שרשור תמונות לחודש יוני

נועם@בת

New member
מה? כבר עבר חודש?

הילדה היפה שלי התחילה להתהדר בבגדים של גדולות. קיבלתי מאחותי המון המון בגדים יפים שהיו של הבנות שלה וניצן נהנית במיוחד מהשמלות.חוצמזה, בתמונה היא מנסה להדביק על הקיר מדבקה קטנה כי אמרתי שזה אסור
. עכשיו היא עסוקה ב"ציוררים" היא מדגישה את הכיש כי רק השבוע למדה להגיד ציורים ולא ציויים, ב"מבקות" למשל "מבקות-פו-הדב" אותם היא מורידה לבד מהדף ומדביקה בכל מקום אפשרי (הכי מצחיק שהיא קוראת למדבקות פו הדוב פיק-א-בוו-הדוב) וב"משאקים" משחקים זה משחקי פאזל שהיא החודש להשתלט עליהם במהירות.
בתיה

נועם@בת

New member
אני כבר לא יודעת איזו שגיאה לתקן קודם ../images/Emo4.gif

אבל שהיא החודש= שהיא הצליחה החודש הכיש=הריש ואם יש עוד אני לא מאתרת אותן.

נועם@בת

New member
ששש... הפפושון ישן סופסוף

כשפפושון נולד והניחו לי אותו על הציצי, היה לי ברור שהוא לא יסתער על העולם כמו ניצן. שהוא רגיש יותר וצריך את הזמן שלו. אפילו אמרתי לרמי שניצן תצטרך לשמור עליו
. איכשהו העור שלו לא מספיק עבה, וכל דבר מקפיץ אותו. הרופאה בטיפת חלב אמרה שאולי יש קצת רגישות תחושתית (ומיד הוסיפה שיש לה אחת פרטית כזאת בבית) ושמנשא ומסאז' בטוח יעזרו. הילד הזה באמת גר במנשא עד שהתחילו הימים החמים. חוצמזה עם משקל כמו שלו, ערסול במנשא כבר לא כל כך רלוונטי. הוא נרדם רק על הידיים ובמשך היום אם משכיבים אותו לישון הוא ישן לכל היותר חצי שעה. כל רשרוש מקפיץ אותו, הוא מעיף ידיים ורגלים ומתעורר בבכי. בחודש האחרון הוא מתחיל להרגע מעט, פתאום הוא מוכן לשכב על מזרון הפעילות חצי שעה, לנוח קצת בסל קל, ואפילו לישון שלושת רבעי שעה במיטה במשך היום (חד פעמי, אבל נרשם
). בכל מקרה, על אבא ואמא זה תמיד הכי עדיף
. בתיה

נועם@בת

New member
ואחת של אמא

אמרו אחת לכל ילד, אבל מה עם אמא? אז הנה הידיים המלאות שלי
. בתיה

איזו תמונה נהדרת בידיים גדושות ../images/Emo24.gif

גם תמרה לא יודעת להגיד ר', וכשאני מנסה ללמד אותה היא עונה לי בטון מוכיח "אבל אני לא יודעת להגיד אֵייש!"...

נעם ../images/Emo24.gif

איזה מדהימים ואיך ניצן גדלה פשוט הזמן טס. תמיד אומרים שילד אחד מקבל את האופי של האבא ואחד את של האמא אז אולי הרוגע בה ממך? ננעם תענוג לראות את התמונות המקסימות , פשוט תענוג . שתדעו הרבה נחת ואושר.

מרב.

New member
וואיי בתיה,

החתימה שלך מקבלת משנה תוקף כשאני רואה את התמונה הזו. מותר להגיב לתמונה הזו ב"אין מילים"?

תמונת קיץ של עידן../images/Emo42.gif

ילד מים. הוא מוכן להיות בבריכה/בים/באמבטיה בכל רגע נתון
(זו צולמה בבריכה אצל סבא בחצר
)

מירל36

New member
איזה יופי של ידיים מלאות../images/Emo57.gif

תמונה מדהימה,שתרווי רק נחת מהם

חגיתלה

New member
מגיחה אחרי הפוגה ישר לשוויץ

ראשון דביר החתיך שלי
לילד מלאו 7 חודשים בשבוע שעבר. לא יאומן שבעה חודשים. החתיך שלי שוקל 8.850 שפרוסים על פני 69.5 ס"מ. ילד מדהים שכבר זוחל על 6 בכל מקום שרק נותנים לו. גם במקומות שאחותו בחיים לא קיבלה רשות לחיות או לנשום בהם
ילד מתקתק שמתיישב חופשי ומוחא לעצמו כפיים בכל הזדמנות. ילד חמדמד שכבר אוכל כמעט הכל. ירקות פירות בשר הודו קציצות פסטה והכי חשוב - פתיבר. והנה דוגמא להמחשה - הילד נצפה מתועד כאן יושב לראשונה בחייו בכיסא אוכל שקיבל בירושה ובהוראה מאחותו, מתעלל אחר כבוד בפתיבר מסכן אחד קטן.

חגיתלה

New member
והגברת ../images/Emo68.gif רוצה את חלקה

מתי? מתי בדיוק זה קרה והיא הפכה לי לילדה? השבוע באתי לקחת אותה מהגן והיא וחברתה ת' רצות אלי "אמא היום ת' באה לשחק איתי בחדר שלי!" קבעה הילדה נחרצות. בדיוק אמא של ת' הגיעה בריצה ממהרת ואמרה שהיא תקועה כי אין לה סידור לת'. הבנות רק שמעו שת' הולכת לשכנה ומיד "לא! לא! לא!. אמא נאי הולכת הודיה!" ואכן בגיל שנתיים וחצי בדיוק, אירחה ביתי הגדולה לראשונה חברה בלי ליווי של אמא שלה. הבנות קבעו מה עושים מתי. מתי רואים קצת טלוויזיה, מתי משחקים בחדר מתי עושים הופעה מתי מציירים בצבעי ידיים ומה אוכלים לארוחת ערב. הדבר היחיד שאני קבעתי זה שמיד אחרי צבעי הידיים הבנות זכו באמבטיית בריכה ארוכככככככה שכללה שלוקים ובועות סבון. למחרת הודיה רצתה שי' יבוא אליה, אבל יש גבול נכון
אז הנה הנסיכה נהנית מכל שניה של לכלוך על כפות הידיים. כן כן. למי שזוכרת את חששי מכך שהיא פדנטית מדי - היא נהנית מאוד מצבעי ידיים ופלסטלינה.

למעלה