מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה צריך בכלל?

SkAzi w

New member
מזמן לא כתבתי ...

אז היה לי שיעורי קפיצות יום חמישי עם מונקו כשירדתי היה איחור ענקי אז היה לי הרבה זמן לחמם אותה בהתחלה היא הייתה נורא כבדה על היד ובסוף היא הייתה ממש קלילה ונעימה התחלנו לקפוץ ועשינו תרגיל כזה באים לאפרייט ואז מעגל ימינה קופצים מעגל שמאלה קפיצה מעגל ימינה בצורת שמונה כזאת והיה ממש טוב... היא קפצה טוב והיו לי רק 4 סירובים ואז היה איזה 10 דקות שעשינו את התרגיל הזה ברצף בלי סרובים מעגיל טובים קצב טוב הכל טוב ואז נועם אומר לי טוב עוד פעם אחת וזהו ודווקא בפעם האחרונה קמתי לפניה והיא עצרה אז נפלתי ...
ואז עשינו את זה עוד פעם והיא קפצה טוב ואז סיימנו את השיעור עם טרוט משוחרר בקיצור ממש מרוצה מעצמי שהצלחתי לקפוץ איתה

Ontario R Z Y H

New member
את עושה עליה פנסיון!?+המעבר (בערך)

אמממ היום רכבתי על החאתייייך איזה כיףףףף הוא היה כזה פשושי.... עשינו עבודה קלילה, כי היה 30 מעלות... איףףף וגם היה לי את האוכף קפיצות הפנטסטי והמאוד נוח שלי (או שלאאאאאאאאאא) אבל מחר בעקרון ישלי שיעור.... אם אני אצליח להירדםםם (כמה שאני שונאת ג'ט לג!) עם האוכף החדש והחאתיך שלייייייייייייייייייייי באלי באלי באליייייייייייייייייייייייייייייייייי אה וזה רומיאו המהמם שרכבתי גם עליו בארה"ב! אין, לרכב על 4-6 סוסים ביום זה תענוווג של החייםםםםםםםםםםם

cowgirl Ms

New member
תמונה חמודה ../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif

לא הולכת לרכב, כל המצב בטחוני פשוט מלחיץ אותי. מעדיפה להיות קרובה לבית.

WOW ../images/Emo3.gif

היה שיעור דראסז' מצויין ! בהתחלה עבדנו על מעברים, שינויי כיוון וקצב תוך שמירה על שיווי המשקל שלו, הוא פשוט היה כל כך קשוב, לא הייתי צריכה להשתמש ביד, רק בישיבה וזה היה כל כך כיף
אחר כך עבדנו במעגלים, גם, שיווי משקל, הארכות צעד, עשינו שבלולים כאלה, להוציא אותו החוצה ולהכניס, והכל כמובן עם כל הגוף ובשיווי משקל. בסוף עבדנו על מעברים מדויקים לקאנטר וההיפך. הוא עשה את הכל לפי הספר, מאוד מדויק וכמעט לא הייתי צריכה לבקש עם החיצונית, רק לישר מידי פעם.
פשוט חלום הסוס הזה...

אוווףףףףף

דווקא היום לא הייתי, אוף מותק צריך להתחיל להפעיל את התוכניות שלנו
אוהבתותךךך

גלוש תגידי זה אותו יבו?

כשעזבתי הוא היה סתם סוס צעיר חמוד לחוץ מבולגן. עכשיו הוא נראה סוס גרנד פרי! כל הכבוד מותק!

למעלה