מעב"ר

GreenDay4Ever

New member
חחח זה מזכיר לי שפעם ג'ויה השתוללה

בחוץ והייתי עם חברה שלי והיא נפלה ממנה על הדשא, והיא אמרה כזה: "יואו זו הפעם הראשונה שנפלתי, אני מרגישה פחות תמימה מקודם.." וזה היה ממש מצחיק חח
וג'ויה החמודה הלכה לאזור עם הרבה דשא טעים וחיכתה שאני אבוא אליה
אני אישית נפלתי ממש בהתחלה כשאשרת התחילה לתת לי לרכב על טויבוי והוא כמובן חושב שזה מצחיק להתעלל ברוכבים צעירים חחח ומאז נפלתי ממנו עוד כמה פעמים ופעם אחת מג'ורג' שיצא לפנסיה ופעם אחת מאיגרן שעכשיו קנו אותה ומג'ויה עוד לא נפלתיי אם אתה פוחד מליפול תפיל את עצמך בכוונה ואז תדע איך זה מרגיש.. לא סתם, פשוט אל תדאג כי אם יש לך קסדה אז הכל יהיה בסדר..

ה צ י ף

New member
זה לא ממש עזר..נגיד משפט כמווו

אל תדאג זה סתם שטויות יעזור בהחלט!!

soosapir

New member
אה..ח..

טוב.. תפרטי קצתת... את באה לתחרות בשבת בצח או בנצר??

soosapir

New member
אה.. איזה יפות אתן ביחד!!../images/Emo140.gif

אז את מתחרה שבוע הבא?? ואת באה לראות את אחת מהתחרויות?

כה אני אתחרה בצח בדירוג לאליפות

שבוע הבא, ולא אני לא נוסעת לראות תתחרויות

Vintage Queen

New member
חח אכן סופר מיסי! ../images/Emo3.gif

הסוסהה הזאתי כולה סופר דופר חחח ~מעייפות~

soosapir

New member
היה ששיעור חבל"ז!!

הגעתי ב18:00 לחווה כי בד"כ השיעור שלי בשעה הזאת.. והוא שינה לי ל19:00 ולא הודיע.. אבל לא נורא..חח.. אז אני,עתליה ואוריאן שמנו קובנים ומליבו כמעט נתנה לעתליה בעיטה.. מזל שהיא אכלה..חח.. אממ.. ואז איכפתי את מג'יק ואוריאן איכף את נובה.. ועלינו לרכב.. הייתי על מג'יק.. סוף סוף הצלחתי להעיר אותו בתחלית השיעור_בד"כ זה קצת לפני שאנחנו קופציתם..) והוא היה ממש קשוב ולא עשה בעיות..! אממ.. עשינו מסלול של 4 מכשולים+קומבינציה(ביחד 6) והיה ממש טוב.. חוץ מהפעם האחרונה בשיעור שקפצתי..חח.. קפצתי את הקומבינציה.. ורגל שמאל הייתה ממש על הקצה של הארכובה.. זתומרת.. הייתי על קצות האצבעות.. ושעשיתי ישיבת קפיצות במכשול האחרון בקומבינציה דפקתי את הלחי(+השיניים) על הצוואר של הסוס(עשיתי בערך ישיבת קיצות..) אממ.. וזהו..

למעלה