מעב"ר

ש נ י ס

New member
את יודעת מה אני חושבת:

פשוט
וניראה לי שאני מתחילה להיות דרסג'ניקית...פפ... קפיצות ואני זה דבר שפשוט לא הולך!
לאב יה
ואני כבר חייבת לדבר איתך!!

מממ....

היה פשוט שיעור מעולה.. ואני מאוהבת בזיילי!!! בהתחלה עבדנו על מעברים מהליכה לקטנר וכאלה שטויות ואז עשינו פלייצ'יינ'ים והיה מושלם.. הוא הלך פשוט מעולה.. ושוב.. אני מאוהבת בזיילי!!!!

S H I L G I

New member
איזה הזוי...

רכבתי על פאלקור...אז לרקע אני אספר שרכבתי עליו כשהייתי קטנה כאילו ברכיבות הראשונות שלי...וגם לפני 3 שנים כזה..בקיצור מסתבר שלפני שנה היה לו סרטן בעין אז הוציאו לו את העין בקיצור רכבתי על סוס עם עין אחת..ג'יזס.. אבל הוא גיבור כזה..מתוקי בקיצור עבדנו בעיקר על מעברים וזה...וריקי אמרה שאני רוכבת ממש טוב ויהיה ממש חבל אם אני לא אשקיע בזה רק בגלל המרחק.."מרחק זה לא תירוץ" בקיצור קצת מבולבלת אבל בינתיים נחמד לי והיום בבוקר באתי לחווה הייתי קצת...וזהו ביום שישי אני גם ארכב בבוקר נראה לי.. וזהו מגניב לי בינתיים
[חוץ מהתכנונים הארוכי-טווח שלי שקצת קשה לתכנן לא רק בגלל המצב הבטחוני אלא גם בגלל המצב הכלכלי והמבין יבין...] מקווה שיירגע המצב...

דרסאז'../images/Emo3.gif

לא היה לי שיעור דרסאז' איזה 3 חודשים!! כל פעם תכננתי ולא יצא חחח קיצור עבדנו כל הזמן שירד מהיד שילך שווה, שיחזיק את עצמו ולא שאני אחזיק אותו..שיהיה משקל שווה על שתי הידיים (יש לו נטיה ליפול פנימה ולתפוס את החיצונית)... היה חםםםם ואחרי חצי שעה בערך הוא כבר היה סחוטטט כי הוא בקושי עובד לצערי=\\\ פףף... אבל הלך טוב, תמי אמרה שהוצאתי ממנו הרבה יותר ממה שהיא ציפתה ושהוא עבד טוב בסוף ושרכבתי ממש טוב... עכשיו צריך לעבוד בעיקר על הרגל שתשתחרר עוד קצת..בסוף דווקא היה טוב

למעלה