שרשור תמונות לחודש יוני

ותמרה, או בשמה הנוכחי -

סינדאלה (סינדרלה). הבוקר כשהגענו לגן ניסיתי לזרז אותה: "תמרה, בואי חמודה, צאי מהאוטו ונלך לגן" תמרה: "אני לא תמרה, אני סינדרלה שצריך לתת לה יד בעדינות כדי שתרד מהכרכרה"...

מירל36

New member
איזו סופגי מתוקהה.../images/Emo99.gif

סוכריה,מה האחוזון של תמרה?, כי לעדי אמרו עכשיו בטיפת חלב שהיא קצת שמנה לגיל שלה ולעשות לה קצת דיאטה והילדה כולה שמנה בקילו אחד מהממוצע
ועוד שאלה..השימלה של תמרה מהממת,מאיפא?, אם אפשר לשאול.

אין לי מושג מה האחוזון שלה

והאמת. דם ממש לא מעניין אותי. היא שמנמונת והיא נמוכה. כשהיתה תינוקת בת כמה חודשים אמרה ליה אחות בט"ח לעשות לה דיאטה. אמרתי לה שהיא בעצמה צריכה דיאטה (מה שנכון
). לא עלה ולא עולה על דעתי לעשותדיאטה לילדונת קטנה. היא אוכלת מה שהיא רוצה וכמה שהיא רוצה. אין לנו בבית עוגות, חטיפים או מיצים, אבל במסיבות או אצל סבתא היא מקבלת מה שהיא רוצה ואני לא מגבילה אותה. בסה"כ התזונה שלה מאוזנת, היא הולכת לחוג התעמלות ופעילה מאוד, ומחודש לחודש אני רואה איך הכרס מתכווצת והיא מקבלת גוף של ילדה ולא של תינוקת עגלגלה. השמלה מארה"ב... היתה של האחיינית שלי שלא לבשה אותה אפילו פעם אחת, ואנחנו קיבלנו אותה יד שניה

חמניה1

New member
יש לה מזל שיש לה אמא עם סבלנות

אני בשלב הזה מאבדת אותה. יש לילדים שלך פנינים שחבל על הזמן..

מירל36

New member
חחחחח

גם לפי העמידה שלה עם השימלה רואים שהיא מפתחת גינונים של נסיכה

מ י כ

New member
כל כך חמודים

ויונצ' הופך להיות חלומה של כל אישה(גם יפה וגם אופה...)

מרב.

New member
../images/Emo6.gif אלוף הילד שלך ../images/Emo6.gif

מה הסבא אמר על העוגה..? (ותמרה? הורסת בשימלה, הורסת בהתבטאות שלה...)

anguly

New member
מקסימונים../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

איך אני אוהבת את הסיפורונים הקטנים האלה עליהם - נחת!

חמניה1

New member
גם אני מפציעה אחרי כמה חודשים

הנה תמונה של בר בהופעת סוף השנה בבלט.

חמניה1

New member
מיקה

אמנם לא מהחודש האחרון אבל קבלנו דיסק עם תמונות של מיקה מהשנה הראשונה שלה בגן. אני רואה לה את השובבות בעיניים.

מ י כ

New member
וואו איזו תמונה!

הילדה מקסימה ומאוד(!) אהבתי את הצילום.

מרב.

New member
אוחחחחחח, איזו תמונה חלומית!

כמעט אי אפשר לזהות אותה מכמה שגדלה ונהייתה פרימדונה (או, סליחה: בלרינה
)

anguly

New member
הבלרינה שלך מהממת!!!!

וגם הנהגת מקסימה וזוהרת!!!

עם תינוקי שלה

השבוע קנינו לה בובת תינוקי וסט רופאים שלם, אז תינוקי עברה בדיקה מקיפה ונמצא בריאה
. מה שהפתיע אותי הוא היחס שלה לבובה. היא ממש שמרה עליה ורחצה אותה בידיוק כמו שאנחנו עושים לה.
איפה נעלמה לי התינוקת

מלח../images/Emo24.gif

איך ניצן גדלה זה לא יאמן אתה צריך להביא עוד תמונות של הנסיכה שלכם. (אגב זאת צדף האחת לשעבר)

למעלה