מזג אוויר זוועתי! ../images/Emo4.gif ליפול זה רע
רכבתי על קים לא בשעור מזל שאמא באה איתי למנז' (10 דקות הליכה) כדי לראות כי נפלתי מקימי שלי (פעם ראשונה ממנה) המופרעת נלחצה קצת הרבה, מהמזג אוויר, מהחמורים ובגמל שהיו קשורים ליד השביל למנז', מהשדה ליד והשד יודע ממה עוד אז המשוגעת התחילה לעשות באקים מטורפים, לא נחמד במיוחד, הרגישה את עצמה ברודאו, ואז בגלל הבאקים (כשפחדתי שהיא תעלה לי על שתיים) האוכף זז ועלה לה על הגבנון, ואז היא עוד המשיכה באקים ונטרפה אז כשקלטתי שלא יעזור לי לשבת אחורה ולנסות לעצור אותה, וויתרתי, ונפלתי, קיבלתי קצת מכה במרפק וטיפה בראש.. הקטע הכי מפחיד היה שהייתה לי סחרחורת קצת ולאיזה חצי דקה ראיתי טיפה מטושטש והאוזן שלי נסתמה, מזה נלחצתי, ואמא שלי בכלל, אחרי שהיא תפסה את קים שהתחרפנה ונעמדה קפואה מלחץ מסתכלת לכיוון הגבעה.. אבל הכל טוב, החזרתי את קים לחווה ברגל בגלל שהיא גם ככה הייתה לחוצה בטרוף וכאבה לי היד, אז החלטתי שעדיף שאני לא אעלה עליה בדרך חזרה, אז הלכתי איתה את כל הדרך מהמנז' כשאמא שלי נוסעת מאחורה עם הג'יפ לאט... יום זוועתי, אבל לא נורא, מחר הדס חוזרת ויהיה טוב... האמת שהוכחתי לעצמי שאני באמת בוטחת בקים ושבעצמי, וזה טוב.. אז כנראה שליפול זה לא לגמרי רע..