מעב"ר

ram ram

New member
אותי לימדו

שאם הסוס עושה באקים ועולה על שתי רגליים זה כיף...
(המאמן שלי היה עושה מופאי רודיאו.
) לימדו אותה לקבל את הכל בסבבה, לא שזה טוב ללמד את הסוס אבל אם רוכבים על סוס באילוף או על סוס שיש לו הרבה אימפולסיות להוציא אז לימדו אותי לקבל את זה ולהתחבר אליו, ללמוד להנות מהרע ("מעז יצא מתוק")
למשל יש סוסה בחווה שלנו (ג'וני דייקירי מלי שמכיר/יודע) והיא כל הזמן בתא (העדר במרעה) ושמוציאים אותה לחימום מחוץ למגרש היא משתוללת ועושה באקים, לימדו אותי לתת לה להוציא את האימפולסיות שהיא צברה כשהייתה בתא, אז אני לא ירד ממנה... (בניגוד לאנשים אחרים (עומר חחח...)
דייקירי (אני לא רוכבת עלייה שם...) ואם מישהו למשל מאלף איזה סוס והבאקים זה חלק מהתהליך של הסוס להתרגל לאוכף ולרוכב... תריך לקבל את זה !!

אמממממ

לא אמרתי שלא צריך לקבל את זה... סה"כ מה לעשות זאת חייה ויש לה שמחת חיים משלה ואם היא עושה באקים זה גם סימן לזה שהיא שמחה ולא בדכאון או עצובה בעבודה.. אמרתי אבל שזה לא טוב ליפול כמו שאמרת.. כי זה לא טוב ליפול כל פעם שהסוס עושה באקים.. נכון שאם הוא מתפרע ואת נופלת אין מה לעשות אבל התכוונתי לא להרים ידיים מהר ופשוט ליפול.. ואני לא יודעת מה לימדו אותך לא מתערבת. אבל אם הסוס שלי יהייה יומיים בתא נגיד או יום בתא אני יעשה לו לונז' לפניי ולא יעלה עליו.. לא בגלל שאני מפחדת.. כי להישאר אני ישאר עליו אבל אני סתם יכנס איתו לויכוחים ואני יודעת שהוא לא יהייה 100% מרוכז בעבודה שלי ולכן הרכיבה הזאתי לא שווה כלום.. מרץ שיוציא בלונז' ויביא כמה באקים שהוא רוצה.. ברכיבה אני מצפה ממנו שיעבוד ולהגיע איתו לתוצאות..

ram ram

New member
אני הלכתי איתה את החימום

הזה כדי שהיא תוציא את האימפולסיות שלה עליי ולא על מישהו אחר!! וזה כן טוב ליפול פעם אחת או פעמיים, זה נותן יותר ביטחון ואתה לא מפחד יותר מהנפילות!! אני נפלתי היום ולא קרה לי שום דבר רע!!!

GreenDay4Ever

New member
אותי לימדו שאם הסוס עושה באקים

לדוגמא כשנותנים לו שוט, זה סימן לכך שהוא לא מרוצה ולא בהכרח סימן שהסוס שמח.. אבל הכל תלוי במצב של הסוס, אם הוא צעיר ולומד ומתרגל לאוכף זה אחרת, ואם הוא פשוט שונא שנותנים לו שוט (אבל מי אוהב?) אז זה אחרת... וגם כשסוס מבוהל ממשהו, כמו סוס משוחרר במנג' ליד שמבהיל אותו, ואז פורץ ועושה באקים, זה גם לא משמחה, וזה מה שקרה לי אתמול, אבל זה היה ממש נחמד
אני אוהבת

ה צ י ף

New member
אפרופו נפילות כנסו רגע

נכון אומרים שעם לא נפלתה אתה לא יודע לרכב או משהו כזה.. אני כבר 3 וכמעט וחצי שנים רוכב ולא נפלתי פעם אחת בלי עין טפו טפו אז מצד אחד אני רוצה ליפול אבל מצד שאני אני לא רוצה ליפול וזה מזה מבאס אוףףף תגידו איזה מילה טובה כי אני לא יכול להפסיק לחשוב על זההה

PinkHorse

New member
../images/Emo6.gifזה כמו הבנות האלה שמגיל 12 הן

מתחילות לצפות למחזור בקוצר רוח וברגע שעוברת שנה והן מגיעות לגיל 13 ועדיין אין להן מבחינתן סוף העולם הגיע ומשהו לא בסדר איתן!! זה תמיד מצחיק אותי מחדש
.

ram ram

New member
אין לך מה לדאוג!!!

בסוף אתה תיפול...
רק תלוי אם תהיה לך לפילה קשה או קלה
אני נפלתי איזה 4-5 נפילות בחיים שלי...

לודמיר

New member
חחחח.. יאללה שירשור נפילות!! ../images/Emo163.gif

חחח... הסוסים יתחילו לאכול עוגות עם אני יביא על כל נפילה שלי... חחח

שירלי317

New member
דוגרי הפך לשרשור נפילות

פףףף הכי מצחיק זה ליפול מאתון שעוברת מתחת למעקה ותולה אותי על המעקה חח... משו מבדר ביותר...

ram ram

New member
חחח..

אני לא יכולה לכתוב את הנפילות שלי.. צריך לראות את החיקויים!! אני כל פעם שנפלתי הבאתי אוכל אחר.. פעם עוגה, פעם שוקולד מארה"ב.. צריך לגוון!!

netapet2

New member
וואלה..

אני נפלתי פעם אחת... וכמו שהמזל שלי נותן לי אני לא נופלת... לדברי המדריכה שלי יש לי שיווי משקל טוב... ואיזון טוב... חח אבל אני עדיין רוצה ליפול
... למרות שזה לא נעים... לפעמים זה נחמד להרגיש שלמרות הכל ממשיכים הלאה.. פעם שעברה שנפלתי היו לי שני שיעורים ברצף... ונפלתי בשיעור הראשון אחרי קפיצה מעפנה :S אבל המשכתי בשיעור השני עם קצת כאבים באגן חח אבל בכל זאת המשכתי
(לא כמו בחוג שחייה שבתחרות שלי הפסדתי בגלל איזה **** אחת... עזבו סיפור ארוך חח)

fliperit

New member
חחחח אל תתבאס!

זה לא שמי שלא נופל לא רוכב טוב...אבל כל מי שרוכב יפול בסוף. גם אני ב-3 שנים הראשונות לא נפלתי...ואני חושבת שזה היה טוב, כי הנפילה הראשונה שלי הייתה מאוד טראומטית, ואם היא הייתה מתרחשת נגיד אחרי שנה שהייתי רוכבת, אז אולי הייתי מפסיקה לרכב בלל זה.

למעלה