הרבה זמן, אבל בעיקרון זה אמור לצאת לי משו כמו 70-80% בשעה לדעתי.... אגב, כן, הגלפורה לא מאוד אקטואלי בשבילך כבר
אלא אם כן את רוצה לעשות למישהו ליצ' שם... מה שכן אני מוכרח להגיד שאחרי אימונים אינטנסיבים בגלפורה אני ממש מתבאס מכל הבישופים האלה!... באים, מKSים לך את החיים, גונבים לך את הערוץ בשביל למכור ליצ' למישהו... סתם קקות! זהו, אני מגיע לרמה 119, ו99% ופורש מהפריסט רק בשביל לא להיות בישוף!

GינGית

New member
ועוד משהו, הבטחתי לעצמי לחזור לגאלופ ברמה

גבוהה ולהראות לכל הבישופים שם מאיפה הדג מש@#& עוד לא עשיתי את זה כי אני בישוף טוב
אבל כשיקפוץ לי הפיוז אז .....

מ י ל ר

New member
שלי יהיה בליזרד

אני אלך להרוס לכולם את המפה, שה שאין לי גנסיס זה לא אומר שלא יהיה לי את הכוח להרוס ל-db התחתים האלה שלא מוכנים לעשות איתי פארטי כי אני ״איטי״ מידי לטעמם. נראה מי יהיה איתי שמוריד 15 במכה.

yonVata

New member
../images/Emo6.gif

אתמול שאלתי איזה DB אם הוא רוצה פארטי והוא סרב בחוסר נימוס, ואז אחרי שהוא קלט שאני פריסט הוא רדף אחרי בשביל לצרף אותי
אגב אסף, העניין הוא שבעיקרון ההתקפה שלי דיי זהה לשלך מבחינת מס' מפלצות שאני הורג, דמג' ופלטפורמות, וליאור יכול להרוג גם למעלה... שזה מה שמעלה לי את הספון בקומה שלי
מה שכן אם מתאמנים כמה אנשים במפה אז זה סבבה לי

../images/Emo209.gifמזל טוב D:

וזה רק אני או שבתמונה יצא לך פרצוף מחוץ? XDDD ולא רוצה להישמע נובית (מה לעשות, כולה 45) אבל מהזה ליצ'? ם:

yonVata

New member
הפרצוף לא מחוץ...

פשוט בדיוק קיבלתי מכות
.... בנוגע לשאלה שלך, ליצ' (leech=עלוקה) זה כשחקן אחד מקבל אקספי על-ידי שחקן ברמה גבוהה יותר שהורג בשבילו... לדוגמא בגלפורה: כבישוף את יכולה למכור ליצ', להיות בפארטי עם השחקן שאת מוכרת לו, להרוג את המפלצות בזמן שהשחקן לא נמצא ליד המחשב, והוא מקבל 20% מהאקספי הכללי על כל מפלצת שאת הורגת.... מקווה שהסברתי כראוי, אם לא אסביר מחר... אני חוזר לישון! ליל"ט

Hasselblad

New member
מותק

תתחילי לזוז גוגל - טכנאי מחשב - טלפון - תיקון - מייפל יאללה

למעלה